AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Squat popo büyültmez zaten hadi illa squat yapcam diyorsan sumo squat yapmalısın. Squat arka üst bacak yani quad denilen bolgeyi kaslandirir popoya etkisi yoktur.
Popo icin hangi hareket vsr hocam
Canım öncelikle seni zorlayacak bir banda ihtiyacin var direnç bandi deniliyo onu almalisin ki kaslar zorlansin yirtilsin ( tabiri caizse) ve düzenli beslenme özellikle yeterli proteinini alıp dinleniceksin o ara kas kendini onarirken buyuyecek kaslar dinlenme esnasinda büyür gelisir. Haftada 3-4 gün kalça çalışmak yeterlidir hip-thrust , glute bridge donkey kick vs... Tarzda şeyler yapmalisin yabancı kanallar daha iyi bence YouTube a only glute exercises falan yaz sırf ona odakli çalış 👍🏻 mesaj atmak için yeterli xpm yok senin varsa daha detayli anlatabilirim 👍🏻 ya da burdan sor cevaplarım ben
En mantıklı ve faydalı bilgileri siz verdiniz saolun. Yapmaya basliyim bi aklıma takölan bisiler oldukca yazarım
Tamamdır bende yeniden başlayacağım. Aslında kalçada agirlikla ilerlesen çok daha iyi olur 👍🏻 videoları izlediginde goruceksin nerelere ağırlık koyduklarini ama direnç bandi bile seni baya idare ettirir ben hipband almıştım internetten gayet güzel 👍🏻. Birde squati bırak canim şimdi bazı squat tarzları var ama böyle ayaklarini aciyosun ve hafif yan basiyosun o fayda sağlar ama ayaklar dumudz şekilde yaptığın hiç fayda vermez üst bacak kaslarini sisirir o ben küçükken yapardım popo için baldirlar şişti popo aynı 😂 sonra iyice arastirdim ki o onun için değilmiş hadi kolay gelsin bakalım 👍🏻🤗
Hocam bisi dicem direnc bandı arastırdım da simdi hangisini alcam ya bunlarda uzunluk filan farklı
Canım benim tavsiyem bitane al tam al zatn fiyatları artmış vaziyette hepsinin benim aldığım sert sayilandan gayette güzel hem spor yaparken kaymaz ama sen yinede yorumları da oku şansına fiyati da düşmüş şu an trendyoldan büyük harflerle HİPBANDTRli olan markaya gir bunun küçük harfle hipbandtr olanı da var ama ordan alma orasi orijinal değil. O büyüklü yere gir istediğini al hepsinin boyutu ve agirligi aynı renk ben ordan aldım tavsiye ederim bunu almassan siyahlı/grili bantlardan al onlar en sert olanlardir 2-3 günden sonra alisirsin bantlara
Bacagida kaslandirir onda yanlis bisi yok kalca zor olur
Beslenmenide ayarla
Su an ki durumu gorebilir miyim ona gore degisik seyler dusunuruz
Atcam ozelden
Tamam bekliyorum
Kabul etmedin. Atmicam
Yazdim ya dur ediyorum
Kabul ettim simdi yazinca aklimdan cikmis cevaplarken malum bugun yilbasi bi yandan evde kosusturmaca var yicek iccek
Çeşitleri var. O grup çalışmamış demek ki. Plank yap plank.
Plank buyutur mu emin misin. Ben plankta karnımdan guc alıyorum hic popodan almıyom
Çeşitleri var hepsinin. Araştırmanı tavsiye ederim. Plank hem doğum zamanı işine gelir, vajina kaslarını da güçlendiriyor :D
Ya of ya bulamicam ben simdi kesin yanls arastrcam. Sen arastırır mısın bana
Plank variations, Squat variations yaz çıkar. Videolara da bakarsın YouTube'dan.
Cıkmadı daha cok sey soyler miinsin
Ben de fazla bilgili değilim. Instagram'da "anytime_ffitness" ve "gymgain" isimli hesapları takip ediyorum. Orada güzel bilgiler bulabilirsin bence.
Squati yaparken ayakların diz hizasında olcak öyle mi yapıyon kız
Evett
O zaman başka hariketde geç
pozisyonu yanlış yapıyorsun bence bütün yükü bacaklara verme kalçaya da ver
Bacaklarım cok uzun ve popom kucuk. Mecbur bacaga gidiyo yuk
düz squat quad geliştirir pozisyon farkıyla glute focused olabilir yaptığın squat ama o pozisyonu burada nasıl gösterebilrim ki :D
squat ile popo büyümez. Chloe ting - get peachy challenge onerebilirim
Gercekten buyutuyo mu denedin mi
Evet büyütüyor ama beklediğin kadar fazla değil. istersen bir spor salonuna yazılabilirsin, biliyormusun bilmiyorum ama Melisa Özsarı’yı YouTube de kanalı var genellikle popo büyütme hakkında videolar çekiyor evde, istersen sana özel bir plan hazırlıyor
O karı cok cahil vala hic cekemem
Bilmiyorum ama Squat erkekler için daha iyi bir seçenek ayrıca squat nasıl yapılırsa yapılsın kalçadan daha fazla bacakları bir egzersiz. Bu yüzden bacakları büyütmeden kalçayı büyütebilmek için iyi bir seçenek değil,,
bacakları çalıştıran *:d LXKDOSŞSLDL
Demekki senin popoya yaramıyo
Lannn dovrrim
Allah Allah başka neden olmuycakmışki
Zamanla olur hemen değil
Poponun büyümesi için sırt ve bacak ta önemli
Derdim popo
Derdin poponun görünüşü ama tek bir kas grubu değil sadece popo olmaz kaç kilosun
58 benim tum vucut calıstıgım sporlar da var ordaki sırt yetmiyo mu ozel oalrak gidip sırt mı calıscam
5 egzersiz var kilon var popon da olur ama ağırlık calisman lazım
Offf siz roberto carlos bacagı yaptırcanız ban aya
He adam 3 günde yapmış o bacağı ben senin vücut tipini az çok biliyorum basenin var onun gitmesini istiyosun ama benim onerimden başka çaren yok
Hic basenim yok vala ama gobegim var onu goturtup yerine ince bel getirebiliyo muyuz madem kalca buyumuyo beli incelterek buyuk gosterirdim
Göbek giderse popo çıkar zaten ortaya, 😄 sen niye kafa taktın bu işlere biri birsey mi dedi
Ya hyr ben daha kadınsı hissetmek icin ugrasıyorum gozume guzel geliyo kimseyle bi alakası yok
O zaman sikilasmak için uğraş daha iyi hissedersin posturun düzelir
Yok ya ne sıkılasması. Buyuk popo diyorum kocaman olcak diyorum beni sinrlendirme
Brezilya poposu mu, 😄
Off mumkunse muthis olur
tamam ben sipariş vereyim sana getirip taksinlar sallaya sallaya gez, 😄
Of ne diyosun sen ya. Spor yapıcam ben. Slk
Sende amma sinirlisin, 😄
Cabuk soyle bana buyuk popo nası elde edeeim
Sir o herkese anlatılmaz, 😄
of yuri git o zaman
Peki, 😄
Grzkl aptl
Sitede hakaret yasak Kanki, 😄
Sen hakediyosun sana serbest
Hapis cezası verirler, 😄
Bk verirler dene bakalım bi veriyolwr mı
Çocuk musun sen, 😄
Baba?
Babam, 😄
Popom yoksa cocugum mantıken. Ne zaman pop buyur, o zaman buyurum
Sen yaz bana ben anlatırım sana
Popoya agirlik comeeel
en sevdiğim popo resmini çekde bakalım bi.. :)
Vardır bi teknik hata
sadece squat büyütmez
Beslenme de önemli bence
Cok yetersiz besleniyom ya bu fakirlikte. Ne bilem. Protein mi abanmam gerekli
Tabi ki fazlası zarar ama günlük yoğurt , yulaf yesen veya süt içsen, arada da et yesen. Kahvaltı ve bir öğün yemeğide atlamazsan olabilir.
Sıkılaşmıştır.
Baya iyi kalktı ama buyumedi
Sıkılaşmış işte, bundan sonra hacim kazanacak.
Vallahi mi. Yesss o zaman. Ama roberto carlos olmam dimi
Olmazsın, muhteşem görüneceksin. ✨
Ağırlıklı mi yapıyorsun
sekil hatalıdır
Bilmem foto görsem anlarım bence djxmcöçf
Popoya yükü ver popon kasılıcak
Kemik yapısını değiştirmek mümkün mü sence
Kemigi mi degistircem grzk misin kası şişircem
orada kas mı var popiş lalesi
G**t lalesi
Kanka yuh sana yuh. Kalça aşırı buyuk bi kas grubu. Aç bak ne cahilsin. Yuh ya yuh. Boyle bi savunma beklemiyodum
Olayı leğen kemiğin belirler slk
Caaaaaahiller susabilir mi