#FuryWilder3
Maçtan bazı kesintiler: https://zp15.www.instagram.com/p/CU1dywytbbM/

Off maça bak be🔥 Tyson Fury çok sağlam boksör W. Klitschko gibi bir efsaneyi devirdi sonra geldi, Deontay Wilder'ı devirdi ama akıllanmamış demek ki rövanş istedi :D Neyse benim görüşüm yine devirek ve bir sonraki rakibi Antony Joshua olacak
Wilder ko ile alır 3-4 ta
Kokocu kazanır
Kokocu?
Cevap
7Cevap
Fury alır başka ihtimal yok bence
Valla fury dedi ki seni yavas yavas dovucem 12 round onu bekliyrum uzamali harika mac olucak zevkden 4 köşe olucam gece favorim fury:)
Wilder kazanirsa istatistikler esitleniyor
Allah bilir bacımsu sjcjckdj
Yayın var mı tr den?
İnat TV pro indir Mobil den en altta s sport plus çıkar
Saol, ordan ücretsiz izleyebiliyomuyuz? iphone da var mı o uygulama
iPhone den iner mi bilmiyorum ben apk sini indirdim
Bu arada fury çok kaslı durmuyor ama ayı gücü var adamda, bence yine kazanır 😀
Sadece güç yetmiyor kondisyon zeka strateji de önemli 1. Maçta wilder aldı aslında 2. Ko da hakem yavaş saymayacakti 2. Maçta ise fury kulak zarına bilerek vurdu çünkü öbür türlü kazanamazdi fury 3. Maçta bi hainlik olmazsa wilder alır çünkü 5 sene elinde tutmuş hemen bırakır mı o kemeri
bakalım görücez sabaha karşı ama bana göre çingene kralı alır ayı gücüyle 🐻😁
İyi olan kazansın
Aynen, bu arada arkadaştan dsmart şifresini aldım, telefonu tv ye yansıtıp izlicem 🤩
D smart s sporta mı bağlı
Dsmartta çıkıyo ssport ve ssport2 ama baktım ssportplus göremedim 🤨
Plus ta çıkacak maç diğerlerinde çıkacağını sanmıyorum
Olmazsa tablete inat tv pro indirip ordan izlerim, senin dediğin gibi
İnat tv pro indirdim bütün ssportları açıyor ama plusı açmıyor? Oynatma başarısız diyor?
Bende de aynı sorunu verdi kaçırdık maçı
İnanılmaz dövüş olmuş, dedim sana ayı gücüyle fury alır diye 🐻 hem güçlü hemde hızlı adam, yumruklardan çok iyi kaçıyo
dediğin fakat rakibi alt etmek için kulağına vurdu 2 maçta normal yerlere vursa puanlamaya gidicek bu saaten sonrada wilder ciddi maçlara çıkamaz çünkü prime dönemi bitti
Wilder bence
1. Maçtan beri Fury'i tutuyorum
Hâlâda aynı.
tyson fury alır..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?