#SelamGençlik 🦄🍏🍀⭐💛☀️🌻🐝🍒💋🥥❤️❤️👀 Ben de birazdan konuya yakın bir soru soracağım 👍😅👍😅 Benzer gibi fakat aynı değil sevgili @winterlover Daha çok adrenalin bağımlısı olmayla ilgili spor yapanların habire spor yapmak istemesi. Vücudu antrenör kontrolünde çalıştırmak şart, aşırı spor yapmak hastalıkları beraberinde getirir. Bir de vücudun salgıladığı hormonlar spora bağımlılık geliştiriyor çünkü adrenalin yanısıra dopamin hormonu da salgılanıyor yani mutluluk ve haz hormonu. Sporla yoğun meşgul olmak cinsellikle eşdeğer haz hissetmeye yol açabiliyor. Tek derdi ilgi çekmek değil fakat kim çektiği ilgiyle haz duymaz ki? Mutlaka ego tatmini yaşamanın katkısı vardır, net... #SunIsUp#Amazing#TubaSueda 🦄🍏🍀⭐💛☀️🌻🐝🍒💋🥥❤️❤️👀
Her şey başka insanlar için yapılmıyor bu dünyada. Öyle mutlu oldukları için yapıyorlar. Düzenli spor yapmak, beslenme programına uymak sadece birilerinin ilgisini çekebilmek için yapılacak bir şey değil. Mutlu olduğu için yapar insan bunu.
Keşke ilgi çekmek isteyen herkes spor yapsa. Ama estetik yollara başvuranlar var, sağlıksız diyetler uygulayanlar var, değişik davranışlarda bulunup dikkat çekmeyi başaran ama kendi hayatını mahvetmiş olanlar var.
beğenilmek ve beğenilmeyi istemek neden kötü bir şey olsun? gereksiz detayları ön plana çıkaranlar ilgi çekmek isteyenlerdir. bunun için sporcu vs olmaya gerek yok. sürekli küpeli kulağının olduğu taraftan poz veren erkek, dövmesini ya da yüzüğünü çaktırmadan gösteren kız gibi.
Hayır genelleme yapmak hiç doğru değil.Gerek ergenlik, gerek çocukluk, gerek gençlik dönemimizde herhangi bir spor dalına ilgi duyuyor olabiliriz. Bu sayede çeşitli kurslara, spor salonlarına vs. başlarız. Egzersizler yaparız... Sonucunda (tabii dala göre değişir) kaslarımız gelişir, gerek az gerek çok. Yani amaç her zaman ilgi çekmek olmaz. İlgimizi çeken sporla ilgilendiğimiz için ortaya çıkan sonuçlardan olur.
Begenilme duygusu insanin en cok sevdigi ve hoslandigi duygulardan biridir. Tek derdi "ilgi cekmek" olarak sinirlandirmamak gerekir ancak hic yok da diyemeyiz. Zira cogu kisi kadin/erkek gorsellige onem verdigi icin kas yapmak veya fit gorunmek ister. Saglik niyetiyle yapiyor olsa zaten kas calişmaz..
Aşiri olmamak kaydiyla fit bir vucud hem kisinin kendisini huzurlu yapar hem karsisindakini az da olsa etkileyebilir. Kasdan igrenen kizlar da var , balik etli kadindan hoslanan erkekler de ! Biraz goreceli ve subjektif bir konu
Öyle olmayan da vardır ama çoğu kaslarını paylaşmaktan, bunu pp yapmaktan ve sürekli onlarla ilgili konuşmaktan başka bir şey yapmıyor. Hayattaki tek başarıları buymuş gibi düşünüyorum..
Herşeyden önce erkek kendi sağlığı ve fiziği için spor yapar. İlgi çekmek ya da kadınların ilgisini çekmek amaç değil ancak araç olur benim için. Nasıl ki erkekler taş gibi fit hstun istiyorsa kadınlar da kendi liglerinde oynayan kaslı fit erkek ister.
Direkt sağlık için diyenleri dikkate almıyorum. Body building'i direkt sağlık için yapmazsın. Fakat sağlık için yemeğine dikkat eder , hareket edersin. Body building anca insana kişisel özgüven ve psikolojik olarak daha iyi hissettirmeye yarayabilir. İlgi de bunun en önemli besinidir.
benim arkadas vucut yapardı ne la havamı atıyon diye takıldı arkadas he dedi o yüzden yaptım bu vucudu dedi herkesde onun icin yapıyo dedi hakkaten tanıdıgım tüm sporcularda öyle yoksa niye kas yapsınlar ham güc zaten mevcut
Bu spor öyle bir şey ki aynaya baktığında değiştiğini, geliştiğini görmek tarifsiz bir haz veriyor. Spor yapmayan insanlar anlamazlar o hazzı. Anlamadıkları içinde buna kulp bulurlar.
İnsanların beğenmesi hoşuma giderdi. Ama vücut kaslandıkça iskelet sistemi güçlenir diye bir şey okumuştum büyük ihtimalle bunun için kaslanırdım sanırım
Evet ilgi çekmek, ve ben kadına kas yakıştırmıyorum. Balık etli daha hoş oluyor. Kaş daha çok erkek de hoş duruyor. Kadın kadın gibi olmalı bence. Fazla abartılı kas iyi değil ya gerçekten.
Sanmıyorum. Bi dönem karın kaslarım oluşmaya başlamıştı ama bol giyinmeyi sevdiğim için kimse fark etmemiştir. Ben sağlık için başlayıp bana iyi geldiğini gördüğümde bırakamadım. Vücudum da ilanları gördükçe de motive olup devam ettim.
Ne kadar sığ bır yorum bu.. Yanı bır ınsan kendısıne aynada gördüğü adama saygı duyduğu ıcın yapamaz bu sporu? Tek derdımız kadın kız kaldı? Hıc gormedık kadın kız zaten hayatımızda olmadı köyden yenı geldık secıcı degılız nefes alsın yeter tayfasıyız bız !!! Kendınızı kadınlar olarak kaf dagının tepesinde fılanmı zannediyorsunuz? Bız erkekler herseyı sıze endeksli yapıyoruz zaten :)) ey allahım sen aklıma mukayyet ol
şöyle düşün fiziğin güzel bakımlısın plajda güneşleniosun denize doğru yürüosun bikinde çok yakışmış ister istemez bi gözler üzerine doğru gelir aynı durum şezlongda güneşleniorum denize doğru yürüorum ama bakanlar oluyo dikkat çekio çünkü
@Melankolikdamlalarx sahildec ya da şezlongda zaten giyinik olunmayacagi için bu özelikle gösteriş olmaz doğaldır fakat sokakta yürürken ya da bir yerde bu şekilde bir foto kullanıyorsa kişi bu gösteriş çabasıdır hiç kusura bakmayın...😉
o zaman şöyle düşün güzel bi fizğin var topuklu ayakkabı elbsie giymişsin ama ne giysen yakışıo adeta gösteriş için yapmıosun ama fiziğin güzel giyim tarzın güzel o zaman en olucak :)