Spor Bu rekabetli maçı kim alır sizce? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Nujin bilek güreşçisi bir kıztalha sıradan bir erkek Nujin Talha Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Bu rekabetli maçı kim alır sizce? Cevapla Erkek Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Spor konusunda 20,3b cevap paylaştı. birinci 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Bilek güreşcisiyse kız kesin alır bence baya güçlü oluyor onlar bir ara bilek güreşçi bir kız tanıyordum genel de erkekleri yeniyordu daha teknik bilirler o yüzden daha mantıklı bence 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Katılıyorum Yorumla
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 1 yıl Spor konusunda 13,7b cevap paylaştı. Ben seni tutuyorm haha 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Pp seninse korkulur senden 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Soruya cevap verelim lütfen Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Soruya cevaptı. Bu soracağım ise meraktan. Burcun ne? Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
birinci
Bilek güreşcisiyse kız kesin alır bence baya güçlü oluyor onlar bir ara bilek güreşçi bir kız tanıyordum genel de erkekleri yeniyordu daha teknik bilirler o yüzden daha mantıklı bence
Katılıyorum
Ben seni tutuyorm haha
Bacım sen alırsın bileğine kuvvet🥰
Nujin bilekçiyse o alır
Pp seninse korkulur senden
Soruya cevap verelim lütfen
Soruya cevaptı. Bu soracağım ise meraktan. Burcun ne?
Sen alırsın
Bilek güreşcisi çok güçlü oluyor
Ben seni seçiyorum, parçalarsınnnn..
parçalarsın
Sen delersin
Talja