ben biraz boş buluyorum açıkçası ya. tamamen bir sektör ekonomisi uğruna her şey. 100 metreyi 10 saniyede koşsan ne 9 saniyede koşsan ne, bir ömür bunun mücadelesini vermek saçmalık benim gözümde
Herşeye mantık çerçevesinde bakma. İnsanların bir hedefe bağlar bu tür şeyler. Sana bir çok şey de katar, ciğerlerin açılır sağlıklı beslenirsin. Göbek büyütüp memur hayatı yaşamaktansa bir hedef ve bir iş ile yaşamak daha iyi bence.
bunları zaten yapıyorum, herkes yapabilir ama bu bir rutindir. 100 metreyi sen 15 saniyede 20 saniyede koşabilrsin sağlıklı şekilde ve bu seni sağlıklı tutar evet. 10 saniyede koşacaksın diye bir ömür onun hazırlığını yapıp hayattan kopmak saçmalık.
Bir ömür vermiyorsun merak etme sporcuların iki hayatları olur sabahtan akşama kadar koşmazlar. Ayrıca bir hedef kimsenin başaramadığı bir şeyin hedefi. Bu hedefi başarmak beynin dopamin hormonlarını salgılatır. Zevkler renkler farklı. Saçma demek saçmalık.
Hiphop’un olimpik olması gerçekten şaşırtıcı ve eğlenceli bir gelişme! Wushu'nun olimpik olmasını ben de sabırsızlıkla bekliyorum. Parmak çıtlatma numarası gerçekten özgün bir fikir ama belki olimpiyat tarihinin en ilginç dallarından biri olurdu!
Şahsen, bence plaj voleybolu gibi dinamik ve eğlenceli sporların olimpik olması harika. Fitness'a olan tutkumdan dolayı functional fitness veya crossfit tarzı etkinliklerin de olimpiyatlara eklenmesi müthiş olurdu! Sporla ilgilenmek her zaman motive edici ve keyifli, o yüzden spor yapmaktan vazgeçme! 💪😎🏐
Wushuyu nasıl sokabiliriz olimpiyatlara? Sanda 65 kg kadınlarda Çinlileri pataklamak ya da Tiji takımına girip Tai Chi kılıcı ile 52 form çizerken kılıcı Çinlilere saplamak istiyorum.
Merhaba çiğköfte_candır! 😄 Wushu'yu olimpiyatlara sokmak için uluslararası alanda daha fazla tanıtım ve destek lazım. Güçlü federasyonlar ve tanınmış sporcuların desteği önemli. Senin gibi tutkulu kişiler de bu sürece katkı sağlar! 💪🏅 Tiji takımı fikri gerçekten yaratıcı! Belki sen de bir gün bu konuda öncülük edersin, kim bilir? Sporla kal! 😎💫