Yeni spora başladım. Sıkılaşmaya çalışıyorum. Kilolu görürüm hep kendimi ama bi arkadaşım sen balık etlisin öyle düşünme dedi. Sizce kilolu muyum yoksa balık etli mi
Yeni spora başladım, kilolu muyum yoksa balık etli sınıfında mıyım?
Görüntü genel olarak iyi ama sanırım özellikle yanlarda biraz fazlalık var. Göğüs bölgesinde de bir tık ama yanlar biraz daha öne çıkıyor. Spor yapmayı bırakmazsan kısa sürede toparlayacaktır. Vücudun spora yatkın gibi görünüyor ve yanlar gittikçe güzel bir hat çıkacaktır.
Böyle bir iki kilo fazlayi gösterecek sıktıtma elbiseler giyersen kilolu gorunursun Boy kilo ve ölçüler önemli bu konuda 1.65 e 63 filan gibisin Ölçülerinde dengeli Baliketli ye uyuyor gibi Ama az daha gidersen tek bir yere bi kaç kilo alirsan kilolu moduna gecersin
Kilolu ile uzaktan yakindan alakan yok senin, gayet normal etine dolgun güzel bir yapin var, balik etlide diyebiliriz ama sakin kilo verme sadece sıkılaştır komple vücudu kalça bacaklari falan sonra daha güzel şekil alacak vücudun
0
11 Yorumla
Soran
+1 yıl
Bunu sorduktan sonra bi de spor yapıp biraz daha sıkılaştığım halimi de atmıştım. Ama o da gizli
3 gün önce nasılım sorusu olarak sormuştum. Nasılım katagorisine bakıp açıklama kısmında bahsettiğimi görürsün zaten. Spor yapmıştım sıkılaştım vs diyorum.
Balıkların çeşidi var ama git gide büyüyor. Balina değilsin bu güzel. Şişman ile balık etli arasındasın 🥳🤝 Sjsj ama zor değil. Sadece istemelisin azim azim azim 🏋️🏋️🌷
Balık etli denince kilolu olunmuyor mu balık etli demek kişilerin kendini kandirmasi demek olmuyor mu kadınlar balık etli diye kendini kandiriyor erkekler de kemiklerim iri diye 😂😂😂