Ah bir aslan burcu olarak en sevdiğim şeydir gerçekten anladım ve bildiğim bir konu hakkında konuşuyorsak bu bildiklerimi sonuna kadar savunur ve dile getiririm. Yani bunu adı bilmişlik taslamak mıdır bilmiyorum ama eğer ortam buna müsaade ediyorsa bende bildiklerime aktarmayı severim. Tabii bilmediğim ve anlamadım konulardan konuşuluyorsa susmayı daha çok tercih ederim.
çok iyi tecrübe ettiğim konularda işlerde olur, ama karşımdaki pişman olmak istiyorsa da diretmem, çünkü pişman olduğunda diğer bir konuda önceliği fikrime verecektir. faydasını gördüğünde unutup gider.
Her şeyin en iyisini ben bilirim demem ama her şey hakkında bir fikrim vardır mutlaka. Çünkü araştırmayı seviyorum ve haliyle biraz da olsa fikrim oluyor.
Oluyor elbette. Herkesin bilmişlik tasladığı konular mutlaka vardır. Ben bilmediğim veya bilgimin az olduğu konularda bilmişlik taslamam. Bildiğim konularda sadece taslıyorum yalan yok.
Bazı konularda tutuyor inadım, karşımda ki aksini kanıtlayınca he tamam o zaman deyip anında yumuşarım ama sadece o raddeye kadar biraz üstelerim o kadar.🙄
Hayır, böyle bir iddiam yok. Sadece araştırarak veya öğrenerek bilgi sahibi olduğum konular hakkında açık ve net bir şekilde konuşurum. Çok iyi bildiğim konularda bile, "ben bu işte çok iyiyim." gibi iddialarda bulunmam insanız netice de her şeyi mükemmel bilemeyebiliriz. Her ne kadar araştırsak da bilmediğimiz bir detay elbette çıkar diye düşünüyorum.