Adana Demirspor'un 2 golü iptal edildi.
1 gol faulden dolayı.
Diğeri ise ofsayt.
#Umursamazbirpanda_

İki takımda hafta içi 120 dakika kupa maçı yapmasına rağmen tempolu bir maç izlettiler. Nitekim Rıdvan ve Keremin sakatlıkları 3 günde 210 dakika bindirme yapmalarındandır. Beşiktaş sezonun ilk yarısında 3-0 öne geçip maçı 3-3 bitirmişti. Rehavet ve kondisyon sorunu ortada. O maçta son dakika Balotellinin gölündeki net fauller görülmemiş Beşiktaş in 3 puanı alınmıştı. Bugün de Adana'nın iptal edilen ilk gölünde faul var Ghezzalin ayağına basıldı. Beşiktaş in golünde de faul var gibi fakat topa müdahale de var. Ghezzale yapılan da topa hiçbir müdahale yok. İptal edilen son gol aktif ofsayttir. Kalecinin görüş açısı bozuluyor hemen önünde. Hangi maç olduğunu hatilayamadim ama geçen sezon Beşiktaş inda böyle bir golü ofsayt diye iptal edilmişti.
Balotelli attığı gol iptal edilince yardımcı hakeme "f*ck off" diye küfürlü konuştu. Ayrıca hakemlerin üzerine yürüdü çok fazla itiraz etti. Kart var mı yok! Aynı şahıs net kırmızı kartlık bir faul yapıyor yine kar yok! Adaletli yönetin! Neden güzel futbola gölge düşürüyorsunuz...
Beşiktaş'ın ilk golünde faul olduğunu düşünüyorum. Ads aynısını attı.
2. golde ofsaytlık bir şey yok.
Ersin topun balotelli ye gideceğini düşündü ama pas gelmedi.
Ve net bir açıdan bakıldığında Ersin'in görüş açısının kapanmadığı belliydi.
Beşiktaş'ın da golü bu nedenden boş yere iptal edildi diye hatırlıyorum.
Ama Samet in attığı net normaldi.
Hakem vara gitmedi 2 defa da.
Son golü verirdi gitseydi.
Premier ligde bu tarz goller çok oluyor.
Açısı değil kalecinin görüş açısı önemli.
Balotelli zaten eğiliyordu.
Aynısı west ham da oldu, gol geçerli sayıldı.
Bu akşam ADS'nin hakkı yendi.
Bunlar dışında çok güzel bir maçtı.
Beşiktaş, Süper Lig'in 11. haftasında Hatayspor'a deplasmanda 1-0 yenildi. Beşiktaş'ın 72. dakikada Mehmet Topal ile bulduğu gol, VAR incelemesi sonrasında ofsayt gerekçesiyle iptal oldu. Bu an, haftanın en çok konuşulan pozisyonları arasındaki yerini aldı.
www.sozcu.com.tr/.../
İptal edilen ilk golde de faulü yapan Ads li
mobile.twitter.com/.../1493285207344041985
İlk gol evet faul.
Samet in attığı temizdi.
Cevap
5Cevap
iyms 2/1 dedim hakem son dk golü verse ne güzel 22 oran tutuyor
Besiktasli olarak Adana daha iyi oynadi, bu bir gercek. Lakin artik Onder hocanin gitmesi gerektigini dusunuyorum..
çok rahat gider rahat ol sen
Ligin en iyi macıydı bu sezon bence
İnşallah giderr
Belki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?