Aynı şeyi Belçika, Almanya ve Fransa'da yapmış diye duydum elimde 1 haber ve 1 gönderi var yorumlarda millet gelsinler helal olsun gelsinler Türkiye'de biz kurulu düzeni ezberletiriz diyorlar

Aynı şeyi Belçika, Almanya ve Fransa'da yapmış diye duydum elimde 1 haber ve 1 gönderi var yorumlarda millet gelsinler helal olsun gelsinler Türkiye'de biz kurulu düzeni ezberletiriz diyorlar

İnsani olarak doğru değil asla ama siyaseten, iyi geçinemediğin bir başka ülkenin liderine destek veren bu türden kişilerin, gidip destek verdikleri liderin yönetimindeki ülkelerine gitmelerini istemek çok mantıksız gelmiyor kulağa.
Örneğin bizim ülkemizdeki Suriyeliler, Suriye'de bir seçim yapıldıktan sonra Esad kazansa ve tutup yaşadıkları şehirlerimizde, burada, Esad kazandı diye eğlence düzenleseler, İktidarın tepkisi ne olurdu acaba?
Haklılar bence.
Adam Almanya'da yaşıyor, refah seviyesi çok iyi durumda. Türkiye'ye de senede 2-3 kere tatile geliyor, Euroları bir güzel eziyor, sonrasında ise Almanya'da ekonomi kötü, Türkiye cennet diyorlar. İşte bunları Alman hükümeti tespit edip, Türkiye'ye şutlamalı, madem Türkiye cennet ise, gelsinler burada yaşasınlar. Bu olay sadece Almanya değil, tüm ülkeler için geçerli.
Cevap
2Cevap
biz hep diyoruz KK avrupanin tasmalisi diye. aha kendi koleleri secilmedi kudurdular.
Uzun adamda o zaman Arapların kölesi madem insanlık gibi şeyleri katmıyoruz sonuç buna çıkıyor
hangi arap ulkesi kk ya oy veren Turkler ciksin gitsin dedi?
Halk mültecileri istemiyor fakat birileri ne yaparlarsa yapsın onları tutuyor sevinç kutlamalarına falan girmiyorum bile
Burada nasıl ki Araplar gitsin diye tempo tutanlar varsa bunlar da Hollanda versiyonu.
Sağcı değil solcu liderlerdir bence
Sağcılar ise baya şaşırdım buna.
Haklılar
Hakkı bencede
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?