Nasıl çekici ve güzel bir vücut olur?

Merhaba öncelikle bir spora yazılmanızı tavsiye ederim. Bu fitness olabilir yA da evde egzersiz yapıp göbeklerdeki fazla yağlardan kurtulabilirsiniz. Birkaç sixpack egzersizine göz atmanızı tavsiye ederim. Onun dışında birazcık diyet ile tam kıvama gelir fiziğiniz.
Boyunun kısa olmasının avantajları da var dezavantajları da var. Bu sebeple bu durumun tam olarak kötü olduğu anlamına gelmez ki bu kötü/iyi kavramları da görecelidir.
Kontrollü beslenme, bol su tüketimi ile yürüyüş yemek spor ve sağlıklı beslenme unsurlarıdır. Bunların haricinde yapılacak her öneride kan değerleri ve sağlık geçmişi gerekmektedir.
Aslında bunun cevabı çok basit. Öncelikle koşuya başlamalısın. Koşu en iyi kilo verme yöntemlerinden biridir. İncelmek için ise sağlıklı beslenmenin yanında pilates yapmalısın. YouTube'da birçok pilates videosu var. Hangi bölgeni inceltmek istiyorsan o bölgeye çalış. Pilates kas oranını arttırarak, yağ oranını arttırır.
Cevap
152Cevap
Hamur işi tüketme şeker yağdan uzak dur günde en az 3 litre su tüket, çorba meyve yoğurt pilav tavuk göğüsü balık salata tarzı şeyler tüket günde en az 15 km yürüyüş yap ve elimden geldiği kadar mekik Çek hergün üstüne 5 koya koya arttır günde en az 5 öğün mekik parça parça
burada yazilanlarin yarisindan fazlasi yalan neden mi?
böyle oturunca ve bu açıdan çekilince her kız cekici gelir zaten erkege ama dışarda orada burada erkekler sizi burada ki gibi bu açıdan incelemiyor. Komple bakiliyor ve ayakta görüyorlar.
Kilon yok harikasin diyenlere inanma.
Chloe ting duymussundur onun videolarini uygula ama pes etme
yemene icmene dikkat et zaten boyundan bagimsiz hos bir kadin olursun.
Bence kilo fazlan çok değil de giydiğin kıyafetler uygun değil gibi. Nasıl kurturabilirim soruna cevap ise beslenmede sağlıklı yiyecekler tercih edip kalori açığı oluşturman lazım, biraz da egzersiz ile desteklendirirsen istediğin sonuçlarda bir vücuda ulaşabilirsin.
Oturduğun için çıkmış olabilirmi göbeğin
Allahim kiloluyum diyo ya 🤦♀️
Ben obezim sanirim ağır yasamlara cikacam en son😒
Sen nasıl obezsin ya ateş ediyorsun
O kameranın görünen kısmı 😅
Gobegimle her gün ben karşı karşıyayım 😅
Bende karşı karşıya olmak isterim o göbekle
Ayaklarında çok güzek
Göbeğim ve gıdım hariç bi şikayetim yok da göbek bira göbeği gibi lanet olası bi gitmiyo
Yaa tanışsakmı acaba senle ya sorun olmazsa
O göbek olmasın kadında hoş durmuyor diyen erkeklere bir gülesim geliyor siz önce kendinize bakın ya kıl yumağı olmuş hepsi göbek önde geziyorlar sonra gidip kadınlara kusur buluyorlar ya gerçekten komik
Sadece göbek çevresinde etkili olacak spor hareketleri var onları araştırıp uygulayabilirsin beslenmene de dikkat et sebze meyve kuruyemiş tüket hamur işi ve abur cuburdan uzak durmaya çalış
Teşekkür ediyorum
Göbek var evet balık etli misin bacakların sanki kalın o sebepten dedim ama göbeğin üst bölümü iyi yinede biraz squat hafif koşu yormadan harika bi vücudun olur zaten güzel gözüküyo , motivasyonn jfjrjr
Boyuna göre kilon gayet normal görünüyor. Daha da zayıflarsan çocuksu bir görüntüye sahip olursun. O daha itici olur.
Göbek ve kilo mu ne var kı Şu an ki halinde? ha illa ki oda olmasın diyorsan unlu mamülleri tüketmeyi bırak bol sıvı tüket ve kendine evde uygulayabileceğin programları araştır onları uygula
Yani aslında baya tatlı görünüyorsun. Kısa saçlar çok hoş. Kısa minnoş bişeysin. Biraz kilo versen çok tatlı olursun. Boy kilo kaç
Düzenli beslenme ve imkanın varsa spor yap eğer yoksa yürüyüş sureni normalden biraz daha uzatabilirsin..
Spora başla ya da yürüyüş yap hafif tempo koşuda olur beslenmene de dikkat et. Eğer azimli olursan 2 ay içinde büyük değişim görürsün
az ye
spor yap
airbagler iyi , tamponda sporla birlikte toparlar.
cok kilolusun gobege ve basene yansımız özel diyet egzersizle hallederiz
Öncelikle yemene içmene dikkat et sonra da spor yap
Spor yap beslenmene dikkat 4 ay sonra değişime sen bile inanamazsın
Yediğin ürünlere dikkat et, günlük aldığın kaloriye hakim ol, egzersiz yap, bol su iç.
Diyet ve egzersiz yapmalısınız. Sağlıklı beslenmeye başlamalısınız.
Biraz kalotilerine dikat et gece yeme tatli hamur coxakola fanta gazli icecekleri kes su ic
Yemeyeceksin. Sporsuzda kilo verirsin yemezsen. Sadece yaşamak için yiyeceksin.
Zumba yap... Hem eglwbirsin hem kilo verirsin sonrasina bakarsin artik..
Cok yersem benim de göbeğim çıkıyor burdakilere takılma gayet iyisin sen ✌️
1 az spor ve beslenmeni değiştirerek ideal kiloya ulaşabilirsiniz
Göbeği versen yeter aslında yüzün ve tenim güzel gibi görünüyor.
Biraz spor yapsan iyi olur gibi, vücudun fena değil
gayet iyisin, ülkede kıtlık çıksa son sen ölürsün öyle diyim
Bence hiç gerek yok hanımefendi fiziğiniz çok güzel
Sana guzel calisma ve beslenme programi yazmak sart
kardeş şimdi de iyisin çok takma sadece göbiş biraz erise tamam
Senin her yerini beğeniyorum.
Böyle bir kız olamaz. Tam istediğim kız profilisin. Yüzün çok güzel masum ve tatlı. Bem beyaz tenin. Güzel kıvrımlı vücudun daha ne olsun?
Cavap lütfen
Bel bölgesinde ve alt karında yağlanma var ve sanırım bacaklar ve basenlerde aynı şekilde, düzenli bir diyet ve egzersiz programı gerekiyor
Ben bu tur fizigi seviom
Seven bulamiosan gel ben severim
Ve ciddiyim cidden begendim
Bana takıl istanbuldaysan çok yürüyorum kesin kilo verirsin 😂😂😂
Bence iyi gibisin ama oturarak poz verdiğin için olabilir.
Basenlerin biraz fazla spor salonunda 2 aya fit olursun
Kilon normal görünüyor, üst bölgende mesela hiç fazlalık yok, alt karın ve bacaklar biraz belirgin, evli misin, doğum yaptın mı
Yorumlar yagmur gibi yagmis, bende ufak bi dert anlatirim iki yorum gelsin diye ellerimi acar dua ederim...🥺
Cillop gibi kizsin saka gibisin. Yuzunde cok guzel duruyo, kilonda iyi. Ayrica minyon olmak ayricaliktir. Boyle sen cok can yakarsin, yakiyosundur.
Gobegi erit rahatlrsn. ama oturnca ole bnce klkinca duzelmiomu
spor yap yediklerinden kısmalısın sen hamur işi ve aburcubur götürüyosun belliki
böylede güzelsin eğer mavi gözlü isen mükkemel ötesi
#Hükümdae
Bişey diyim mi sen zaten çekicisin
Göbeğini dert ediyosan mekik çekebilirsin
Böyle güzelsiniz buna kilo diyorsanız siz kilolu insan görmemişsiniz 😄
İyi bence. Konuyla alakası yok ama 24 yaşındayım dış görünüşümü ve sesimi beğenmiyorum kendimi çektiğim videoyu atsam yüzümün ve sesimin nasıl olduğunu söyler misin objektif bir şekilde?
göbek nerede bu açıdan sadece güzel memelerin öne çıkmış kilo ya da göbek yok bence
kanka boğazını biraz sıkacaksın yemek yemeyeceksin yanında da düzenli sporla o dediğin vücudu elde edebilirsin
Boya yapacak bir şey yok. Kilo da çok fazla vermene gerek yok balık etli kısmına girdiign zaman birazda kendine güvenin olursa tamamdır 😊😊
Merhaba, fazla kilonuz yok aslında normalsiniz, alt göbek sorunu var sizde, şişkinlik, kabızlık vs çok yaşıyor musunuz
Yo kilom var, 75 civaeıyım boyum 160
Hmm ama fotoda alt göbek sadece belli oluyor, bence spora yazılın ve diyet yapın
Öyle yapacağım
Böyle de iyisin ama biraz kilo verirsen tadından yenmez
Boy ve kilo değilde o göbek olmasın lütfen. Kadının bütün dişiliğini alıyor
O ne öyle hamile kadınlar daha çekici git göbekten başla basen le devam et eriyebilirsen tabii
Basenlerini eritmeye baslayarak daha cekici olabilirsin
Esim 155 boyunda 60 kilo etine dolgun harika fizigi var sende öyle bence hic bozma kendink
vucudun gayet cekici sonuc olarak goguslerin ufak değil ama alt karın eritmek baya emek ister :)
sen hoş birisinbence zayıflayabilirsen daha çekici olabilirsin
bence gayet norla yani
Çok şaşırtıcı bi cevap vericem, spor ve diyet?
Bi dusunelim. Spor ve diyet nası olur mesela?
göbegın oturdugun ıcın olabıılrmı?
Al eline makası kes onları 👏😊😁
Bence aşıri bir kilon yok yuzune yakışiyor kilon
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?