Spor Filenin Sultanları’nın yarı finalde kime karşı şansı daha fazla? Bitkin_Prenses Takip Et Yoda Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor İtalya mı yoksa Sırbistan mı? Sen hangisinin olmasını istersin? İkisi de güçlü rakipler. Peki hangisine karşı şansımız daha fazla? İtalya Sırbistan Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler1 yıl İtalya oldu 3-0 ile. Çok iyi oynuyorlar gerçekten. Filenin Sultanları’nın yarı finalde kime karşı şansı daha fazla? Cevapla Final Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Spor konusunda 20,4b cevap paylaştı. Sırbistan olabilir bence 1 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 40 , eic 97% 1 yıl Spor konusunda 1,1b cevap paylaştı. gönül isterdi ki sırplar gelsin ama güçlü olan italya geldi 1 0 Yorumla
demirrd Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Sırbistan çıksa şansımız yüksek. Ama maalesef italya takır takır alacak gibi görünüyor. 1 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 29 1 yıl Spor konusunda 13,7b cevap paylaştı. İtalya diyorm hadi bol şans 1 0 Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 90% 1 yıl Spor konusunda 5,3b cevap paylaştı. Sırbistan ama rakibimiz italya oldu 1 0 Yorumla
zil2tapoz Takip Et Guru Yaş: 42 1 yıl Spor konusunda 312 cevap paylaştı. İtalya rövanşı alalım 1 0 Yorumla
Kâl-Ell Takip Et Master Yaş: 29 1 yıl Spor konusunda 793 cevap paylaştı. Bilmiyorum takip etmiyorum 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Sırbistan olabilir bence
gönül isterdi ki sırplar gelsin ama güçlü olan italya geldi
Sırbistan çıksa şansımız yüksek. Ama maalesef italya takır takır alacak gibi görünüyor.
İtalya diyorm hadi bol şans
İtalya gömülecek.
Sırbistan ama rakibimiz italya oldu
İtalya rövanşı alalım
Bilmiyorum takip etmiyorum