Bir ruh hastası, arızalı kişilik, oksijen israfı organizma gelmiş bütün olumlu görüşleri eksilemiş. Kendini mi tatmin ediyor nedir? Soruya gelince, Sırbistan maçında Boskovic'i durduramayınca kaçınılmaz olarak finale adımızı yazdıramadık. Bizim sporcularımız genelde duygularını maç esnasında bastıramıyorlar ve kötü giden maçlarda moral faktörünün olumsuz etkisine yeniliyorlar. Sırbistan maçının 4. setinde Giovanni'nin oyuncu tercihlerinin de sonuca etki ettiğini düşünüyorum. İtalya finalde Sırpları eze eze yenmiş, final oynasak bile en fazla ikinci olabilirmişiz. Bizim kızların bu turnuvalarda şampiyon olabilecek potansiyelinin olduğuna inanıyorum. Bu takım daha büyük başarılara imza atabilir, aksaklıkları tespit edip gidermek de teknik ekibin görevi. Kızlarımızın hepsine verdikleri emek için, her turnuvada bizi final oynama beklentisine soktukları için, bize yaşattıkları heyecan ve seyir zevki için buradan teşekkür ediyorum.
Şampiyonluğu çok hak etmiştik. İkinci setin sonlarında Guidetti'nin yapmış olduğu hatalar yarı finalde elenmemizi sağladı. Üçüncü setten itibaren odaklanmamıştık. Ancak üçüncülükte kötü bir sonuç değil. Ortada bir madalya ve kupa vardı. Başarılı bir turnuva geçirdik. Umarım yeni turnuvalarda şampiyonluk gelir.
Tebrik ederiz. Bence a milli futbol takımı örnek almalı. Ben olsam a milli takımı anında tasfiye ederim. Yani şu an hayatta olan hiç kimse milli takimda olamaz. 20 yıl sonrası için şimdiden calismak gerekiyor. Ama öyle fatih terimdi Şenol Güneşti arda turan Burak vs bunların hiçbiri olmaz. Yepyeni bir ekol ortaya çıkartmak lazım belki o zaman futbol takımının da voleybol takımımıza yaklaşma ihtimali olabilir. Yani olur demiyorum ihtimal ortaya çıkma şansı olabilir.
yani sirbistan maçını da izledik... o boşkoviç denen kızı durduramadılar ve sahadan 3-1 gibi mağlübiyetle ayrıldılar... birisi bizim kızlara tolerans göstermeyeceğime göre yerleri 3 . cülük... hakları bu... bende isterdim sirbistanı yenip final oynamalarını ama olmadı işte...
1 lık dısında basarılar bence cok basarı değildir ama tabi bu da bir basarı tebrıkler dileyelim. en onemlısı bu alanda ülkede bı basarı sınsılesı var bıldıgım kadarıyla 10 senelik mevzu bu. bu cok güzel. saman alevi gibi parlayıp sonra sılınmemişiz. seneyede bu takım bi turnuvaya katılsın ılk 5 e girecektır
Önce onlara sormak lazım onlar aldıklarını hissediyorsa kimin ne düşündüğünün ne önemi var biz onlara inanıyoruz başardıkları az bisey değil bi dahaki sefer daha iyisini yaparlar yeterli hepimiz inanalım destekleyelim
Takip etmiyorum ama bu devirde kadınların başarısı daha önemli. Cinsel tercihten saldırmaya çalışan sözde gazeticilere karşı iyi oluyor. Sana ne kadının cinsel tercihinden? Ne işin var senin kadının cinsel tercihiyle?
Sırbistan'ı elemeli final oynamaliydi boskovic"i durduramadik. Bireysel basit hatalar yaptık. Üzgünüm bana göre başarı final oynaması idi. Gerçekten hak ediyorduk. Yine de teşekkür ederiz milli takıma.
YA Allah aşkına tebrikler diyip durmayın bu kaçıncı ya kasıtlı olarak bilerek finale çıkmıyorlar. resmen setleri bilerek veren oyuncular var.. Hoca değişmeli. avrupada bizim takımı yenebilecek takım yok...
Ah şu Boskovic isimli terminatör olmasaydı... Bu harika kızlar, gerzek erkek furbol takımının aksine daha çoook iş başaracak. Hepsi 20'li yaşlarda harika oyuncular.
Gayet iyilerdi. Şampiyon bile olurlardı ama sırbistan karşısında sonlara doğru kötü gittiler maalesef. 2-0 yapabilseydik onu da alırdık büyük ihtimal ama şans işte.
Ülkede hiç bir branşta şampiyonluk kültürü yok uluslararası platformlarda. .. O yüzden evet, aldılar..
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Tam bir ekip ruhu vardı ortada. Kızların başarısı tam olarak bu sinerji oldu, bence ülkece böyle güzel başarılara ihtiyacımız vardı. Teşekkürler kızlar!
O pembe kafalı lezbiyen kafir olmasaydı 1. olurduk bi de bu voleybolcular çok kısa giyinmiyorlarmı? Müslüman bir ülkede bunların yayınlanması ne kadar doğru oda tartışılır