Evet arkadaşlar Beşiktaş - Adana Demirspor'a farklı yenilerek şampiyon yarışında ağır yara aldı! Şenol güneş'in kadro tercihlerini ve maçı nasıl buldunuz?

Evet arkadaşlar Beşiktaş - Adana Demirspor'a farklı yenilerek şampiyon yarışında ağır yara aldı! Şenol güneş'in kadro tercihlerini ve maçı nasıl buldunuz?

A. Demirsporu tebrik ediyorum. Hakettiler. Beklediğim bir sonuçtu işin açıkcası Beşiktaş şaşırtmadı. Bu futbolla olmaz. Şampiyonluk yarışında falanda değil bence...
bu konuda GS çok avantajlı çünkü, çünküsüde sonra...
Kadro seçimi yanlış artı bu savunmada ki necip ısrarı niye anlamadım! Kaldı ki dün 4 tane türk oyuncuyla başladı beşiktaş yani bailly erteleme maçı olduğundan oynamazdı ama bu amartey neden oynamadı anlamıyorum! Keza gedson sakatken neden jean onana hala oynamıyor bunuda anlamış değilim! Eğer bu adamlar yetersiz ise neden transfer edildi? Hadi amartey bedava geldi, onana ile zaydutinov'a yaklaşık 9 milyon avro bonservis ödendi adamlar 11'e bile giremiyor!
Eskiden bu iddia olaylarına inanmazdım ama dün bir istatistik gördüm. Ads nin bircok eksiği olmasından dolayı Beşiktaş kazanır bahsine çok yüklenilmiş. Birileri bu işten kazanmaya devam ediyor.
Bu cimri Anç Fikret Orman ı mumla aratıyor bize. Cogu transfer kötü çıktı. Senol desen taş devrinden kalma futbol oynatıyor. Keske Pereira yi getirseydik
Cevap
6Cevap
Yarış falan kalmadı, şampiyon Fenerbahçe.
Hayır katılmıyorum sana, çünkü rakiplerin de bir halt oynamıyor! Bu maç kesinlikle şenol güneş'e yazar! Madem gedson sakat o zaman kanatta hazır olmayan ghezzal ile değil savunmaya da yardım eden rachica ile başlaması lazımdı. Cenk tosun'un yerine de formda olan muleka ile başlaması lazımdı.
maçı normal buldum
kaleci bulamayan bi takıma mı yenildi? başkanları çıkıp gs diye ağlicağına önce sahada topcularına baksın
Ads haketti dua etsinler 6 olmadi
Maçı izlemedim ama birazdan özetine bakarım.
Beşiktaş bitmiş
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?