geçtiğimiz hafta sonu iki büyük klübün arasında oynanan ve Trabzonsporun 3-1lik üstünlüğü ile sonuçlanan karşılaşmanın hakemi Ali Şansalan'ın yönetimi hakkında ne düşünüyorsunuz lütfen samimi ve objektif yorumlarınızı yapın.
Üzerinden geçmiş olmasına rağmen samimi fikirlerinizi merak ediyorum detaya bakar mısınız?
Hakemlik bir durum yok, verilen kırmızı kartta penaltı kararıda kesinlikle doğruydu! Ama bakıyorum fenerbahçe başkanı ali koç ve taraftarlar fenerbahçe doğrandı diye dünyayı ayağa kaldırdı! Kimsede çıkıp kim min jae'nin boş yere aldığı özellikle birinci sarı kartı konuşmuyorum ve bütün suçu hakeme yıkıyor! Fenerbahçe bu futbolcuların üzerine kurduğu sistemle başarılı falan olamaz ve tff eğer ali koç'a tarihi bir ceza vermezlerse bundan sonra olacaklardan sorumlu olurlar, ve herkes ali koç gibi taraftarlarını havaalanlarına çağırırsa kimse şaşırmasın! :D
benim samimi ve objektif yorumum şu ; hakem evet normal bir mac yönetti ama bazı videolar var Fb le oyuncuların normal itirazlarında cok sert bakışları var TS li oyuncular cok sert itirazlara gülümseyerek sanki babacan bi tavırla hareket etmesi beni biraz mutsus etti.
adil değildi, mwekameye karşı sonsuz sabırlı ve hoşgörülü iken gustavoya karşı yüz ifadelerini bir izle o zaman niyetini net anlarsın. Kırmızı kart doğru değildi. Her maçta ikili mücadelelrde görebileceğimiz sertlikte omuz omuza müdaheleydi.
ya bi video izlediğim yapmıslar kesitlerle hakemin mimiklerini hem ts hemde fb oyuncuları için dediğin gibi mimikler falan en bileyim tuhaf oldum bi futbol sever olarak.
Topu girse bomba diye karakola götürecek malları federasyona sokarlar ise sonuç bu olur.. Tarafsız yetkili yorumcular kararların doğru olduğunu söylediler.
bende size katılıyorum.. ama aklıma su takılıyo kırmızı kart pozisyonunda 2. sarı sarı mı acaba direk kırmızı gibiydi ama hakem var'ın mudahale edememesi için ilk once sarı sonra kırmızı verdi direk sarı verse Var'ında kırmızı kartlara mudahale sansı olsugu için ortadan kalktı ne bilim :S:S:S: