6 yıllık evliyiz.. Çocuk yok..
1 ofis 1 de ev vardı yatirmlik.. Eşim evi saatti güya yatırımlik (kentsel dönüşüme girecek) ev aldı 3+1 ailesine..
Neymiş kentsel girince değerlemede o sürede babamlar otursun vs vs..
Daha taşırmadan babası yok eve şunu yaparım bunu yaparım..30 bin tuttucak tribine girdi. Annesi oğlum bize ev aldı tribinde..
Ben ne yapacağımı şaşırdım. Eşim ile aram. acilmasin diye susuyorum ama
Daha taşınmadan böyle ise sonrası bilemiyorum.
Ne yapmalıyım sizce
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Esiniz yatirim icin degil baya baya ailesine ev hediye etmis. Oturan insana hele ki ailesi olunca nasil evden cik diyecek. Artik o ev onlarin olmus
maalesef bana ayak yapiyor
Ve gerçekten kızıyorum yani madem. oturacagin eve bisey yapacaksın ne diye yok şu kadar tutacak diyor..
Sizin de maddi katkiniz var miydi ailesine verdigi evde
Olmaz mı bende çalışıyorum hesabımız ortak yatirimimizb yarısını verdi neredeyse
Üzerinde kredi çektik.. Düşündükçe soğuyorum. Neymiş yatırılmış kentsel dönüşümmş
Yatirilmis kentsel donusumde madem esiniz “yatirim” dusunuyor o halde kiraci da oturtabilirdi. Kusura bakmayin ama sizi kandirmis gibi duruyor ben yerinizde olsam bu duruma musade etmezdim.
Annesi bipolar hastası stres girmesin diye böyle bi şey yaptı.. Bana uzun vade de satarız değerli arsa orası o sürede babamlar rahatça oturur kira stresi ol. az dedi
Çık dediğinde ne olacak dedim bulurlar başka bi yet dedi yazarken midem bulanıyor.
Ne yapayım şimdi annesine b şey diyemedim oğlum aldı diyince
Babası yok şunu yapcam yok eve şunu yapcm 30 bin masraf. olacak dedi.. Yani bizden hala. para m bekliyor yoksa bende evi guzellestiricem para harcayacagim m. diyor anlamadm.. şu an sessizim eğer b başlarsam iş çok kötü yere gdiecek
Bence de sessiz kalin ama sizde esinizin size yaptigi gibi alttan altta manipule edin. Anlattiginiz gore ailesi hala yardim bekliyor 30 bin liraya yaptirirda gibi duruyor. O durumda sizde cikisarak degil onun gibi tatli dille manipule ederek yardimci olmayin. O ev artik gitmis gibi duruyor yani. En azindan bundan sonra kendi paranizi kendiniz yiyin. Sonucta sizin de aileniz var. Esinize kendi ailenize kendizine para harcatmaya calisin.
aynı fikirdeyim
Ailemi tatile götürdüm yaptım bunu be gikini çıkarmadı.. Maasimin yarısını gönderiyorum 2 aydır. susjyor
Ama bu böyle olmayacak o umarım anlar artık o evin ailesine alındığını. Eğer. B yardım etsin içine o zaman gerçekten yakacağım ortalığı
Siz evli oldugunuz halde madem o ailesine yatirim yapiyor o zaman sizde o sekilde yapin madem o bireysellesiyor o zaman sizde bireysellesin. Bunlari cirkefleserek degil onun yaptigi gibi tatli dille mantikli konusarak yapin. Manipule edene manipuleyle karsilik verdiginizde anlayacaktir diye umuyorum.
pek sürdürülebilir evlilik gibi durmuyor. olası boşanma senaryosu için hazırlık bile olabilir o ev :D
@blackswan92_ o ev zaten bitti yani artik ailesinin. İnsan ailesine cik diyemez. Cik dese bile ailesi artik o evden cikmaz
kiraya çıkarsaydı ailesini o zaman, hem kendini borca sokmuş hem kendi evinin düzenini yok sayıp kendi ailesine direkt kaynak çıkmış. evliyken bu kadar kayırmacılık yapmak ne kadar doğru.
hani ailedir vefadır evet ama kendi hayatını bu kadar zora sokup, taraflı bir çıkar peşine düşmesi bence pek hoş değil. soruyu soran kadın dışında herkes yolunu bulmuş kılıfı uydurmuş mutlu gibi gözüküyor ondan dedim ben
@blackswan92_ evet bende ayni seyi soyledim zaten soran kisiye
büyür o işin sıkıntısı
Bana da öyle geliyor ne yapayım sizce
eşinle konuş.
aile tabiki önemli ama aile hayatı ile kendi evinin düzenini bu kadar iç içe tutması doğru değil
Bi defa konuştum. Yatırım olarak görmediğimi. İnançlı biri olarak ailene. U fedakarlığı yapılmasına musade ettiğimi bil dedim.. Ve şunu da bil sorun olacak kafan agrayacak. Oda. hemen üzerime geldi.. yatirimlik diyorum sana içeride harcama yapsın banane vs vs.
yatırım falan değil bence o.
o direkt evi çıkıp ailesinin üzerine yapmaya iş tutmuş.
muhtemelen yapılacak olan evin değeri o kadar olmayacak. günahını almak istemem ama ne kadar iyi niyetli ve mantıklı onu da bilemem. yani ev almak için evlilik sonrasını beklemek bence biraz farklı durum. ama yine de ailevi konu deyip de geçebilir bir şey diyemem.
ama neyse işte anladın sen anlatmak istediğimi :D
Böyle bir şeyi asla kabul etmezdim
Ya ne yapayım mı duygu sömürüsü yaptı. Yok kiradalar yok sorun oluyor al görsün ebesini.. annesi bide bana mutfakta. diyor oğlum ev aldı diye. Bende. soyledim sustu.. resmen oyun yeni başlıyor..
Anneci erkek hiç sevmem ya üzüldüm sana
Sağol başına gelmez umarım sevgiler
boşa gitisn anası babası ıle oturusns
Sonumuz oraya gelecek belli ki
ya ana babadır zor durumda tabı destek olunur ama evlsısın kendı evın olacak once
vallaha hanfendi bizim meslekte bir laf var cok afedersınız o yogurttan cacık olmaz uzatarak zamanınızı enerjınzız tukeymeyın paranızız kazanıyorsanız azıkıck asım agırısız basım cocukta yokmus bakın keyfınıze uc gunluk dunya baskalarının derdını cekmek ıcın cok kısa
Keşke çocuk yapsaydınız o daha iyi bir yatırım
Çocuğum olmuyor benim
Size sordu mu almadan önce?
Ve tapu kimin üzerine?
Yok hayır
Cidden mesele etmez miydinz
Aslında yanlış oldu mesele ederdim anlamında demek istedim
Ne yapacağım ben çıldırıyorum sessiz kalıp haklı olduğumu eşim görmesi için sabır. m. edeyim
Sabretmek bir işe yaramaz burada maalesef. Taktik geliştirmek lazım.
Ne gihi ne yapayım. annesi oğlum. ev aldı diyor. mutfakta
Ne. demwk oğlunz hesap bir biz aldık evimiz m diyeyim görgüsüz olsam benden alevlendi diye üzerime gelirler
Doğru işte tamda bu sebepten dolayı bende emin adımlarla ona annesinin gerçek yüzünü göstermenizi sağlamak gerektiğini düşünüyorum
Nasıl yPayim bunu O laf söyletmez ve. gorse de hiç kabul etmez.. öyleler napayim der. normal b şekilde annen oğlum ev aldı bize diyir dedim. sustu. gercekten bu sebeple boşanmaya giderse gebersinler o kadar ofkeliyim
Sende haklısın şimdi bende diyecek bir şey bulamıyorum