Evet arkadaşlar beşiktaş maçın başından sonuna kadar üstün oynadığı maçta son anlarda yediği 2 golle adeta soğuk terler döktü! Özellikle rachid ghezzal'ın iyi performansı haftalardır olduğu gibi bugünde devam etti! Maçın golleri 16' nkoudou 57' gökhan töre ve 75'te ghezzal'dan geldi... rizespor'un golleri 87'de ismail köybaşı ve 89'da djokovic'ten geldi! Maçı nasıl buldunuz?
Çaykur Rizespor:2 Beşiktaş: 3! Lider şampiyonluk yolunda çok önemli bir 3 puan aldı! Maçı nasıl buldunuz?
Beşiktaş bugün hem hakemi hem de Rizesporu yendi. Birçok eksiğine rağmen Beşiktaş maça etkili başladı. Ilk 10 dakikada 3 net pozisyondan yararlanamadı. Ardından goller gelince açıldı rizespor. Iptal edilen ilk gol ofsayt fakat ikinci golde Vida elini nereye koyacaktı acaba? Boş yere iptal etti. Ayrıca Larin e yapılan penaltıda vara bile gidilmemesi sadece orta hakemin değil Var hakemlerinin de art niyetli olduğunu gözler önüne serdiler. 1 maç geride kalan fenerbahce için ali koç ve nihat özdemir elinden geleni yapsa da Sergen Yalçın zirveyi bırakmayacak. Bu Beşiktaş şampiyon olur.
Maçın başında bu maçın galibi zaten belliydi. Beşiktaş baskılı başladı ve bu maçı kazanacağını belli etti. Her zaman söylediğim gibi Beşiktaş son anlara 2-0 3-0 önde bile girse bu baskıyı kaldıramıyor ve goller yiyor. Çekirgenin zıplayamayacağı maçlar oynayacak artık.
Hatay ve Galatasaray maçlarında 4-5 puan kaybedeceğini düşünüyorum Beşiktaş'ın. Eğer ki biz yarın Alanya'ya puan kaybetmezsek son iki haftaya puan durumu Fenerbahçe (81) Beşiktaş (80-79) Galatasaray (78-76) olarak girilir.
Evet doğru analiz etmişsin ancak galatasaray'ın beşiktaş'ı yenebileceğini düşünmüyorum, oynadıkları futbol futbol değil! Fenerbahçe'ye gelecek olursak kasımpaşa maçının ilk yarısı hariç ite kaka galip geliyor bütün maçlarını alacağını zannetmiyorum...
Benjamin button Atiba 😜devşirme sağ bek dorukhan bitti denen Ljajic ve şapka çıkarılası ghezzal 😁pırlanta gibi 11 adamla haklı ve müthiişşş bi galibiyet🦅🦅🦅 Alanya maçından sonra söylemiştim yineliyorum şampiyon belli Beşiktaşlı kardeşlerim boşuna vakit kaybetmeyin sizlerde kutlamalara başlayın. Bu saatten sonra sonra ne kurdukları lobiler ne de oluşturmaya çalıştığı algılar renklileri şampiyon yapamaz. Herkese hayırlı işler 😃
Beşiktaş son 4 maçta 3 galibiyet alırsa şampiyon oluyor! Eğer fenerbahçe bir yerde berabere kalırsa 4 maçta 7 puan, eğer 1 maç kaybederse 4 maçta 2 galibiyet dahi beşiktaş'ı şampiyon yapıyor! Bana göre de beşiktaş bu saatten sonra şampiyonluğu vermez...
Orjinal forvetlerimiz yokken, sağ bekimiz cezalıyken, kulubende adam kalmamışken, fenerli bülent uygunun maç öncesi ekstra yayına çıkıp şöyle böyle yapcaz derken, ilk saniyeden son saniyeye kadar savaşan 11 tane adam gibi adam vardı. ilk yarı rize yarısahasını geçemedi. bu çocuklar inanmış abi. kimse engel olamayacak inşaallah.
Hem hakemi hemde rizespor'u yenerek hakketiğimiz bir 3 puan aldık! Yine, yeniden ve tekrar söylüyorum beşiktaş'ımız şampiyon olacak bundan kimsenin şüphesi olmasın :)