Yediğinizden fazla kalori yakarak kilo verirsiniz ve vermek istediğiniz bölgeyi çalıştırmalısınız ve daha sonra tempolu yürüyüşler yaparak daha etkili bir şekilde kilo verirsiniz. Bol bol su tüketmeyi de unutmayın. Beslenmenizde de lifli ve protein yönünden zengin gıdalar tüketin, karbonhidrat ve şekerden uzak durun. Beslenme şekliniz bile çok etkili olabiliyor.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılşimdi sırf göbeğin kalmış ise.. zaten yağların o bölgede daha çok toplanıyor demektir.. buda şu demek.. tüm vucuduna 5 birim yağ dağıldığını düşün.. orada 10 birim var.. ama yağlar yakılırken eşit oranda yakılır.. bu yüzden heryerde 0 kalsa bile göbeğinde 5 birim kalacak... taa ki 0 yağ oranına yaklaştıkça.. bu çok zor bir durumdur aslında kolay kolay gitmez.. spora devam kas yapmaya devam aynı oranda da zayıflamaya devam etmen gerek.
00 Yorumla
Göbek en zor eriyen bölgeymiş mekik çekmen lazım sonra 1 kase yoğurda limon ve pulbiber koyup ye bide çekilmiş keten tohumu ve çekilmiş çörek otu da katabilirsin birini akşam birini gündüz bunlar diyetisyenimin önerdikleri başka bilmiom ben bıraktığım için sonuç yok 😂
00 Yorumla
bu ve benzer hareketleri yap birde karbonhidratı azalt

00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
227Cevap
- Sağlık konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılDiyet şart. Beslenme alışkanlıklarını minimum seviyede de olsa değiştirmen gerek.
00 Yorumla - Sağlık konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılGadasi mekik ile
00 Yorumla Sen böyle daha iyisin çünkü sana yağda yakışır ama bir kaç egzersiz buldum senin için.
Mekikler (crunches, sit ups),
• Bacak çekme ve uzatmalar (leg raises),
• Asılarak bacak çekme ve uzatmalar (hanging leg raises),
• Kalça kaldırmalar, savurmalar (hip thrusts),
• Yanal hareketler (side bends),
• Karın çevirmeler (ab twists),
• Yüzüstü doğrularak yapılan duruşlar (planks),
• Tekerlek, top ya da halter yuvarlayarak uzanmalar (ab roll-outs),
• Yüzlerce farklı karın hareketi ve karın egzersiz makineleri ile yapılan hareketler.
bunları yaparken dikkatli ol ama bir yerini acıtma anladın sen onu. Umarım inşallah eritirsin yağlarını.10 Yorumla
+1 yılPlank hareketi sihir gibidir tavsiye ediyorum... 2 dakika boyunca yapman lazım ama ilk başlayacağın için 2 çarpı 30 yap sadece karını eritmek istiyosan hergün yapabilirsin... Bunun yanında Cardio lazım sana... Yürüyüş, zumba ya da Cardio yu karşılayacak youtubeden hareketler öğrenebilirsin... Şekeri azalt... Karbonhidrat olarak, yulaf, kepekli pirinç, kepekli makarna, basmati v. s kullanabilirsin... Sabahları arada 1 tatlı kaşığı pekmez tüketebilirsin ya da fıstık ezmesi...
10 YorumlaKesinlikle göbek için işe yarayacak egzersizler yapmalısın. Öncelikle mekik, ama sana fikir versin diye bir link koyuyorum.
https://www.youtube.com/embed/MZPsZQz42BYBu sayede sıkı ve hatta hafif kaslı biçimli bir karnın olur. Ama çok sıkı ve düzrnli bir program yapmalısın.
01 Yorumla
+1 yılOradaki tabaka egzersiz ile erir fakat alt karın büyük bir sorun çoğu kişi için. Alt karnını sıkılaştırmak için tabiki egzersiz yapman lazım fakat yanında beslenmene özellikle dikkat etmelisin yoksa pek fazla birşey bekleme. Karın kası = beslenmek, birşey ters giderse tabuyu yıkarsın dikkatli olman lazım.
07 Yorumla
Gizli Soran+1 yılNasil. bir beslenme bu
- +1 yıl
Şöyle bir beslenme, hamurişi vs bunları şüphesiz kesmen gerekiyor, şekeri falanda kesiceksin akşam saat 8 den sonra birşey yemiceksin. Ara öğün olarak genelde salata türü şeyler yiceksin, karbonhidratını almayı ihmal etmiceksin fakat karbonhidrat miktarı çok fazla olmucak ağırlıklı olarak protein alıcaksın. Toz veya aminoasit kullanırmısın bilmem ama kullanman faydana olacaktır, hiçbir şekilde zararlı şeylerde değil tam aksine yararı bile var, vücut geliştirmenin %50 si çalışma %50 si de takviyelerine bakıyor ve ''hergün olmamakla beraber'' haftada en az 3-4 gün alt karın egzersizleri yapıcaksın.
- +1 yıl
Benimde daha karın kasım yok :D Fakat araştırmasını baya yaptım, karın kası için tabiki en önemli olan yağ oranınıda düşürmen gerekir. Ben daha şişmek istediğim için şu aralar karbonhidrat ağırlıklı besleniyorum öyle oluncada karın kası biraz daha yalan oluyor benim için fakat çıkartıcaz inş.
Gizli Soran+1 yılEe cikarican zaman nasil. cikaricaksin planin ne aksam 8den sonra yiyorum sporum. bit. falan 9 10 oluyo 8de bitse bile spordan 1 2 saat sonra yiyorum protein tavuk falan toz ve amino nasil fayda saglar suanki amacim yag oranini dusurmek yani hergun omur boyu yukurta yulaf tavuk yiyemem
Gizli Soran+1 yılYag yakici cla ve carnitinde dusunuyorum aslinda evde kendim spor yapiyorum
Gizli Soran+1 yılVe diyeti birakinca nasil. beslenmem gerekicek
- +1 yıl
Planım bol bol kardiyo yapmak, akşam 8 den sonra birşey yememek ve karbonhidrat değilde ''protein'' ağırlıklı beslenmek. Yani söylediğim gibi kardeş saat 8 den sonra mide iyi sindiremiyor yediğin şeyler sana yağ olarak dönebiliyor ve aynı zamanda 8 den sonra yemek yersen gece uyurken salgılanması gereken ''büyüme hormonu'' gibi hormonların salınımı çok az oluyor buda daha az gelişmene yol açıyor. Benim sana tavsiyem şu, eğer aklında dahada fazla gelişmek ve kas yapmak varsa ozaman karın kasını şöyle bir kenara koy, ilk olarak kol göğüs omuz çalış onlarda hacim kazan onlar artık tamam olduğu zaman kardiyoya başla kardiyoyla birlikte karbonhidratı kes proteine dahada aban. Yağ yakıcı, amino asit kullan onlar takviye zaten beslenmenede dediğim gibi dikkat etmen şart, ara öğünlerde salata tarzı şeyler ye.
+1 yılKardeşim yıllardır spor ile uğraşmaktayım fitness cross duatlon ve koşu yaptım halen devam etmekteyim ve besyo mülakâtlarına hazırlanıyorum bu konu hakkında gerekli birkaç bilgi verebilirim bölgesel yağ yakımında özellikke karın ve çevre kısımlarda yağ yakımı oldukça zahmetli bir iş ve zor cardiyo teknikleri var bunlardan birtabesi interval koşu tekniğidir ve bölgesel yağ yakımına birebirdir şimdi bir link atacam burdan bilgi alabilirsin...
07 Yorumla- +1 yıl
Gizli Soran+1 yılEvy kardesim. hemen. inceliyorum
- +1 yıl
Rica ederim kardeşim
- +1 yıl
Unutmadan yağ yakımı, ve beslenme ile alakalı birçok soruya cevap bulabilirsin okuduğum güvendiğim nadir sitelerden
Gizli Soran+1 yılUmarim. yapabilirim
- +1 yıl
Kardeşim ben halen yapmaktayım fakat aralarda dinlenme olmadığı için bellir bir nabız ve condüsyon gerekli kendini dazla yorma ve birden direk yüklenme vücuduna belli bir rolenti yakala ve zamanla yavaş yavaş arttır aksi takdirde kendine zarar vermekten başka bişey yapmazsın daha evvelden cardiyo condüsyonun iyise fazla zorlanacağını zannetmiyorum
Gizli Soran+1 yılBakicaz. artik
Yere uzan, eline bir sopa al, bu videodaki hareketi yap. Ayrıca bu videodaki kadın 9 kez dağ bisikleti şampiyonu olmuştur. www.facebook.com/photo.php
Karın kaslarını inanılmaz çalıştırıyor.01 Yorumlafoto daki göbek mi ? bölgesel zayıflama diye birsey aslında yok. düzenli beslenip düzenli spor yaparak vucudunun butununu forma sokabilirsin. ayrıca mekik ve diğer bel hareketleri de göbek bölgendeki kasları calıstırmanı saglar bu da durusunu düzeltir. ama 3-4 ay yapıp bırakmaktansa hayat boyu yapmak gibi bir prensibin olmalı.
00 YorumlaDediklerimi yap 1 haftada bişeyin kalmaz doymuş yağdan uzak dur ( margarin Tereyağ ) 2 şekerden uzak dur ( cola gazoz fanta meyveli soda çikolata gibi ) Karbon Hidrat tüketimini minimum seviyeye indir ( Ekmek yerine kepek ekmeği ) günde 3 litre su tüketimi
https://www.youtube.com/watch?v=hDDYqMR4Rikve yapa bileceksen bunları yap zor seviyedir yeni başlayan biri için ama dene
05 Yorumla
Gizli Soran+1 yılyeni başlamadım 1 yıldır spor yapıyorum :) teşekkür ederim
Gizli Soran+1 yılbakarım :) bu arada plank iyi bir hareket midir örneğin bunu düzenli olarak yapsam sonuç alır mıyım? Plank hiç yapmadımda.. https://www.youtube.com/watch?v=6mV-c3u2KAQ
- +1 yıl
https://www.youtube.com/watch?v=Lz93D6a366E ben bu haraketle çalışıyorum yapabilirsen en iyi haraket budur
+1 yılkilon aslında boyuna tam uygun olmamakla beraber az da olsa uygun; ama belli olduğu sürece sanki vücudunda değil de karın bölgende birikme inatçı yağlanma söz konusu gibi, sağlıklı beslemenin yanında kardiyovasküler ve direnç ağırlıklı spor yapman şart
00 Yorumla
+1 yılAlt karın mutfakta erir ablacım. İstersen 7000*500 mekik çek. Bölgesel zayıflama diye bişi yoktur. Kolpadır. Yediklerine dikkat et. Şekeri bırak. Yemekten sonra meyve yeme. Meyveyi öğün olarak ye. Sabırlı ol. Spora devam et.
Bu arada hem rejim yapıp hem kas yapamazsın, protein alımını yüksek tut var olan kası kaybetme rejim sırasında.14 Yorumla
Gizli Soran+1 yılyok diyet yapmıyorum zaten :D https://www.youtube.com/watch?v=6mV-c3u2KAQ planki hiç denememiştim, plank nasıl bu arada?
- +1 yıl
Rejim sırasında önemli olan kalori yakmaktır. Nasıl yaktığın önemli değil. Eğer sürekli aynı bölgeyi çalıştıracaksan Her antremandan sonra 2 gün ara ver. Kaslara kendilerini tamir edecek süre tanı.
Diyet yapmıyorsan o karın yağları gitmez. Denemesi bedava;).
Gizli Soran+1 yılDiyet yaptim zamaninda şimdi dikkatli besleniyorum diyet yapmiyorum dediysem de Kızartma falan yiyorum demedim öyle.
- +1 yıl
Telefondan yazmasam uzun uzun yardımcı olmaya çalışırdım ama özet geçiyim. Ya brslenmene devam edip sporu arttıracan ya da yemeği azaltacan. Bir şekilde kullandığın kalori miktarı aldığının üstüne çıkmalı. Bu arada kızartma şekerin yanında masum kalır ;).
+1 yılSabahları aç karnına 30 - 45 dk yuruyus yapabılırsın.
https://www.youtube.com/watch?v=vkKCVCZe474
bu hareketlerı yapabılırsın. zordur ama ılerleyen zamanlarda kolayca yapabılırsın.
En önemli kısımda diyettir. Şekerden, hamur işinden, kızartmalardan ve alkolden uzak dur.00 Yorumla
+1 yılOmurga yapisindan da olabilir bazen omurga yapisindan bel on tarafa dogru biraz dahs cikik oluyor ve gobek varmis gibi oluyor. Eğer ole bir şey değilse göbek bolgesi için bölgesel hareketler yaparak eritebilirsin
00 YorumlaYa gobek olarak sadece dusunmesen iyi olur senin direk fazla kilon var.Sekeri kes ekmegi azalt bir e indir tam bugday ekmegi olsun.sirf mekik ceksen hayatta dum duz yapamazsin bu karni beslenmene dikkat etmeden.
00 Yorumla
+1 yılYediklerin sebze ağırlıklı olsun protein almayı unutmadan karbonhidratlardan uzak dur , sabah güne bir. Bardak su ile başla akşam bir bardak su ile bitir , yapabildigin kadar karın egzersizleri yap
10 YorumlaSağlık konusunda 1b cevap paylaştı. Bölgesel yağ yakma yoktur unutmayın. Yağ yakarken her yerden gider. Karın kası belirginleştirmek için yağ yakmanız lazım. Vücut yağ oranınızı hemen hemen %6-7'ye kadar düşümelisiniz eğer gelişmemişse. Günlük yüzlerce kalori kaybedin.
01 Yorumla
Gizli Soran+1 yılKarin. kasi var. temelinde. var. ici. tas. gibi ama. goruntude. biraz. problem. var
+1 yılmekik cek
https://youtu.be/F-ni8cq0O_wbak ben bunu gunde 10 defa falan yapiyorum 1 aydir cok faydasini gördum
14 Yorumla- +1 yıl
kilo kacti acep boy bide özel değilse
- +1 yıl
Merhabalar gayet düzgün bir şekilde rejim hafif spor yaparak olabilir kendinize güzel bir liste yapın bu size yardımcı olur
02 Yorumla
Soran+1 yılYapamıyorum yapamıyorum
+1 yılYoutubede Chloe ting adında bir kadın var onun 2 haftalık karın eritme kas yapma gibi videoları var. Baya zorluyor ama iyi sonuç alıyorsun sitesinden uygulayarak yaparsan daha çok sonuç alırsın Googleye Chloe ting 2 week shred challange yazarsan çıkar
03 Yorumla
Gizli Soran+1 yılDenedim ama en fazla iki gun dayanabildim cok zorluyodu
- +1 yıl
Onun dışında Google Play'de zayıflayabileceğin uygulamalar var onları da deneyebilirsin. Veya squatgirl'in bel inceltme karın eritme gibi videoları var onlara da bakabilirsin
Gizli Soran+1 yılEn iyisi chloe thing diyolar tekrar yapmaya calishicam galiba
+1 yılben kozmetik ürünü kullanıyorum, ve sadece bol su tüketmeni öneriyorlar kullanırken, aslında sivilcelerim için bir ürün aldım yanında önermişlerdi bende işe yaramaz kremlemi zayıflayacağız yok artık diyordum. fakat bir beden inceldiğimi farkettimBiraz öncede bir arkadaşa sivilce için olan kremini önermiştim bir dene istersen fiyatları da uygun. secret age marka
00 Yorumla
+1 yılwww.formsante.com.tr/.../...-7-super-egzersiz.html bunları uygula işe yarıyo
00 Yorumla
+1 yılAyva göbek derken hani hafif oval olan karnın düz olmasını mı diyosun. Onun için sıkılaşmak gerek. Kas ve sıkılaştırıcı egzersizler yapmalısın. Pilates ve yogayı öneririm.
00 YorumlaSağlık konusunda 468 cevap paylaştı. öncelik yaglı tuzlu tatlı seyleri azalt brokoli lahana corbası iyi olur yuruyus kosu yuzmek bisiklet olur sebze yemeliisn kepek ekmek az olur mekik çekebilin
00 Yorumla
+1 yılBol bol mekik çekmelisin, ayağını bir yere sabitle ve kuvvetini gövde ve bele vererek mekik çek. Piyasada ayrıca göbek eritmek için tasarlanan spor aletleri mevcut :)
00 Yorumlayeterli
bu profil resmine 3 dakikada 30 istek gelmezse tükkanı kapatıp giderim50 YorumlaYouTube de spor videoları var ya yağ yakmaya yönelik, şu sürekli zıplayıp durduğun şey çok faydalı olur, airobik miydi adı unuttum
10 Yorumla
+1 yılSpor salonu na gidecek mısınız yoksa sadece diyet gibi yemek üzerine mi tavsiye vereyim zamanında 20 kilo vermiş biri olarak ☺️😀
11 Yorumla- +1 yıl
Öncelikle eğer spor yapacaksanız yemeklerden kismadan sadece karbonhidrat yağ ve protein dengesini tam olarak alacak şekilde beslenme tavsiye ederim
1 yağ yakmak için koşu yapılmaz onun yerine mesela evde ip atla veya parkta uygun bir yerde tüm kaslari çalıştırır veya mekik şınav gibi egzersizler veya bölgesel ağırlıksiz programlar var yan simit için onları uygulayabilirsin
Benim yaptığım kendim tecrübem ve hatami anlatacak okursak çok spor yaptım 1 saat koşu 40 dakika ağırlık baya kötü oluyor aslında bunu anladım birde diyet yaptım ki 3 ay gibi ilk 3 ayda 17 kilo vermem baya hızlı oldu sagliksiz oldu
Size önerim ekmeği her öğün 1 dilim tam buğday veya kepekli olarak alın bol su için 20 30 dakikada 1 bardak şeklinde sabah aç karnına 30 dakika önce 1 tatlı kaşığı veya 1 yemek kaşığı limonlu sirkeli 1 bardak su. Hafif tempo yürüyüş en az 3 5 km olmak üzere hamur işlerini kaldır makarna pilav vs gibi şeyleri çok kısıtlı hafta da 1 gün kendine ödül olarak yiyebilirsin yemekten önce 2 bardak su sonra 2 3 dakika bekle bol mevsim salatası yeşillikli olsun yemekte toplam 20 dakika zaman geçir yavaş yavaş ağzında en ufak parçalara ayırarak yersen sindirim kolay olur 2 öğün tavsiye ederim sabah 7 8 gibi uyanıp 9 9 30 gibi kahvaltı akşam 5 gibi de akşam yemeği şeklinde bu şekilde düzenli oldukça herşey düzene biniyor sakin hızlı kilo verme hızlı kilo kat kat geri geliyor hatta daha kötü ediyor bunlara dikkat edip birazda evde egzersiz yaparsan çok iyi olur
+1 yılkesinlikle kardio diyorum
https://www.youtube.com/watch?v=s2XdUFxR6B4
12 Yorumla
Gizli Soran+1 yılben bunları nasıl yapçam ya :((
- +1 yıl
seve seve :) o zaman sana bir önerim daha var sporla birlikte yağ yakıcı bunu kullan power plus lcarnitine 3 ayda farkı göreceksin
Sağlık konusunda 615 cevap paylaştı. Afiyet olsun yediklerin. Bir günde göbek erimez ama o göbeği kapatacak bir şeyler elbet vardır.
24 YorumlaBence g5 dene işe yarıyor ama tabiki bol su içmen gerekir ve alt karın idmanlari yap belki dümdüz olmaz ama küçülür
00 Yorumla
+1 yılYeme. Biraz yeme. Az ye zıkımım dibini ye. Yeter ğlkede yemek bırakmadın
01 Yorumla
Soran+1 yılHarbiden ya yemeği bırakmalıyım acil
Yemeğini düzenle bayanlar için kolay birşey zaten. Ama eğer üst konusunda sıkıntılıysan siyah birşeyler dene. Siyah genelde herşeyi saklıyor. :)
00 Yorumla
+1 yılGöbeğini falan dert etmeden canın ne istiyorsa onu giy bence.. Ayrıca biraz balık etli olmak iyidir :)
02 Yorumla- +1 yıl
Olsun yaaa dert etme bu kadar :) bir görsem ona göre yorum yapabilirdim :)
+1 yılgünde 3 öğün bununla oynucaksın. baska türlü erimez o göbek.
https://www.youtube.com/watch?v=o-KrAdcKZsU00 Yorumlabol su egzersiz yürüyüş en önemlisi bizi sıkıntıya sokan dolap başına geçmemek
16 Yorumla
Gizli Soran+1 yılEvet
Gizli Soran+1 yılDaha önce o şekilde kilo verdim. Ama evde durdum duralı artık ne olacak yesem diyorum
Gizli Soran+1 yılİşte öyle oluyor
+1 yılKoşu spor saglikli besinler no hamur işi no pilav makarna yes sebzeler
11 Yorumla
Gizli Soran+1 yılErir mi
+1 yılgöbek kısmı en zor eriyen kısım maalesef. mekik ve göbek eritici hareketler yaparsan. en önemlisi azimli olursan başarırsın.
00 Yorumla
+1 yılAlt karın bölgesi en zor çıkartılan kas gruplarından biridir, burayı çıkartmak istiyorsan yediklerine ve içtiklerine çok dikkat etmelisin..
01 Yorumla
Gizli Soran+1 yılEdiyorum ama. karnim. surekli. yemis. gibi. sisiyo
+1 yılSürekli evdeysen eğer, yediklerine dikkat edip bol bol su içiyorsun. Ayrıca telefonuna bir spor uygulaması indirip, egzersiz yaparak formunu korumaya devam ediyorsun...
00 Yorumla
+1 yılBazı doğruları uygularsan çok kolay
https://youtu.be/DibtFYyuCo400 Yorumla
+1 yılMekik çekebilirsin ayrıca sırt üstü yere uzan bacaklarını yerden 10-15 cm kadar yukarı kaldır ve uzun süre bekle ve bu hareketi sürekli yapmaya çalış. 1-2 gün yapıp bırakma faydasını göremezsin.
02 Yorumla
Gizli Soran+1 yılteşekkürler. https://www.youtube.com/watch?v=6mV-c3u2KAQ plank hiç denemedim bu nasıl peki?
- +1 yıl
bu videodaki çalışmayı yapabilirsen faydalı olur ama en başta senin gerçekten azimli olman gerekiyor çünkü izlediğin gibi basit değil o hareketler 10 dk çalışman bile zor olacak.
Yuruyusle duzelir kesinlikle gidiceginiz uzak mesafelerde olsa gidebildiginiz kadar yuruyun sonra arac bulun detim telefonda 10 bin adim uygulamasi var bunu gunde 20 bin adimla yaparsaniz 1 aya bisry kalmaz derim tabi az yemek sartiyla
00 Yorumla
+1 yılBendede öyle olsun çalişayim kas yapayım isterdimde olmuyor mk
04 Yorumla
Gizli Soran+1 yılErir mi
- +1 yıl
Ohoo 80 kilo veren var knk cabala azim et yaparsın
Gizli Soran+1 yılAşkımsın
- +1 yıl
🔥🔥
+1 yılDüzenli ve sağlıklı yemek ye.
Spor yap.
Hareket et.01 Yorumla
Gizli Soran+1 yılErir mi
Üç saat olmuş bu soruyu soralı, erimiştir kesin. bir şey yazmıyorum o nedenle.😊
02 Yorumla- +1 yıl
😃 Hay yaşa! Bin kunduz! Obarey! Kalem, kalemtıraş, silgi, cetvel etek falan giydiğinde biraz içine çekersin olur biter. Hep yazıyorum buralara, kiloyu, göbeği, kaz ayağını, kaz dudağını şunu bunu çok dert etmeyin, kadına biraz kilo yakışıyo ve erkekler her türlü beğeniyo sizleri😊 Kendi kıskanç hemcinsleriniz için çile çekmeyin😃
+1 yılOnu demeden düşünecektin 😂😂 korse giysene canım bir de öyle dene
04 Yorumla- +1 yıl
Nasıl yiyip kilo alıyorsunuz ya keşke bende alabilsem biraz 😕
- +1 yıl
Hmm yok yiyemem ben öyle 😄
Eğer öyle mucizevi bir şey öğrenirsen bilim dünyasına yayabilirsin :D
00 Yorumla
+1 yılKisin yedıgın hurma lar yazın totoyu tırmalar bır gece gobek mı gıder
00 YorumlaDaha yaşın genç düzenli beslenme iyi bir spor bir kaç ayda üstesinden gelirsin... tabi en önemlisi de bunları yapabilmek için de sağlam bir g. t lazım
00 Yorumla
+1 yılKarbonhidrat alımını azaltarak oradaki yağ kitlesi egzersiz ile erimez cardio ile yağ yakman gerek
05 Yorumla
Gizli Soran+1 yılGunluk nekadar almam lazim ve hangi cardiyoyu yapicam
- +1 yıl
50 gr altında alman gerek ve cardio olarakra bisiklet ip atlama koşu yapabilirsin
Gizli Soran+1 yıl50 grammı bu mümkün değil 100 150 alıyorum
- +1 yıl
50 gr fazlasını vucut yağ olarak depolar protein al karbonhidratı azaltmazsan kilo veremezsin boşuna debelenme
Gizli Soran+1 yıl83den 75e dustum ama şu an durdu en buyuk sorunum karin sismesi
+1 yılmekik bol bol 10 dan başla günde 10 ar 10 ar arttır denedim sonuç harika denemelisin
01 Yorumla
Gizli Soran+1 yılmekik karın eritmez diyorlar eritiyor mu?
+1 yılhiçbirşey çok seksi olduğuna eminim her kilolu bayan gibi
00 Yorumlatek gobek sorunu yokki sende cok kılo fazlan var diyetisyene git :)
00 Yorumlaniye hep göbekle ilgili sorular soruyorsun ablacım. acaba bu soruların profil fotosuyla alakası var mı?
00 Yorumla
+1 yıl3 beyazdan uzak duracaksın öğünlerini çoğaltıp günde 150 kez 3 seferde ip atlayacaksın
04 Yorumla
Gizli Soran+1 yılErir mi
- +1 yıl
eevet sağlık durumuna göre 1 ayda 4 ila 7 kilo arası verirsin
Gizli Soran+1 yılI want to dümdüz karın
- +1 yıl
eğer istiyorsan azimle çalışmalısın
Tek kat ama baya Bi' kay çıkılırmış :D erimez bu uğraşma yaw
14 Yorumla
Gizli Soran+1 yılÇok kötüsün
Gizli Soran+1 yılNiye erimez diyon
Kilo vermenin kolay yolları ılık su içmenizi ve mekik çekmenizi tavsiye ederim
00 Yorumla
+1 yılmekık cekeceksın bol su ıcceksın bırde dıyet tabıkı
00 Yorumla
+1 yılEn basiti ve sağlıklısı kardiyo yaparsın, tüketebildiğin kadar da su tüket :))
00 Yorumla- Devamını Gör (228)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat