Tenis dünyanın en popüler sporlarından biri olmasına rağmen ülkemizde çok rağbet gören bir spor dalı değil maalesef. Sizce bunun ana sebebi ne olabilir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- +1 yıl
Türkiye'de genel olarak tenis denilince Hülya Avşar'dan başkası gelmez bence kimsenin aklına. Bu kadar kaliteli bir sporun ülkemizde yaygın olmaması gerçekten üzücü bence de ama genel olarak biraz daha üst kitleye hitap eden bir spor olduğu için imkan açısından normal böyle olması.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
16Cevap
- +1 yıl
Eglencesine masa tenisi oynamak daha kolaylarına geliyor cunku
00 Yorumla Spor konusunda 4,6b cevap paylaştı. insanların tenise değer vermemesi
00 YorumlaAl mikrofonu eline çık sokağa tenis deyince aklınıza ne geliyor de söylenecek cevapları sıralayayım. Bağıran karılar, Hülya Avşar vs vs.
Tenis elit bir kültür sporudur, ülkemizde çoğu kesime hitap edebilecek bir spor değil ancak Türkiye de az da olsa bu sporu yapmaktan takip etmekten izlemekten keyif alan insanlar var ben de onlardan biriyim 🥳00 Yorumla- +1 yıl
Gerçeği konuşmak gerekirse elit bir spor olduğu için bence. Ve geçmişten gelen bir kökeni yok. Biz mülke olarak yeni şeyleri geliştirme konusunda pek iyi değiliz. Zaten bildiğimiz, geçmişten bugüne kadar yaptığımız işlerde bile ileri gideceğimize geri gittik. Mesela futbol. Teniste gelişmemizi beklemek biraz hayalcilik olur. En azından şu dönem için pek mümkün değil. Önce diğer alanlarda gelişmeliyiz ülkenin refah seviyesi artmalı ki, sonra tenis gibi sporlara sıra gelsin.
00 Yorumla - +1 yıl
Sakin bir spor çünkü. Biz toplum olarak stresimizi atabileceğimiz, bağırabileceğimiz ve rekabete çok sert girebileceğimiz sporlara ilgiliyiz. Ne kadar iyi bilmiyorum ama tutkumuzla öfkemiz biraz kardeş. Bu yüzden futbol bu kadar tutmuşken, tenis bu kadar tutmadı ülkemizde.
20 Yorumla - +1 yıl
Boş bi spor aynı zamanda şu ekstrimmidir nedir kılıçlı bişe oda boş gidin basketbol voleybol oynayın boksa güreşe gidin kendinizi fiziki ve mental olarak güçlendirin
12 Yorumla- +1 yıl
eskrim güzeldir bence
- +1 yıl
Yok bee kılıçlı spor isteyen gitsin kendi öz sanatlarımızla ilgilensin eskrimin hiçbir getirisi yok sadece resmi spor işte okadar
- +1 yıl
Bir raket nereden baksan 300-500 lira, top takımı nereden baksan 60 lira civarı.
Kursu desen öyle, tenis zengin sporudur arkadaş.00 Yorumla - +1 yıl
Tenis seyircileri kim sayı atarsa atsın alkışlıyor yani Türk insanına biraz ters olduğu için sanırım. Biz daha çok taraf tutmayı seven insanlarız. O yüzden bireysel sporların işi çok zor buralarda.
00 Yorumla Zengin işi.
Bizde Fakir bir ülkeyiz
Teşekkürler10 Yorumla- +1 yıl
hülya avşar bi ara oynuyordu herkes oynadı seviliyordu
birde serana vilymss oda emeklimi oldu nedir çoktandır yok 🤣10 Yorumla Sahaların ya da eğitim veren yerlerin yaygın olmaması sanırım
00 Yorumla- +1 yıl
Ülkemizde futboldan başka spora pek rağbet yok sanırım o yüzdendir diye düşünüyorum 😄
00 Yorumla - +1 yıl
Tenisçi kadınlara bayılıyorum, kadın da harika boyu uzun bacaklar git tam bana göre
02 Yorumla- +1 yıl
Bacaklar fit
- +1 yıl
Adı ne rica etsem
- m+1 yıl
Türkiye’de böyle şeyler tutulmaz
00 Yorumla - +1 yıl
Nasıl desem kibar sporlar tutmuyor ülkede
20 Yorumla - +1 yıl
hülya avşar olabilir :D
00 Yorumla - Gizli Üye(30-35)+1 yıl
Bize göre bir spor değil