Adana Demirspor 1 - 1 Beşiktaş: Bu sezonun en tempolu maçı berabere bitti ve maça VAR kararları damga vurdu! Maçı nasıl buldunuz?

Evet arkadaşlar sezonun bana göre tartışmasız en tempolu ve en iyi maçı oldu ve özellikle adana demirspor son 20 dakika müthiş bir baskı kurdu ve maçın son dakikalarında adana demirspor 2 gol buldu ama adana demirspor'un ikinci golü aktif ofsayttan var'dan döndü, ilk yarıda da balotelli'nin golünden önce faul vardı ve gol var'dan döndü ancak beşiktaş'ın golünden öncede adana demirspor'lu kaan'ın ayağına basıldı ve bana göre o da fauldu ama ne hikmetse var o pozisyonda kesinlikle eyyam yaptı! Tabi pozisyonları izledikten sonra tekrar güncellemelerle tartışırız...
Maçın golleri texeira ve 90+1'de samet'ten geldi...
Maçı nasıl buldunuz?
Adana Demirspor 1 - 1 Beşiktaş: Bu sezonun en tempolu maçı berabere bitti ve maça VAR kararları damga vurdu! Maçı nasıl buldunuz?
Güncellemeler
+1 yıl
Pozisyonları tekrar tekrar izledim yorumlara baktım...
Sonuç beşiktaş'ın golünden önce faul var dedim ama izledikten sonra hafif değme var ve gol temiz yani faul yok! Adana Demirspor'un balotelli'nin attığı golden önce basma var dolayısıyla pozisyon faul, erman toroğlu faul yok dedi hocaya katılmıyorum bence net faul! Ikinci yarıda gökhan inler'e necip'in yaptığı penaltı... Ve son dakikada ki samet'in pozisyonu net gol, balotelli ersin'in görüş alanını etkilemiyor! Yani aktif pozisyonda değil...
Güncellemeler
+1 yıl
Devamı... Bu son gol için erman hoca ofsayt dedi ben hocayla aynı görüşte değilim! Bu arada balotelli'nin de ikinci sarıdan kırmızı kart alması lazımdı... Yani hakem tam bir eyyam yapmış ama bana göre bu maçı bu hale getiren var'dır!