Yeni Yıl Sizce yeni yıla karla girecek miyiz ❄️? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 67 Bu yıl öyle hissettiriyor bana 😌youtube.com/shorts/4SmPe5NYrnA?si=jtaICxbE79ODxwHv Sizce yeni yıla karla girecek miyiz ❄️? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 13 kişi beğendi
Selinawoman Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 5 ay Umarımmmm kii ama sanmıyorum ya sanki girmeyeceğiz gibi 🙇♀️ 1 5 Yorumla Soran 5 ay Dilerim kiiiiii 😌 Yorumla Selinawoman 5 ay E o zamannn https://youtu.be/PHd-3PSQ6X4?si=dfk9nFuL27J8wPqh Yorumla Soran 5 ay Dilerim kiii , asla caymaz benim olmaktan 🩷 Yorumla Selinawoman 5 ay Dursun zaman o zaman sizin içinnn 💖 Yorumla Soran 5 ay Umarım seven herkes için 🩷 Yorumla
HeartofFire Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 5 ay Yeni yıl bize girmesin de karı boşverdik artık ahdhdhd 1 0 Yorumla
KIZILİNKA Takip Et FenomenMaster Yaş: 27 5 ay Lapa lapa yağsın çok isterim tabii 🥰 1 3 Yorumla Soran 5 ay 8 9 yıl önce mıydı öyle bir yılbaşına denk gelmiştik , çok güzeldi 😌 Yorumla KIZILİNKA 5 ay Belki bir güzellik olur da bu sene de yağar Yorumla Soran 5 ay İnşallah 😌🩷 Yorumla
s MFBH22 Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 5 ay Yeni Yıl konusunda 1,4b cevap paylaştı. Belki sürpriz yapabilir belki olmaz 😄 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 5 ay Yeni Yıl konusunda 3,1b cevap paylaştı. bence kar gelmez 1 10 Yorumla Soran 5 ay O zaman ben kara gidiyorum 😂 u Barış_LonelyForever 5 ay Bende geleyim olur mu :D Soran 5 ay Buyrun efendim , kızlarla dolu harika bir ortam vaadediyorum size 😂 u Barış_LonelyForever 5 ay Bir kişi olsun yeterli teşekkürler hanfendi 😂 Soran 5 ay Tamam senin yalnızlığa göre bir hatun ayarlayacagim sana 😂 u Barış_LonelyForever 5 ay Arkadaş gibi arkadaş 😂 Soran 5 ay Aaa olmaz dur , senin hayatında biri vardı çiçek aldığın, feminizm damarım tuttu ihanet edemem hemcinsime 😂 u Barış_LonelyForever 5 ay O soru trolldü gerçek değildi 😂 Soran 5 ay Allah seni 😂 neyse en azından ne yapmaman gerektiğini anlamış oldun 😂 u Barış_LonelyForever 5 ay 😂
Yahyaayaa Takip Et Master Yaş: 30 , eic 71% 5 ay Ben de öyle hissediyorum aslında ama hava hiç öyle söylemiyor 😂 1 0 Yorumla
Contacs Takip Et Bilge Yaş: 126 , eic 100% 5 ay En ufak bı ışık yok iperi dönük nasıl girerse girsin 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 5 ay Umarım kar yağar çünkü çok ciddi bir kuraklık var ülkede. Ayrıca profilindeki sen misin üstteki deniz kenarında olan? 0 0 Yorumla
emre00 Takip Et FenomenMentor Yaş: 41 5 ay Yeni Yıl konusunda 623 cevap paylaştı. Umarım öyle olur 1 0 Yorumla
MsBetty Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 5 ay Girsek keşke güzel olur kış manzarası çok severim 1 0 Yorumla
_Ruzgar_Kutlu_ Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 100% 5 ay Kesinlikle kar yağacak yılbaşında. 1 0 Yorumla
kutsal-ornitorenk Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% 5 ay Yok ya, burada yağsa da tutmuyo pek 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Umarımmmm kii ama sanmıyorum ya sanki girmeyeceğiz gibi 🙇♀️
Dilerim kiiiiii 😌
E o zamannn
https://youtu.be/PHd-3PSQ6X4?si=dfk9nFuL27J8wPqh
Dilerim kiii , asla caymaz benim olmaktan 🩷
Dursun zaman o zaman sizin içinnn 💖
Umarım seven herkes için 🩷
Yeni yıl bize girmesin de karı boşverdik artık ahdhdhd
Lapa lapa yağsın çok isterim tabii 🥰
8 9 yıl önce mıydı öyle bir yılbaşına denk gelmiştik , çok güzeldi 😌
Belki bir güzellik olur da bu sene de yağar
İnşallah 😌🩷
Belki sürpriz yapabilir belki olmaz 😄
bence kar gelmez
O zaman ben kara gidiyorum 😂
Bende geleyim olur mu :D
Buyrun efendim , kızlarla dolu harika bir ortam vaadediyorum size 😂
Bir kişi olsun yeterli teşekkürler hanfendi 😂
Tamam senin yalnızlığa göre bir hatun ayarlayacagim sana 😂
Arkadaş gibi arkadaş 😂
Aaa olmaz dur , senin hayatında biri vardı çiçek aldığın, feminizm damarım tuttu ihanet edemem hemcinsime 😂
O soru trolldü gerçek değildi 😂
Allah seni 😂 neyse en azından ne yapmaman gerektiğini anlamış oldun 😂
😂
Ben de öyle hissediyorum aslında ama hava hiç öyle söylemiyor 😂
En ufak bı ışık yok iperi dönük nasıl girerse girsin
Umarım kar yağar çünkü çok ciddi bir kuraklık var ülkede. Ayrıca profilindeki sen misin üstteki deniz kenarında olan?
Umarım öyle olur
Bizim burada yağmaz ya.
Umarım karla gireriz
Girsek keşke güzel olur kış manzarası çok severim
Sanmıyorum
İnşallah 🥰
Hayır öyle bir belirti yok.
Kesinlikle kar yağacak yılbaşında.
Yağacak gibi burada
Yok ya, burada yağsa da tutmuyo pek
Şimdiden yağanlar..
Yeni yıl bize girecek zamlarla😂