Bu aleti almak istiyorum. Fakat cok kas yapar kalinlastirir bacagini kollarini diyorlar. Alip almama konusunda kararsızım. Ben kollarimi ve bacaklarimi inceltmek istiyorum. Kullananlar var mı acaba aramızda? Almalı mıyım?
El ayak bilek kas guclendirici ağırlık ne ise yarar?
Bunları yıllardır bende almak istiyorum aklımda var hep. Cevap olarak bilek kalıkları neyden kaynaklı olduğu önemli kemik yapın iriyse pekte faydasını görmezsin bilmiyorum var mı ama kemik yapsıını inceltirsen filan o zaman ince durur bilekler. Bunun dışında kilo fazlan varsada kilo verirsen bir nebze incelme görürsün. Kas yaparsın kalınlaşır olayı öyle değil öncelikle kas yapmak kolay değil genetik avantajın olmadığı sürece. Ama bu senin bileklerini hem güçlendirip hemde kas gelişimine etkide bulunur. İnceltme olarak işine yarayacağını sanmıyorum. Kilon fazla değilse kemik yapından kaynaklı olabilir.
Kızların dışardan iğne yoluyla testesteron almadığında kaslarının büyümesi imkansızdır. Vücut testesteron üretmediği için erkekler gibi şekilli kas yapması mümkün değil bu aletler sizi sadece sıkılaştırır