Selam ahali 🤗
Oy çokluğuna göre karar vericem 😃
Oy çokluğuna göre karar vericem 😃
Spor salonu
Düzenli yürüyüş
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Düzenli yürüyüş yapmak bence.
hem ücretsiz hem de temiz hava. Heleki şu pandemi döneminde kapalı ortamda ortak malzemelere fazla maruz kalmak doğru olmaz
Ne yapmak istediğine göre değişir.
Kilo vermek istiyorsan diyetisyen, ya da kendi kendine yediklerini azaltabilirsin, sabah yediğin ekmeği azalt, şeker ve tatlıyı hayatından çıkar, çaya kahveye falan bile şeker atma.
Akşam yemeğinden sonra ertesi sabah kahvaltsına kadar asla bir şey yeme, gece meyve falan sakın !!! Sabah kahvaltısını da uyandıktan 2 saat sonra falan yap, işe gidiyorsan yanında götür, gitmiyorsan dışarıya çık yürüyüş yap hareket et, eve dön 2 saat geçsin ondan sonra yap. Tabi bence mümkünse diyetisyene git, o seni daha iyi yönlendirir.
Kas yapayım ama çok zorlanmayayım diyorsan normal bir spor salonu uzun vadede bunu sağlar.
Hem zayıflayayım, hem güçlü ve dayanıklı olayım ve bu kısa sürede olsun diyorsan crosfit'e git. Ama crosfit de yaptıran salonlara değil, sadece crosfit konusunda uzman olan yerlere git, onlar diğer salonlardan farklıdır.
Ben teşekkür ederim yorum için 🤗
Amaç sadece kalori yakıp kilo vermekse açık havada yürümek ve koşmak ilk tercihin olmalı, çünkü bol oksijen alırsın. Spor salonunda, kapalı ortamda kaslarda yetersiz oksijenle enerji üretilmesi nedeniyle laktik asit birikimi olur, çabuk yorulursun ve kas ağrısı yapar. Kas yapmak veya vücut şekillendirmek için aletli çalışacaksan da mecburen spor salonu.
EİG için teşekkürler 🙂💐
Rica ederim 🤗
Düzenli bir beslenme öncelik buna göre macro Micro hesaplanmalı beslenme. Daha sonrasında spor salonuna gidip ağırlık kendi gücüne göre ağırlık bittiğinde hemen bir bisiklet veya koşu bandından 30-40 dakika yürüyüş hafif orta hızlı tempo. Bu şekilde çok kısa zamanda çok güzel verimler alırsınız
Cevap
29Cevap
Spor salonuna gidip de 1-2 ay içinde sıkılıp bırakmayan görmedim. Herhalde spor salonlarının en büyük kazancı bu bırakanlar 😂😂
Ama düzenli yürüyüş öyle değil. Yıllardır hiç bikmadan, sıkılmadan yürüyen çok insan var.
İkisi de iyi oluyor. Düzenli yürüyüş insan terapi gibi geliyor. Salonda insanın biraz daha kafası ağrıyor. Müzik, bağrış çağrış.
Düzenli yürüyüş, asansör kullanmamak, şeker, un ve tuzdan uzak durmak bunlar yeterli fakat kas kütlem artsın diyorsan spor salonu şart.
İşim gereği günde 15 km yürüyüş yapıyorum. Faydası çok.
Ben hergun yürürüm hatta koşarım sabah aksam kendi kendine direnç egzersizleri yapıyorum bana yetiyor eğer vücut geliştirmek gibi amacım yoksa form korumak ve kilo vermek için yürüyüş ve kodu yetiyor 20 kilo verdim bu sekilde
Kesinlikle spor salonu ama bahar aylarında doğada temiz havada yürüyüş kadar rahatlatan bir şey yok
Yürüyüşün bir anlamı yok. Hiç bir şeyi çalıştırmıyor. ✔ 3 saat yürücene köpek gibi... 20 dk ağırlık çalış 10 dk ağırlıklı squat çalış taş+ taş+ taş olursun ✔✔✔
İçinden ne geliyorsa onu uygula derim. Benim tercihim yürüyüşten yana ve dün 19 saat içerisinde 30 km yürüdüm.
Bi gün fitness, bi gün yürüyüş odakliyim ben. Fitness günleri de yürürüm bazen hatta
iki şey iyidir, biri yürümek diğer yüzmek havuza yazıl inan çok faydasını göreceksin
Düzenli yürüyüş derim. Ben yapıyorum takıyorum kulağıma kulaklığı, mis gibi yürüyüşümü yapıyorum.
Yürüyüş yapıyorum ben.. kilo sorunum yok. Kilo vermek içinse spor salonu şart
Dogayla ic ice olmayi daha cok severim o yuzden yuruyus bence
selamlar fazla spor yapmaya vaktiim yok o yüzden yürüyüş
Düzenli ve ayarında tempo ile yürüyüş hatta arada bisiklete binmek
Spor salonu ve ikisi bir arada olmalı
Sakallı canıma okuyor baksana ajsksk
Spor salonu çünkü bazı insanların iradesi zayıftır spor salonundaki eğitmenler sayesinde istediğini elde edebilir
spor salonu. Düzenli yürüyüş kafa sakinleştirmek için iyidir sadece
spor salonuna gitmeni tavsiye ederim tüm vücudün kontrollü bir şekilde gelişir hoca eşliğinde yürüyerek ise sadece bacaklar gelişir veya yorulma ihtimalin azalır.
Oy çokluğu mu alooo noluyor aloooo
Off ikisini yapıcam tamam sjsjs
Fhdhshshaa
Bxdhshsjsjs
Yürüyüş iyi özellikle sen gibi balık etli kadınlar için
Yürüyüş daha makbul efendim
Spor kesinlikle temiz havada daha güzel
Spor salonu tabi ,, evde insan vakit ayıramıyor
Yürü bence daha güzel
Yürüyüş spor salonunun yerini tutmaz
spor salonu daha etkili
Spor salonu