Böyle bir şey olabilir mi ya :D Adamın bütün söyledikleri dökülmüş ortalığa. Şımarıklıklarından geçilmiyor tarzında şeyler söylemiş. Ronaldo egosundan yürüyemiyora getiriyor sözlerinde. İyi de Ronaldo egolu olmasın da kim olsun aw?
Real Madrid Başkanı Florentino Perez'in ses kayıtları sızdı: ′'Cristiano Ronaldo ve Mourinho birer aptal!′' Sizce haklı mı?
Ronaldo da ego olmasında bende mi olsun a. yav adam gittiği her takımda gol kralı oluyor 36 yaşında ve İtalya da 30 kusur gol atıyor daha napsin bu adam kıskanç perez sen önce takımı toparla sonra adamları eleştir 😀 ama adam yan gelir yatar bir varlık gösteremez o zaman haklı yine de kıskanç perez 😁😁
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
Ego dediğin şey parayla satın alınmaz. Para bunun ölçüsü olamaz. Önce karakterli olmayı öğreneceksin. Geldiğin yeri unutmayacaksın. Ego dediğin şey, insanın kendini bi bok sanmasından başka bir şey değil.
Ronaldo, Florentino Perez'den daha egolu olmamalı çünkü Florentino Perez daha zengin ve daha statüsü yüksek bir insan. Ronaldo sadece bir çingene. Yılda 30 milyon da kazansa bir çingene. Bu değişmeyecek.
Ronaldo son zamanların en iyi futbolcularından, Mourinho ise en başarılı teknik adamlardan biri.. Peki Perez'in nesi var? Bunu sormak lazım kendisine.. Avrupa Süper Ligi safsatasıyla yapamadığı şeylerin primini kasmaya çabalıyor..
Bu saatten sonra o ses kayıtları bir şey ifade etmez. Real Madrid’in artık ronaldo’ya ihtiyacı yok. Ki Real Madrid en verimli oyuncuları barındırır. Verimsizleri acımadan siler. O yüzden o kulübe gitmek ve kalıcı olmak zordur.
Adam aynı karşıyaka ap tallarina benzemesine rağmen niye bu kadar seviyom yav yeri lan derim ona ben ama bilmiyorum doğru olup olmadığını bu yüzden sallamalık
Egoları savaşında kapalı kapılar ardında butür laflar olur... Kötü olan ortaya çıkması. Demek ki perez dönemini bitirmeye çalışanlar var. Genelde böyle zamanlarda ses kayıtları gibi skandallar patlar
Ronaldo ego kasıp ‘dünya benim siz bir b*ka yaramıyorsunuz s*ktirin gidin’ dese hep beraber tası tarağı toplayıp dünyayı o adama bırakmalıyız. Adamın yaptıklarını futbol camiasında kim yapmış.
Ronaldo geldiği yeri sonuna kadar hak eden, egoyu bırak insani yönüylede öne çıkmış, pozisyonununuda çok mükemmel taşıyan örnek bir sporcu ve insandır.. onun hakkında boş konuşan real madrid başkanı bile onun ekmeğini yiyor
Haklıdır haksızdır bilemem bu sadece tahmin olur ancak Ronaldo egolo olmasında kim olsun sözüne katılmıyorum. Egonun parayla pulla, şöhretle ilgisi yok karakter meselesidir. Egolu insanlardan pek haz etmem. Ronaldo öyledir demiyorum genel olarak.
Estağfurullah niye kıskanayım. Ronaldo'yu bende severim karakter olarak çok düzgün biri ve işini de iyi yapıyor başarılı buluyorum. Sadece futbol konuşan kızlar bana itici geliyor bunun ronaldaonun yakışıklı olup kızların ona bakıp bakmamasiyla bir alakası yok ☺️☺️
Ana Sayfa > Spor > Sorular > Real Madrid Başkanı Florentino Perez'in ses kayıtları sızdı: ′'Cristiano Ronaldo ve Mourinho birer aptal!′' Sizce haklı mı?