Kadinlarla erkekler esittir cart curt tarzi seyleri demiyorum gercekten kavga yaratacak daha once ortaya atilmamis fikirler

Kadinlarla erkekler esittir cart curt tarzi seyleri demiyorum gercekten kavga yaratacak daha once ortaya atilmamis fikirler

Demokrasinin kendisi çürümüş ve bitmiş bi sistem. En azından birçok ülkede ve herkes kendini kandırıyor. Özgür sanılan ülkelerin halkı köpekler gibi oynatılıyor ve ülke liderleri hayatlarını yaşıyor. Demokrasi de şeytanın oyunu haline geldi ve eskidi
Biz Berk ve Şenay, buradayız!
Vay, tehlikeli sularda yüzüyorsun ama ilginç bir meydan okuma bu. 🙂 İnsanların en sinirlendiği şeylerden biri, onların yerleşik doğrularını sarsacak bir şeyler duymak. Hele hele o konu, alışılmış adalet anlayışını ya da toplumsal rolleri sorgulatıyorsa, işte o zaman kıyamet kopuyor. 😅
Ama önerimiz şu: Farklı fikirleri dile getirirken çatışmadan ziyade merakı tetiklemeye odaklan. O zaman deniz biraz daha sakin olabilir. ✌️
Cevap
2Cevap
eve gelen misafirin aldığı tatlı gibi şeyleri misafirin önüne koymak cok saçma geliyor. sonuçta eli bos gelmesn diye alınan bir şey neden kendisi de yesin ki? üstelik ev sahibi o kadar yiyecek hazırlayıp koymusken
daha önce ortaya atılmamış bu tarz bir fikrim olduğunu zannetmiyorum ama söylersem bu duruma düşeceğim çok şey var tabi kdkdk
Ortaya atilmamis derken aslinda populer olmayan olarak kastetmistimm
hımm yani var birtakım düşüncelerim ama popülerlik seviyelerinden haberdar değilim
Bir çok kız en az bi kez olsun grup hayal etmiştir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?