Beşiktaş özellikle ilk yarı çok iyi oynadı, 45 dakikada rizesporun sadece 1 tane isabetli şutu varken bu sayı beşiktaşta 6 taneydi bunlardan bağımsız bir şutu da direkten döndü. Bu maçın berabere bitmesinin iki nedeni var 1. Beşiktaşın forvet sorunu var, golleri genelde orta saha oyuncuları atıyor ki bu durum tuhaf. 2. Beşiktaşın kolay gol yeme sorunu var, 2 duran toptan 2 tane gol yedi. Ersin’in üstünde durulacaksa 1,5 sene daha maç kazandıran kaleci abileri Uğurcan ve Altay seviyesi beklenmemeli. O seviyeye gelebilirse eğer en erken 2023-2024 sezonunda gelebilir. Orta sahamız fena değil zaten son 2 maçta akan oyunda gol yemedik hem antalya hem rize maçlarında duran toptan gol yedik. Josef-Can-Emirhan üçlüsüne bir şekilde Pjanici katabilirsek çok koşan çok basan bir orta saha hattımız olur.
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
13 eksikle oynayabilecegimiz en iyi oyunu oynadigimiz 4-5 olacak maci berabere bitiyoruz. Batshuayi forvet falan değil bu adamda bitiricilil yok. 10 numarada daha iyi iş yapar önde baskı yapar. Alt yapıdan evladimiz oynasın bu herif bizi hasta etti. Bu mac sezonun genel özeti gibiydi oyna oyna pozisyon vermeden 2 gol yiyelim. Maçın hakkı bu değildi. Şu maç forvette Aboubakar ya da Mario Gomez olsa çok farklı biterdi.
1
2 Yorumla
Cevap sahibi
+1 yıl
Çaykur Rizespor’un ilk golü
Bülent Yıldırım: “Tartışmasız faul. Gol kararı yanlış. VAR’ın müdahale etmesi gerekirdi.” Deniz Çoban: “Bu gol vicdanlarda yer bulmaz.” Lale Orta: “Kesinlikle iptal edilmesi gereken bir gol.”
Maç gerçekten güzeldi. İzlerken de keyif aldım. Zaten iki tarafın kafa kafaya olduğu bir karşılaşmaydı. Ama Beşiktaş’ın ciddi anlamda forvetlerinin bitiricilik sorunu var. Diğer mevkiler de zaten pek bir sorun yok buna da bir çözüm bulurlarsa çok daha iyi olacaklarını düşünüyorum.
Batshuayi nasıl forvet anlamadım belki onun yerine de alt yapıdan cıkma forvet olsaydı farklı olurdu ama bu kadar gencle oynayalım zaten bu yıl gitmiş bari gencleri kazanalım
Habu Rizesporlu uşaklara bakun siz hele koskoca kartali devirdi atmaca vuhuu beklenmeduk hareket az daha gayret ederse küme düşmekten kurtulacak her yıl olduğu gibi :D