Ben şu an aktif olarak spor yapıyorum ve genç kızdan tut yaşlı kadına kadar herkes feci itici buluyor buna erkeklerde dahil. Bu arada o fizikler steroid denen ilaçlarla yapılmakta. Geçen bir ilaç gördüm büyükbaş hayvanlara şırınga ile vuruyorlarmış ve hayvan etlenip şişiyormuş sonra onu kısa sürede kesime gönderiyorlarmış ve vücut geliştirmeci diye geçenler o ilacı kendine vuruyorlardı yağ oranımız düşsün kaslanalım diye ve ben onlarla konuştuğumda cinsel ilişkiye giremediklerini penislerinin kalkmadığını 35 yaşından sonra her an ölme risklerinin olduklarını anlatıyorlardı. Sporcular neden dün sapa sağlamken bugün öldü daha 40 yaşındaydı 45 ti denilir ya sebep ilaçlar. Örneğin bir video izledim adam polonyaya geldim geziyorum sponsorlar sayesinde 1 kuruş harcamadım diyordu. Ama normal bir vatandaş olsa her şeyi kazanıp biriktirip kendi imkanlarıyla gelecek belkide hiç gelemeyecek ben bu yüzden erken ölmeyi hızlı yaşamaya tercih ettim diyordu ki ben asla ölmeyi bazı şeylere tercih etmem. Yani iyi fizik güzel ama onlarınki feci itici