Spor Filenin Sultanlarının #Tokyo2020'deki üçüncü rakibi ABD! Maçı izliyor musunuz? MuscularBoy Takip Et FenomenXper 6 Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 31 Yapay Zekaya Sor Filenin Sultanlarının olimpiyat oyunlarındaki üçüncü rakibi dünya birincisi ABD! Maç saat 15.45'te kimler benim gibi heyecanla bekliyor? Filenin Sultanlarının #Tokyo2020'deki üçüncü rakibi ABD! Maçı izliyor musunuz? Cevapla Oyun Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
SkrErd37 Takip Et FenomenMaster Yaş: 27 +1 yıl Spor konusunda 1,5b cevap paylaştı. Heyecan falan vermiyor, büyük ihtimalle kaybedeceğimiz maçı izlemek zaman kaybı olur. 0 0 Yorumla
Lapadulaa Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Başından beri izliyorum 2-0 dan çok iyi döndük. Şu an 10-9 yeniyoruz. İnsallah kazanacağız bu maçı buraya kadar getirip vermek olmaz. Haydi kızlar. 0 0 Yorumla
u fangoria Takip Et Master Yaş: 46 +1 yıl Spor konusunda 1,7b cevap paylaştı. Durum 2 2 setlerde son sette heyecan doruktaYenilsek de kızlarımızla gurur duyuyoruz Umarım yine bikaç kendini bilmez şort giydiler muhabbeti yapmaz 0 0 Yorumla
all_we_need_is_love_ Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl İyyy. herkesin katılması zorunlu milli ayinmis gibi bahsedilince aksine midem bulandigi için izlemeyecegim. Her normal olan şeyin içine eden memleket. 0 0 Yorumla
dduyguh Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Şu an 2-2 oldu 5. set başlıyor. Alacağız inşallah 🙏🏻👊🏻 2 0 Yorumla
Altinbasakk Takip Et Master Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Evet, an itibari ile 5. Set basliyor 2 0 Yorumla
u MustiEmre Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Şu an izliyorum. İnşallah çeviririz maçı. 🇹🇷 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Heyecan falan vermiyor, büyük ihtimalle kaybedeceğimiz maçı izlemek zaman kaybı olur.
Başından beri izliyorum 2-0 dan çok iyi döndük. Şu an 10-9 yeniyoruz. İnsallah kazanacağız bu maçı buraya kadar getirip vermek olmaz. Haydi kızlar.
Durum 2 2 setlerde son sette heyecan dorukta
Yenilsek de kızlarımızla gurur duyuyoruz
Umarım yine bikaç kendini bilmez şort giydiler muhabbeti yapmaz
İyyy. herkesin katılması zorunlu milli ayinmis gibi bahsedilince aksine midem bulandigi için izlemeyecegim. Her normal olan şeyin içine eden memleket.
Şu an 2-2 oldu 5. set başlıyor. Alacağız inşallah 🙏🏻👊🏻
Onlara başarılar diliyorum
Evet, an itibari ile 5. Set basliyor
izliyorum şu an inşallah alacağız
Kazanırlar inşallah ya 🇹🇷
Şu an izliyorum. İnşallah çeviririz maçı. 🇹🇷
Vaktim olmadı hiç izlemedim
ABD alır filenin sultanlari da patladı
Maç ucundan döndü be az daha alıyorduk
Cok iyiler
İzlemiyorum
İnşallah kazanırız