Akıllı saatler çoğumuzun artık yaşamında vazgeçilmez bir parça oldu. Hem gündelik yaşantımızda hem iş yaşantımızda bizlere pratiklik sağlarken gündelik hareketlilik durumumuzda ve sporda da bizlerin ne kadar sonuç gerçekleştirdiğini gösteriyor.
Bu noktada yaptığınız spor ne olursa olsun ne kadar kalori yaktığınızdan kalp ritminize kadar birçok noktada sizlere aktifliğiniz kadar sonuç verdiğini düşünürsek yüksek rakamlar sizleri hem hareketliliğe motivasyon sağlayacak hem de diyetinizde spor döngünüzde sizlere yardımcı olacaktır.
Bu nedenle özellikle diyetinizle birlikte sporunuzu akıllı saat desteğiyle yaptığınızda sizi bir sonraki kalori yakım, adım sayınız vb. rakamlarıyla spor motivasyonuna yardımcı olabilir diyebilirim. Birçok danışanımda da gördüğüm akıllı saat destekleriyle yaptıkları sporlarda yaptıkları sonuçlar kadar rakamsal sonuç aldıkları İçin motivasyonları arttığı aynı zamanda da bana sporlarını bildirmek veya sosyal medyada paylaşım yapmak için her gün bir önceki günden biraz daha spor yaptıkları yönünde oldu.
Ben kesinlikle sağladığını düşünüyorum ve sürekli takma için de her şeyle uyumlu oluyorlar o yüzden saat seven birisi olarak vakıfbank business kartıma taksit fırsatı ile almıştım. üst modeli de çıktı belki ileride değiştirebilirim belli olma benim işim :D
Elektronik bir cihazın spora motivasyon kaynağı olacağını sanmıyorum. En azından benim için öyle, ben spor yaparken dünyadan irtibatı kesiyorum zevk alıyorum mutlu oluyorum o anlarda kolumda bir saatin olup olmaması çokta önemli değil bana kalırsa.
Bende istiyorum ama çok saatim var diye almıyor esim, anlamıyor bunun farklı olduğunu oysaki tam bana göre spor yapıyorum ekstra motivasyona ihtiyacım var😁😁
Evet sağlar. Ben yıllardır düzenli spor yaparım. Akıllı saatimden harcadığım kaloriyi ve katettiğim kilometreyi görmek hoşuma gidiyor. Ama şart mı asla değil. Spor yapmak isteyen motivasyonu her zaman bulur. Eğer buna ayıracak bütçe yoksa motivasyonu başka şekilde sağlamakta bükün. Örneğin aynı işlemi adım sayarak telefonda görüyor.
Kesinlikle motivasyon sagliyor bence insan daha cok hirslaniyor bu konuda fakat vucuduna zarar verecek sekilde bunu abartmamaya da ozen gostermek gerek
Merhaba,
Akıllı saatler çoğumuzun artık yaşamında vazgeçilmez bir parça oldu. Hem gündelik yaşantımızda hem iş yaşantımızda bizlere pratiklik sağlarken gündelik hareketlilik durumumuzda ve sporda da bizlerin ne kadar sonuç gerçekleştirdiğini gösteriyor.
Bu noktada yaptığınız spor ne olursa olsun ne kadar kalori yaktığınızdan kalp ritminize kadar birçok noktada sizlere aktifliğiniz kadar sonuç verdiğini düşünürsek yüksek rakamlar sizleri hem hareketliliğe motivasyon sağlayacak hem de diyetinizde spor döngünüzde sizlere yardımcı olacaktır.
Bu nedenle özellikle diyetinizle birlikte sporunuzu akıllı saat desteğiyle yaptığınızda sizi bir sonraki kalori yakım, adım sayınız vb. rakamlarıyla spor motivasyonuna yardımcı olabilir diyebilirim. Birçok danışanımda da gördüğüm akıllı saat destekleriyle yaptıkları sporlarda yaptıkları sonuçlar kadar rakamsal sonuç aldıkları İçin motivasyonları arttığı aynı zamanda da bana sporlarını bildirmek veya sosyal medyada paylaşım yapmak için her gün bir önceki günden biraz daha spor yaptıkları yönünde oldu.
Seçim sizin. :)
Sevgiler.
Cevabınız için teşekkürler, peki saat konusunda bir öneriniz var mı? ☺️