sergene gösterilen kırmızı doğru. Maç 1-1 iken josef e gösterilen sarı kart kırmızı olmalıydı. Maçın sonucunu etki eden bir yanlış karardı. Rıza çalımbayın maç 1-1 iken bjk yi en çok rahatsız eden oyuncuyu oyundan alması düşündürücü..
Fatih terime güzelce laf anlatan hakem Sergeni direk attı. Zaten hakem seminerinde bu seson Sergenin atılması için konuşma yapılmıştı. Hatta birkaç gün önce bu hakemler beni atarsa şaşırmam diye açıklaması vardı.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
sergene gösterilen kırmızı doğru. Maç 1-1 iken josef e gösterilen sarı kart kırmızı olmalıydı. Maçın sonucunu etki eden bir yanlış karardı. Rıza çalımbayın maç 1-1 iken bjk yi en çok rahatsız eden oyuncuyu oyundan alması düşündürücü..
O an Can Bozdoğan'a çok tehlikeli bir yerde bariz bir faul vardı. Ona itiraz ederken Serdar topu kendisine atınca hınça vurdu
önemimi yok sivasın başınd akim var rıza. var son maçlarda bjkye hep yatmış.. gs ve fb ye karşı naısl bjk karşı nasıl.. tff bunu araştırmalı
Öyle zaten eskiden oynandığı takıma top oynamadı Sivas fener maçında ölümüne oynadılar full
Fatih terime güzelce laf anlatan hakem Sergeni direk attı.
Zaten hakem seminerinde bu seson Sergenin atılması için konuşma yapılmıştı. Hatta birkaç gün önce bu hakemler beni atarsa şaşırmam diye açıklaması vardı.
Or.. pu çocuğu dediğini Tüm Türkiye duydu ama sen duymamışsin anlaşılan
Bu adam biraz daha yaşlansın 2. Yılmaz Vural olacak demedi demeyin. Sempatik. Seviyorum bunu.
Sergen Yalçın hakeme ana avrat küfür etti bakalım kaç maç yiyecek
Ne varsa bize yapıyorlar zaten, nedir bu hakemlerden çektiğimiz.
Sergen futbolu bırakmayacaktın, zayıflasaydın 40 yaşına gelmiş ibrahım oviç gibi oynuyordun halen:)
:) bu adamda ben bir saflık sezdim yıllardır. Yakışan bir hareket olmuş.
Galatasaraylıyım ama adam haklı pozisyon da net faul vardı gözünün önündekini görmüyor hakem
Beşiktaşlıyım ama itiraz ettiği pozisyon çok saçmaydı. Biraz öfke kontrolü lazım
Mesleki alışkanlık, kendini tutamamıştır 😅
Üzümlü kekime laf yok
Ceza değince aklıma imparator geliyor.
Boşun teki mk, g*tü kalktı iyice.
Allah'ım ya, ne kadar aptalca 🤨
Fazla sürmez kariyerinin son demleri
İyi adam iyi futbolcu özlemiştir
Kesinlikle öyle..
😊Severiz kedisini 😄😄😄
Kendisi ni
Top çok iyi geldi vurmasa olmazdı 😅
Güldüm sonra kızdım ven
Olabilir
Özlemiş olabilir
Adam haklıydı orada
Evet
Olabilir dbddn
Yaw nabıyon laa
bence sinirden yaptı ama bilemem
özlemiştir
özlemiştir
Aga ne topu or. cocugu dedi or cocuğuna
Özlemiş olabilir
Olabilir
Kskskkaks knk burada mısın
Evet knkslsldş
Sanki haksız şekilde atıldı algısı yapılmıyo mu...
bence sucuk eydirdi güven f*ck yalçın''''
Bu Sergen tam canım