Hollanda'da azınlıkları ve İslamı sık sık hedef alan ve popülist söylemleriyle tanınan aşırı sağcı lider Geert Wilders, Recep Tayyip Erdoğan'a oy verenleri Hollanda'yı terk etmeye davet etti.

Hollanda'da azınlıkları ve İslamı sık sık hedef alan ve popülist söylemleriyle tanınan aşırı sağcı lider Geert Wilders, Recep Tayyip Erdoğan'a oy verenleri Hollanda'yı terk etmeye davet etti.
Ben şahsen katılıyorum. Neden Türkiye'de yaşamadıkları hâlde oy kullanma hakları var ki, yaşamıyorsun. Başka ülkedekiler gelip Belçika'daki seçime oy kullansalar aynı tepkiyi veririm. Yaşamadığın hâlde neyin oyunu kullanıyorsun, tatlı geliyor çünkü di mi ekonomik açıdan, ülkenin kaderiyle oynayan kesim.. Tabii bu seçilen kişiyle alakasız Ali de olabilir, Veli de. Yoksa bana da tatlı gelir, €'ları harcar harcar dururum sonuçta.
Bu kişinin seçmeni de aynı fikirdeyse demokratik bir açıklamadır. Mademki Hollanda'da olup da Türkiye gündemi için bu kadar hevesliler, o halde buyurun Türkiye'ye.
Cevap
1Cevap
Yani gavur tohumu Hollandalı bir pislik bile Erdoğan'a düşmansa demek ki Erdoğan doğru yolda gavurları düşman ediyorsak doğru yoldayız
Düşmanlık değil madem doğru yoldasın hollandada yaşamaya hakkınız yok gidin ülkenize diyor adam
Hee doğru yoldasınız böyle devam edin✌️
Hem doğru yolda olduğunu düşün hemde hollandanın imkanlarından yararlan ne işin var diyor senin gavur tohumu pisliklerin ülkesinde git müslüman ülkende yaşa diyor doğal olarak, Yarın bir gün yalnış olduğunuzu düşünmeye başlarsınız ülkeyi terk etmek yok bak ama gavur tohumu pisliklerin ülkelerine sıvışmak yok o zaman omurgasız derler adama😉 doğru yoldayız bu ülkede yaşıyoruz hepimiz doğrularımıza sahip çıktığımız gibi yanlışlarımıza da sahip çıkacağız kapiş✌️😉
onların yerine kkya verenleri alsın en iyisi
O daha da iyi olur✌️😄
Haklı
Turkler gidiyor zaten fırsatını bulan
Hakkı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?