Spor Filenin Sultanları bu akşam dörtlü finalde ABD'de ile karşılaşacak. Sizce kazanan kim olur? FitDilber Takip Et FenomenBilge Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 23 Yapay Zekaya Sor Filenin Sultanları bu akşam dörtlü finalde ABD'de ile karşılaşacak. Sizce kazanan kim olur? Filenin Sultanları bu akşam dörtlü finalde ABD'de ile karşılaşacak. Sizce kazanan kim olur? Cevapla Final Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
benkendall Takip Et Master Yaş: 24 , eic 82% +1 yıl Yaaa😍 bütün iyi dileklerimiz filelerin sultanlarıyla tabi ki, umarım güzel bir maç olur kesinlikle izleyeceğim❤ 1 0 Yorumla
Deliyimbendeliyim Takip Et Master Yaş: 33 , eic 37% +1 yıl Spor konusunda 443 cevap paylaştı. Futbolda 0 puan çeken erkeklere örnek olacak bu maç abd yi yere sereceğiz 2 0 Yorumla
TicTacJoe Takip Et Xper 7 Yaş: 47 , eic 83% +1 yıl ABD büyük ülke deyip, kompleks yapmazlarsa Türkiye alır. Türk takımları ABD ye karşı özgüven eksiklikliği yaşıyorlar. 0 0 Yorumla
BiRMeraklıGenç Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 84% +1 yıl Futbolda bizimkiler kazanır demiştik... Bu sefer kesin konuşmuyorum hayırlısı diyelim 1 0 Yorumla
Vasıl-ıYâr Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 73% +1 yıl Takip ettin mi? Sonuç nedir, öğrenelim o halde maç çoktan bitmiş olmalı. :) 0 0 Yorumla
cerayanci_mühendis Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Amerika kazanır bizim takım iyi ama bir yerlerde bş eksiklik var sanki 0 0 Yorumla
97Kerim97 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Spor konusunda 680 cevap paylaştı. Abd parcalar bizi muazzam oynuyorlar 0-3 biter bence. 0 0 Yorumla
VivaDaCoulpe Takip Et Bilge Yaş: 47 , eic 94% +1 yıl Güzeller içinden biz bir tek onları sevdikTabi ki Sultanlarımız kazanacak 0 0 Yorumla
proko Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Brezilyaya oynadığımız oyunu daha konsantre oynarsak alırız 0 0 Yorumla
u lotus-patra Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Kazanmalarını diliyorum... Başarılar diliyorum... 1 2 Yorumla u lotus-patra +1 yıl İstiyorum Yorumla Cann3131 +1 yıl Abd de kolay rakip değil Yorumla
aerolite Takip Et Master Yaş: 57 , eic 31% +1 yıl Spor konusunda 1,7b cevap paylaştı. Sonycta2 ikisi de bizim takım. Iyi olan kazansın 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
Yaaa😍 bütün iyi dileklerimiz filelerin sultanlarıyla tabi ki, umarım güzel bir maç olur kesinlikle izleyeceğim❤
Futbolda 0 puan çeken erkeklere örnek olacak bu maç abd yi yere sereceğiz
ABD büyük ülke deyip, kompleks yapmazlarsa Türkiye alır. Türk takımları ABD ye karşı özgüven eksiklikliği yaşıyorlar.
Futbolda bizimkiler kazanır demiştik... Bu sefer kesin konuşmuyorum hayırlısı diyelim
Takip ettin mi? Sonuç nedir, öğrenelim o halde maç çoktan bitmiş olmalı. :)
Amerika kazanır bizim takım iyi ama bir yerlerde bş eksiklik var sanki
Abd parcalar bizi muazzam oynuyorlar 0-3 biter bence.
Güzeller içinden biz bir tek onları sevdik
Tabi ki Sultanlarımız kazanacak
Brezilyaya oynadığımız oyunu daha konsantre oynarsak alırız
Abd kazanmış ne olacak. 3-1
Türkiye kazanır kadınlarımız güçlü
Kazanmalarını diliyorum... Başarılar diliyorum...
İstiyorum
Abd de kolay rakip değil
Sadece finalde yeniliriz klasik
Sonycta2 ikisi de bizim takım. Iyi olan kazansın
ABD yi destekliyorum :d
Duygusallık yok abd alır
kızlar çok çok iyi..
umarım kazanacağız..
abd yener boşa oynamasinlar
Konsantre olurlarsa yenemeyecekleri takim yok
insallah Türkiye olur
Abd fabiki