Haftada 4 gün spor salonuna başladım. Daha önce pilates geçmişim var ancak vücudum şekillenmedi
bu tempoyla ne kdar sürede şekillenir
bu tempoyla ne kdar sürede şekillenir
nasıl çalıştığına bağlı. neredeyse her gün gidiyorum spora. sık sık gidenleri görüyorum ama çok yanlış çalışanlar var. o şekilde çalışarak sonuç alamazlar. vücudun zorlanması gerekiyor çalışırken.
Zorlanıyorum
Süper o zaman
Öncellikle benim düşünce vücut geliştirmeye yeni başladıysanız her ay maksimim 1 kg kas kitlesi kazanırsınız. 6 ay düzenli devam etmeniz ve düzeninizi bozmamanız halinde 6 ay sonra 6 kg kas kazanmış olursunuz. Üstelik bu rakamların küçümsenmemesi gerekir çünkü görünüşünüz 6 kg kas kitlesiyle birlikte değişmeye başlayacaktır👼🌺💭💫Küçük hedefler koyun ve belirlediğiniz hedeflere ulaştığınızda bunun keyfini çıkarın. Protein ağırlıklı beslenin, vitamin ve mineralleri almayı ihmal etmeyin. Elbette profesyoneller eşliğinde spor yapın ve sabretmeyi öğrenin. Antrenmanlardan sonra dinlenmeyi de kesinlikle ihmal etmeyin. Her gün antrenman yapmaktan ziyade uzmanların da öneriyle antrenman programlarınıza en az 1 gün ara verin. :)
Çok teşekkür ederim ☺️
Cevap
8Cevap
Düzenli yapıldığı taktirde bir ayda sonuç almaya başlarsın.
Doğru bir programla bir iki ayda gözle görülür bir gelişme farkedilir
İlk bir ay hızlı şekillenir sonra şekillenme süresi yavaşlar
Bilmem denemedim tabi vücut yapına da bağlı yağ oranına falan
Şu an ki formunu bilmiyorum ama sürekli gidersen ve beslenmeyi az da olsa yaparsan 2-3 aya iyi olursun kardiyo da yap
Pt yönlendiriyor şimdilik ama yemeye vs dikkat ediyorum
Teşekkür ederim
2 senede fit olursun. 1 sene içinde belirti baslar sabırla yap eskiden ben 3 sene agır fitness yapmıştım unıde
4 aya falan gelir kendine
Günde mi? Birkaç ay lazım..
180 günde.
Min.6 ay
O kadar uzun mu
Düzenli şekilde beslenirsen, sporu düzenli aralıklarla ne sık ne seyrek olarak yaparsan ve gereksiz şekilde fazla yüklenmessen kendine min 6 ay
Anladım teşekkür ederim
1 ayda
Bu kadar çabuk mu 😳
Üç ay
Teşekkürler
Yardımcı olabilirim
Yardım isteyen mi oldu sapık
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?