Tokyo 2020 Olimpiyat Oyunları erkekler final maratonun bir haret tepki topladı. Fransız atlet Morhad Amdouni, koşu sırasında atletlerin su ihtiyaçlarını gidermesi için masaya bırakılan su şişelerini devirdi. Devirdiği esnasa masada kalan son şiseyi kendine alıp yarışa devam etti. Yarışma boyunca bir çok sporcu su alamadan yarışmaya devam etmek zorunda kaldı.Amdouni'nin hemen arkasında olan Hollandalı atlet Abdi Nageeye de su alamayan sporculardan biriydi fakat buna rağmen yarışı ikinci sırada tamamlayarak gümüş madalya kazandı. Amdouni ise yarışı 17. sırada tamamlayarak, yarış sonu rezil oldu.
Rezillik ya her şeyden önce bir sporcuda profesyonel olsun, olmasın bir fair-play ruhu olmalı. Hem kendisine hem karşısındaki sporculara saygıdır bu. Sporda zeki, çevik ve nezaket olmalı, rakip bile olsalar.
koşu gibi fair playin ön planda olduğu bir spor dalında da bu olmaya başladıysa spor falan yapılmasın ya. ya da böylelerine prim verilmesin. yarışlara alınmasınlar
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
9Görüş
Ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün veciz sözünün doğruluğu evrensel anlamda da ortaya çıkıyor..
"Ben sporcunun zeki, çevik ve ahlaklısını severim.."Çok sinir oldum. Kötü, her yerde kötü.. Başka diyecek bir şey bulamıyorum. .
Kesinlikle. ağzımdan aldınız lafı aynen öyle... yüreğinize kaleminize sağlık efendim.
Rezillik ya her şeyden önce bir sporcuda profesyonel olsun, olmasın bir fair-play ruhu olmalı. Hem kendisine hem karşısındaki sporculara saygıdır bu. Sporda zeki, çevik ve nezaket olmalı, rakip bile olsalar.
koşu gibi fair playin ön planda olduğu bir spor dalında da bu olmaya başladıysa spor falan yapılmasın ya. ya da böylelerine prim verilmesin. yarışlara alınmasınlar
Hitlerin bir sözü geldi benimde aklıma
Ne söylememi bekliyorsun söveyim mi yani? Ahlak yoksunu olan bütün insanlardan her şey beklenir.
Sorsan su almaya çalışıyordum istemeden devrildi der
Tek bisey terbiyesiz iştee napcannn
Hem çirkef hem rezil bunları almamak lazım oralara
Diskalifiye edemiyorlar mi ki acaba? 🤔
Pis insan
Kaşıntısı varmış
Hem çirkef hem rezil