Mergim berisha ve Max Meyer'i son dakika transfer eden Fenerbahçe nereye gidiyor?

Evet arkadaşlar kimse kusura bakmasın ama şöyle bir istatistiklerine baktım bu alınan oyuncularla büyük hedefleri olan fenerbahçe nereye gidiyor! Size göre bu oyuncularla fenerbahçe başarılı olabilecek mi?
Bu arada max meyer almanya'nın köln, mergim berisha ise avustarya'nın salzburg takımdan alında ve bana göre frey'in bir tık üstü bir oyuncu!
Arkadaşlar sezona bir şekilde 3'te 3'le başlayan fenerbahçe bu transferlerle başarılı olabilir mi?
Benim yorumum ise kimse kusura ama daha kendini ispatlayamamış bu oyuncularla fenerbahçe'nin başarılı olması zor görünüyor! Fenerbahçe'den bu oyuncularla bence bir halt olmaz... Ali koç yine taraftarlarını kandırıyor!
Ne düşünüyorsunuz?
Mergim berisha ve Max Meyeri son dakika transfer eden Fenerbahçe nereye gidiyor?
Habertürk gazetesi ise yıldız başlığı atarak ismi cismi duyulmamış oyuncuları pohpohlayarak göklere çıkartmış! 😂
Habertürk gazetesi ise yıldız başlığı atarak ismi cismi duyulmamış oyuncuları pohpohlayarak göklere çıkartmış! 😂
Mergim berisha ve Max Meyer'i son dakika transfer eden Fenerbahçe nereye gidiyor?