Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılKorkak bir oyun anlsyışı sahaya çıktı milli takım ofansif futbol yerine geriye dönük defansif bir oyun anlayışı ise sahaya çıktı 90 dakika boyunca bu mantık ile devam etti ve ardından yapılan basit hatalar ile çöözüldük tamamen kendi kalemize attığımız gol sonun başlangıcı oldu.
Elbette ki en büyük sorumlusu şenol güneş İtalya ne kadar gözünü korkutmuş ise artık güneşin takımı buradan bir puan koparsak bizim için iyi olur mantığını takıma empoze etmiş olması en büyük hata,
Asıl acı verici olan ise sanki İtalya bu durumu sezmiş gibi sahaya as onbirin tamamı ile çıkmadı,
Moise Kean, El Sharawy, Bernardeschi, gibi kilit isimleri sahaya sürmedi.
Korkulacak bir İtalya yoktu sahada biraz pres yapsaydık hücuma ağırlık verseydik.
Burak Yılmaz kendini yere atmak yerine biraz kaleciyi taciz etseydi.
İtalya çözülürdü diye düşünüyorum.
Yani 1-0 gibi bir skorla üç puanı hanemize yazdırmak için bir şansımız varken bu şansı elimiz ile teptik.
Rakibe top çevirmesi için alan yarattık.
Maçı çizmeye servis ettik.
Adamlar da kaçırırmı havadan suyumuzu sıktı.11 Yorumla- +1 yıl
İtalyanın koftiden uyguladığı baskıyı ketçap mayonez ile neşelendirip afiyetle yedik.
Defansa yığılıp osurduk osuruğumuz da boğulduk😅
En İyi Cevaplar
Spor konusunda 352 cevap paylaştı. Sağlam, doğru bir taktiği olmayan takımlar günü birlik performanslara mahkumdür.
Taktik tutmadi performansta olmayinca baya ezildik futbol olarak.
Hızlı kanat oyuncusu eksikliğini bariz hissettik adamların stoperlerinin yaş ortalaması 36 çok önde oynadılar ve ağırlar.
Tecrubesiz Kerem bile olsaydı hızıyla Italyanlari zor durumda bırakabilirdi.
Milli takımımizın en büyuk eksikliği kadroda oyuna hız katacak bir oyuncu olmayişıdır.
Kerem yok Halil yok, Cengizi oynatmiyorsun topu kim taşicak karşıya.00 Yorumla
+1 yılBeraberliğe oynadığımız her maç kayıptır, zarardır, hatadır. Baskı kur, atak yap, pozisyon bul, gol at. Gol attıktan sonra skor korumaya oynarsın. 90 dakika geriye çekilmek hiç mantıklı değil. O eforu çabayı gol atmak için harcadığımızda asıl başarılı olup bir yerlere geleceğiz. Yakışmadı şu oyun yenilenme hedefi olan bu milli takıma.
00 Yorumla
- Spor konusunda 588 cevap paylaştı.
+1 yılKadroda hata vardı. İlk 11'de Burakla başlamak hataydı, yine dediğim gibi Cengiz ilk 11'de olacaktı. Merih yerine Kaan Ayhan.. Ozan deseniz kusura bakmayın ama boş bir futbolcu. Resmen dün İtalya takımı sanki antreman yapıyordu.. Şenol Hoca biran önce kendine gelsin..
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
84
Cevap
143Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılBasketbol ve tenis dışında maç seyreden biri değilim. Ve Çok uzun zamandır (yaklaşık5-6 yıldır) Milli maç seyretmiyordum, açıkçası milli takıma küsmüştüm. Milli takımın artık çok farklı olduğunu , tamamen değiştiğini söylediler. Şansıma bu maçı seyrettim uzun aradan sonra ve bin pişman oldum. Beni üzen skor veya yenilgi değil. Milli takım çok acemi , çok çaresiz kaldı. İtalya çok formdaymış da , İtalya 8 maçtır yenilmemiş falan hikayesi.. Futbolu uzun yıllardır takip etmiyorum ama Biraz anlıyorsam bu italyayı Almanya veya İspanya dümdüz eder rakibi abartmayın hepsi italya liginde oynayan bildiğimiz oyuncular. Yani zaten gruplara baktım da, Galler ve İsviçre var. Göreceksiniz her ikisi de İtalyayı bizden daha fazla zorlayacaklar. Maç boyunca İtalya kalesini 2 veya 3 kere gördüm bu nasıl bir oyundur. Ben maç izlememe serime geri dönmeye karar verdim bu maçtan sonra. Nüfusunun çok büyük kısmı futbol oynayan , gençlerinin büyük çoğunluğu futbolcu olmaya çalışan bir ülke bu halde olmamalı bunu tek maç için söylemiyorum milli takım 2008den beri kayıp.
10 YorumlaSpor konusunda 752 cevap paylaştı. En büyük hata maçın en başından itibaren İtalya takımın uzerimize gelmesini bekledik. Takım olarak alan daraltmak, ileride pres yapıp rakibimizi rahatsız etmemiz. İkinci olarak , genç oyunculardan kurulu bir takımız. Psikolojik olarak stres ile başladık. Mental olarak rahat değildik. Hiçbir oyuncumuz iyi değildi. Burak Yılmaz "dan bir devre performans beklenmesi gerekirdi. Cengiz gibi koşan , pres yapan oyuncunun genç alinmasi oldu. Biz rakibi yormadik. En iyi oyuncu Uğurcan Çakır "di maalesef. İtaly takımı iyi oynadi çok çok iyilerdi. Ama biz mucadele etmeden oynadık kaybettik.
11 Yorumla- +1 yıl
Yusuf’u oynatsın o italyayı yener ulan Kerem ve Cengiz olsa atağa kalkardık
Gizli Üye(30-35)+1 yılŞaşırdık mi? Turkiye bu gibi konularda ne zaman basarili oldu? Futbola o kadar vakit ayrılıyor, paralar dökülüyor ama sonuc bu. Diger spor dallarımıza ayni ozen gosterilmedigi halde madalyalar sampiyonluklar geliyor. Her yerde gerideyiz arkadas ya. Zaten mac o kadar sıkıcıydı ki. Bende italyan beyleri izlemeye basladim bir sure sonra. Bir iki tanesini gozume kestirdim yakisiklilarin. Zaten kendime kendi kalemize gol atinca geldim. Sonra sinirlendim kapattim. italyanlar bile daha fazla izlememe neden olamadi. Takim o kadar kötüydü.
25 Yorumla- +1 yıl
Zaten siz futbola bakmazsınız gözünüz hep fingirdeşmede ama diğer söylediklerin doğru
Cevap sahibi+1 yılEvet siz erkeklerde seyircideki kadinlara hic bakmiyorsunuz zaten. Brezilya maci falan olunca latin hatunlari gorecegim diye siralanmiyorsunuz zaten. Ya da voleybolu spor icin degilde kizlari izlemek icin hic izlemiyorsunuz. Siz kadinlari izleyince bir sey yok. bir sey diyen de yok. Ama ben kadin olarak belirttim ya hemen laf. Bu ulkede erkegi begendigini soylemekte suc. Fingirdesmek oluyor adi hemen. Boyle boyle kendi ulkemin erkeklerinden sogutuyorsunuz gercekten. Her dedigimize her yorumumuza bir laf. Ben yuzyuzeyken bile siz erkeklerle konusurken kac kere dusunuyorum dediklerimi biliyor musun? Aman yanlis anlamasin aman altinda mânâ aramasin, aman o***pu yerine koymasin diye erkeklerle konusurken 40 kere dusunuyorum oyle soyluyorum karsi tarafa. Sizin yorumunuzu okuyunca anladim ki kadin olarak sosyal medyada da ya da boyle sitelerde yorum yazarken yine 40 kere dusunup oyle yazmam gerekiyormus. Hemen laf yedim baksana. Fingirdeyen olmusum hemen. Ama siz erkekler kadinlar icin bir seyleri izlerken hic sorun olmuyor. Kusura bakma ama bu ulkede yasadigim icin beni gercekten bir kere daha pisman ettin. sagol.
- +1 yıl
Valla umurumda olmuyor ki zaten kızlara bakmak istesem maçı izlemem giderim plaja orada izlerim beyin bedava
Cevap sahibi+1 yılArkadasim izlersen izle. Nerde izlersen izle
banane. Beni ilgilendirmez. Seni de baskasinin izlemesi rahatsiz etmesin. Baskasinin izlemesi seni ilgilendirmesin olay bu.- +1 yıl
İşiniz gücünüz fingirdeşmek zaten diyorum ilgi diye ölüyorsunuz zaten :D
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılOyuna bir türlü ortak olamadık. Kendi yarı sahamizdan çıkamadık asla kendimize güvenli oynamadık. Takımında Ozan tufanin esamesi bile okunmadı mesela. Orta sahanin sorumlularından biri de oydu ve görevini yerine getiremedi hiç biri getirmedi gerçi. Top ayağımıza gelince elimiz kolumuz dolaştı. Koskoca 90 dakika da 2-3 kez korner kullandık. Bu da ne kadar az pozisyona girdiğimizi gösteriyor zaten. İtalya kalecisinin yüzünü de Ugurcanin uzun topları sayesinde gördük. Rezalet oynadılar. İtalya resmen tek kale maç yaptı ne diyeyim ki leş bir oyundu.
22 Yorumla- +1 yıl
Burak ne yapsın Hakan ne yapsın Yusuf’u oynatıyor biliyorsun ikisi uymuyor sisteme Cengiz keremle başlasa bu takım ortada Hakan ilerde Burak atmazsak gel yüzüme tükür adamları tehdit edecek hızlı oyuncularımızı sokmadık ki oyuna Kenan ne bok yaptı
Cevap sahibi+1 yılYorumunuza aynen katılıyorum ilave edecek biseyim yok.
Çok maç izleyen biri değilim ama bu maçın bir kısmını izledim. Karşı takım çok iyi sıkıştırıyor bizimkiler sadece onların topu gönderdiği bölgede dönüyor. Üzerlerine gitmediler tabii bu benim görüşüm. Ayrıca son dakikalara doğru bir gol gelecek gibiydi sıyırdı geçti ama bayaa heyecanlandırdı. Keşke en azından bebabere bitseydi, olsun sağlık olsun diyelim. Şu da dikkatimi çekti maçın sonunda spiker "Türkiye 3 İtalya 0" dedi 😂orada bi güldüm ona da değineyim dedim. Türkiye geri dönüşleri sever artık önümüzdeki maçlara diyelim.
30 YorumlaAdamlardaki futbol anlayışı kısa pas hızlı press.
Bizdeki futbol anlayışı uzaklaştır.
Kanattan top adam akıllı çıkaramadık.
Kapanan takım kazanamaz ilk yarı skora oynadık 2. yarı ileri çıkarken (zaten adamakıllı çıkamadık) çok yavaş geri döndük.
2/2 çok yakaladılar içerde merihin golüde öyle oldu.
İlerde press anlayışımız yok Burak ileri gidince çok ileride geride kalınca çok geride forvet oyuncusu nasıl olurda topu koşturan bir oyuncuya eşlik edemez (cengizin 70m koşusu).
Yani kısaca hızlı paslar ara ve duvar anlayışıyla içimizden geçtiler San Marino gibiydik bu maç umarım diğer maçlar düzelir ve çıkarız.10 YorumlaUzun pas yapamıyorlar ya hep kısa paslar ve o kısa paslarda bile topu kaptırıyorlar 🤷🏻♀️
Burakin ofsaytları ve hiç bir topun arkasından gitmemesi.
Aslında öyle ya da böyle idare ediyorlardı takı kendi golümüze gol atınca psikolojik olarak çöktüler ve saldır 🤷🏻♀️
Profesyonellik seviyesini daha yüksek beklerdim! Belki heyecandı ilk maç oldu için bilemem ama bi silkelenip yerlerini alıp düzgün pas vermeleri lazım yoksa biz bu turu geçemeyiz23 Yorumla- +1 yıl
İtalya kendi alt milli takımıyla maç yapıp kontra atak oynayın demiş alt İtalyan kadrosu bu italyayı yenmiş adamlar her şeyi deniyor bizim şenolda tuttursun Yusuf Kenan mal mal işler
- +1 yıl
kesinlikle
Beraberlik için saha çekilmişti sanki, ilk yarı bunu basardilarda. Strateji gol atmak icin kurulmamış gibi duruyordu. Zaten top genelde karsi takımdaydı. Golcular topu pek görmediler. Ilk goldan sonra moraller düştü, italyanlarda hata yi af etmedi. M. Demirel için üzüldüm, şansız bir yerde durmuştu.
Severek izlemedim, kendine güvenen bir takımda göremedim. Karşı taraf gücüyle nam salmış tescillenmiş olsada, ilk maçın tedirginliği olsada, saha çıkıldığında unutulmali.22 Yorumla- +1 yıl
Milli takımın öyle çocukça heyecanlar duymaması lazım hepsi İngiltere Fransa’dan bizimkilerin kadro da sistemde bozuktu hızlı kanatları kullanmazsan adamların defansı orta sahaya bile gelir geçemezsin tabi
Oyun taktiğinden oyuncular hiçbir şey yapamadı.
Şenol Güneşin ne başarısı var ki zaten?
Uğurcan torpilini de gördük adamlara şişire şişire bir hal oldu.
Madem kaleciye bu kadar çok dönecektiniz kalede Mert olmalıydı.
Her neyse. Şenolun en büyük başarısı Fenerbahçe düşmanlığıdır zaten.14 Yorumla- +1 yıl
Uğurcan torpili ne alaka gayet iyi kaleci saçmalayın sizde
- +1 yıl
Ne saçmalıyorsun saçma sapan Galatasaraylıyım ben uğurcan gayet iyi gelip milli takımda bile ayrımcılık yapmayın Fenerli diye onu mu oynatacak
Spor konusunda 2b cevap paylaştı. Açıkçası belliydi böyle olacağı takıma "Bu sefer final geliyor, kupayı alacağız" diyerek çok fazla baskı kurulduğunu düşünüyorum. Oyuncuların sahadaki hallerinden belliydi elleri ayaklarına dolaştı. İtalya oyunu domine etti kim ne derse desin çok sağlam takım gerçekten. Önümüze bakacağız yapacak bir şey yok İtalya eze eze yendi, hatalardan ders çıkararak diğer maçlara hazırlanmalıyız.
40 Yorumla
+1 yılYav bu sorunun sorulması hata bir kere Türkiye de futbol mu var belli bir tekelleşme olmuş liyakat, eşitlik ve destek kelimelerinden bile haberleri yok EURO lig de maç kazanmayı zaten hak etmiyor. Açık açık söylüyorum Türkiye futbol da hiçbir zaman Avrupadaki kadar gelişemez aynı mantıkta Türkiye hiçbir zaman Hollanda gibi İngiltere gibi İsveç gibi hiçbir zaman olamaz arkadaş 50 yıl da geçse 100 yıl da geçse bi bok olamaz sonrasında gelişebilir ama yine yakalayamaz. Desteklemeyin arkadaşlar şahsen sık sık Avrupa ya gidiyorum Türk üm demekten sonuna kadar gurur duyuyorum utanılacak bir geçmişimiz pek yok ama Türk futbol takımı desteklemekten utanırım
10 YorumlaYusuf Yazıcı ileriye dönük oynayamadı.
Ozan Tufanın sesi bile çıkmadı.
İlk 11'de Cengiz olsaydı sonuç farklı olabilirdi.
Uğurcan çok güzel kurtarışlar yaptı ama gelişi güzel ortalar açtığı için gol yedik.
Merih çok kötüydü Ozan Kabağın oynamasını isterdim
Tam Kerem ve Mert Müldür'ün maçıydı ama Kerem kadro dışıydı, Mert'i oyuna almadı.
Ve.
Genel olarak hiç kimsede formunda değildi.413 Yorumla- +1 yıl
Merih gayet elinden geleni yaptı o şanssızlıktan değil o kadar yordular ki Zeki kaydı düştü topu orta sahada bile kabul ettiremedik defansı yordular golleri attılar
- +1 yıl
İtalya 2.5 senedir yenilmiyor yenmen içinde böyle oynarsan olmaz adamlar deli defansif bir takım ve sen defansta kabul edince orta sahada defans oyuncuları orta saha forvet gibi oynadı
- +1 yıl
Tabiki sevebilir ama çok nadir iyi özetlemişsin ondan dedim
- +1 yıl
Her yerde abazalık peşindesiniz deliricem olm diktirin gidin artık siteden
- +1 yıl
İtalya hafife alınacak takım değil işte o yüzden Galibiyet zor ve hiç yenememişiz bu zamana kadar
- +1 yıl
Kazanırlar umarım
- +1 yıl
Helal olsun kız güzel yorum yaptın hiç varlık gösteremedik evet italya güçlü lakin biz hiç oynayamadık fransayı yenen biz bügün italyaya karşı hiç bir varlıl gösteremedik takım halinde iki pas yapamadık sanki yeni gelin gibi telaşlı gördüm takımı inş gelecek maçlarda galip gelriiz
- +1 yıl
Sinir etti beni Şenol artık şu kafadan çıksınlar
bu kadar korkak olursan savunma yapma düşüncesiyle bi kadro sürersen sahaya böyle ezdirirsin takımı elinde cengiz gibi irfancan gibi topu iyi kullanan seni ileri taşıycak hücuma götürcek adamları oynatmazsan ozan okay kenan gibi adamlarla bişey üretemezsin italya topuyla tüfegyle gelir üstüne haps olur kalırsın kendi sahana 3 tane yer oturursun büyük takmlar büyük oyuncularla büyük oyunlarla hücum oynayarak büyük olurlar savunma yaparak değil
30 YorumlaFransa ve İtalya gibi takımlara karşı korkusuz oynayacaksın. İtalya yı yenebilecek güçteydik. Rakip çok abartıldı ve çok pasif oynadık. Kimse böyle bir oyun beklemiyordu. Futbolcular dağıldı. Organizasyon sıfır…
2 maçı yenersek gelecek için cesaret gelir
Aksi takdirde fazla yapacak birşey yok.20 YorumlaBu şarkıdan dolayı olmuştur bunlar averirsen olacağı bu bu kadar saçma bir müzik yapılmaz hadi klip kurtarırda müzik nedir ya
https://www.youtube.com/embed/oHImJRtth-I22 Yorumla- +1 yıl
Bizimkileri ne kadar abartırsak o kadar kötü oluyorlar bırakın oynasınlar kazansınlar ondan sonra öv
+1 yılMaçta Türkiye pres yapamadı İtalya 2-3 pas yapıp bizim ceza sahasına gelirken biz daha orta sahadan çıkamadık ve İtalya gibi güçlü ve son derece formda olan bir takım için bu kötü oynayışın sonu kaçınılmazdı ayrıca İtalya lehine penaltılar verilmedi maç 3-0 bitti ama daha farklı bitebilirdi benimde bu durum hoşuma gitmedi ama gerçek böyle.
10 Yorumla
+1 yılResmen korkaklar italyan oyuncular uzerlerine yürüdüler ama oyuncular bizimkilerse izledi hele kendi kalesine yanlışlıkla gol atmasi ise gercekten faciaydı krize girdik ilk ve son maç oldu benim için bir daha asla izlemem
12 Yorumla- +1 yıl
Kendi kalesine atmadı çarptırdılar oda zamansız müdahale etti kaleye gitti
- +1 yıl
Büyuk bir talihsizlikti evet ama şu var kadro yanlıştı rakipse dişliydi hayırlısı olsun diyelim
+1 yılmaça korkak başladık. önce rakibi bi dene, nasıl reaksiyon veriyor kontralara. ama yok daha maç başlar başlamaz oyunu geride kabullendik. orta sahalar forvete top taşıyamadı, paslaşamadan topu sürekli onlara verip atak yedik. belki maça daha cesur başlasak gözlerini korkutabilirdik.
10 Yorumla
+1 yılŞenol hoca zaten beraberlik için çıkmış okay yokuşlu ile çıkmasından belliydi bir de şu Kenan da ne var acaba bizim goremedigimiz o kadar mı yetenekli bu çocuk 🤦♂️ bunlar bir yana İtalya iyi top oynadı özellikle bekler çok hareketliydi
16 Yorumla- +1 yıl
Keremi almadı Cengiz’i almadı delirdim
- +1 yıl
Yusuf la çıkması normaldi zaten Lille den formu var adamın ileride baskı kurmak için 2. yarida aldı Kenan yerine direk kerem le başla daha iyi olurdu ama nedir bu kenanda ki ısrar anlamak zor
- +1 yıl
Lilede formdaysa neden hep yedekten girdi
- +1 yıl
Cengiz e göre formdaydi yanlış olmasın cengiz doğru düzgün forma yüzü bile göremedi sakatti sürekli
- +1 yıl
Cengiz Yusuf’u ezer böyle maçlarda geniş alanlar bırakan takımlarda Yusuf iş yapar
- +1 yıl
Aynen öyle daha hızlı daha aktif ama dediğim gibi Şenol hoca beraberlik için çıkmış gibiydi zaten cengiz in önde olması işine gelmezdi ya da formunda birşey gördü ilk 11 e yusufla çıktı önemli olan diğer maçlar italya zaten kaç maçtır kale de gol bile görmemiş takım hakkını vermek lazım bekler çok iyi oynadı berardi insigne sürekli baskı yaptılar kapanmayla maç kazanilmayacagini anlamasi lazım Şenol hoca ninda
+1 yılBen 2 tane onlar Bi tane biz atarız diye evdekilerle iddeaya girdim..
Öyle de oldu..
Sonuçta Bi gölü bizden biri attı. 😀
Ama iddeayı kazanmadın diyorlar.
Bence kazandım. Haksızmıyım.
Üstelik ilk yarı gol yok. İkinci yarı goller gelecek bide dedim..
Bence ben herşeyi tutturdum. 😀 😂21 Yorumla- +1 yıl
He haklısın
+1 yılBöyle ruhsuz oynama görmedim...
Korku tedirginlik vardi...
Kükreyemediler..
Ayyy deli ettiler...32 Yorumla- +1 yıl
İtalya bu sistemimiz de yanlıştı
- +1 yıl
1 yanlış 3 doğruyu getirdi onu ne yapıcaz...
+1 yılBen şunu bilirim kaleciye zorunlu olmadıkca geri pas yapmayacaksın en az 20 taneden fazla geri pas yapıldı yenilgi bağıra bağıra geldi cengiz geç alındı kaleci ve 2 futbulcunun dışında diğerleri sahada yoktu sanki gereksiz çok pas hataları yaptık baskıda kuramadık adamlar tek kale oynadılar talihsiz ilk golden sonra bir türlü toparlanamadılar yazık oldu üzüldük artık bundan sonraki maçlarda umarım aynı hataları tekrarlamazlarda galibiyetlerle yolumuza devam ederiz
11 Yorumla- +1 yıl
Fatih terim bunu Galatasaray’a çok yaptırıyor sürekli geri pas bıktırıyor bu durum
+1 yılKenan oynamamalı.. bu takımda...
Burak yılmaz artık bitmiş...
Yusuf oynayacaktan hakan olmayacak hakan olacaksa yusuf olmayacak bir seçim yapmak lazım..
Sol bekimizde evlere şenlik gerçekten..
tek top çeviremedik..
orta sahanın en iyi oyuncusu okay çıkınca dağıldık05 Yorumla- +1 yıl
Maçtan anlamıyorsun Burak’a top mu geldi kanatların çöp ilerde top tutamıyorsun hızlı oyuncularını alıp defansı geri itmen gerekirken Kenan’ı oynatıyorsun
- +1 yıl
Böyle bir maçta..
İki tane hızlı sert defans oyuncusu olan bir takıma karşı
Burağın önüne top atarak maçı kazanamazsın imkansız..
İtalyanın defans oyuncuları 10 yıldır birlikte oynuyor birbirini tamamlıyor bizim ikinci planımız yok
Burak kilitlendi maç bitti..
Karşında Moldova yokki..
İtalya var.. ve on yıldır beraber oynayan iki tane defans oyuncusu burak yürürken gelip basan ofansa gelen pas veren iki defans oyuncusu birde
yaşları da birbirine çok yakın..
Allah aşkına Burak yılmazı gözünüzde fazla büyütmeyin bu takımın ikinci bir gol planı olmak zorunda - +1 yıl
Maçı nasıl izledin onu bile bilmiyorsun Burak gayrete iyi araya kaçar ama kanatlar bir bok yapmadı chellini hamleci bir adam bire birde geçilir
- +1 yıl
Burak asla italyan defansını geçemez..
geçemedi de..
adamların defans oyuncuları bile şut denemesi yaptı burakta iki tane hamle oda fırsat yakaladı koştu bitti nefesi tükendi
ikinci yarı değişmesi lazımdı doksan dakika o takımda oynayacak oyuncu değil..
- +1 yıl
Kardeş gerçekten futbol bilgin yok sen topu defanstan dışarı çıkartamıyorsun Burak’tan pozisyon bekliyorsun
+1 yıl2002 yılında neden 3. olduk sorusunun cevabını yeni nesil arkadaşlar ve o günleri unutanlar dün gece gördü. Şenol güneş korkak bir adam takım o kadar çok geriye çekildi ki bunun olacagı belliydi orta saha takımın kalbi ama sen orta oyuncularını değiştiriyorsun o zaman senin seçiminde sorun var
10 Yorumla:) adamlar sanki sahada 20 kişiydi her dönen top onlara gitti.. her yerde adamları vardı. Hata yok adamlar pres pres pres yaptı, bı seyrettik
12 Yorumla- +1 yıl
Adamlar çok baskılıydı
Şenol Güneş s. çtı sıvadı. Gol yemeyelim berabere bitirelim diye taktik vermiş. Başka da bir bok yoktu. Kendi oyunumuzu oynatmadi Şenol Güneş
11 Yorumla- +1 yıl
Evet kerem Cengiz banko oynamalıydı
u +1 yılSinir hastası ederler insanı ! 😒 Top oynamayı bilmiyorlar, Futbolcuyuz diye geçiniyorlar.
70 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEkonomide kaybeden bir ülke her branşta kaybetmek zorundadır. Nerdeyse her şeyde ya ortalama ya da kötüdür bu tür ülkeler ve insanları. Güçlü alım gücü = güçlü ülke = hep kazanan ülkedir.
215 Yorumla- +1 yıl
Ne kadar ekonomi o kadar iyi eğitim iyi sistemler
Cevap sahibi+1 yılHerşey paradır. Hakemi parayla hatta karşı takımın yıldız oyuncusunu bile parayla alırsın. Rüşvet uluslar arasıdır. Herşey de para konuşur!
- +1 yıl
Simurg ekonomisi kötü bir ulkede halk karnina doyurma pesind3dir ve dıs dunyaya kendini tammen kapatir. Ornegin 2008 deki basarida futbola duyulan ilgi ile 2021 i karsilastir bakalim seyirci olarak ayni orani yakalayabilrcnmi seyirci olarak fazlasiyla etkiler.
- +1 yıl
Agzini toparla ilk once ondan sonra verdigim ornegi arastir seyciyi baz alarak konusyrm ilk once okudugunu anla
Cevap sahibi+1 yıl@Simurg_4 böleleri oy kullanabildiği için ekoenomi bu durumda. Daha ekonomi nedir bilmiyor. Ekonomi yasal ya da illagal olayların başarısını, ilerleyişini herşeyi etkiler. Alım gücü bir ülkenin, insanlarının, takımlarının, doktorlarının, genç nesillerinin yaptığı herşeyi etkiler.
- +1 yıl
Şike olmaz ama sistemler daha iyi olur sadece
- +1 yıl
@Uzuncocukyollarda sen ne diyon MK ekonomi diye diye sarhoş olmuşsunuz futbolda ekonomi iş yapmaz yapmaz taktik beceri iş yapar MK boş yapmayın
- +1 yıl
- +1 yıl
@Uzuncocukyollarda iş yapmadı işte MK sende aynı şeyi söylüyon 😂😂😂 isteğin kadar paran olsun taktik becerin yoksa boşşş Türkiye’de bok gibi para dönüyor hani bir bok olmuyor hala ekonomi diyonuz ekonomi iş yapmaz işte yapmaz
- +1 yıl
İlk once ookudugunu anla sonra konus ne dediginide bilmiyorsun valkahi bak sana birseyler anlatanda kabahat iyi geceler
- +1 yıl
@Uzuncocukyollarda 😂😂😂 söz geçiremedim demiyorda okuduğunu anlamıyor diyor 😂😂😂 iyiymiş
Bence temelde sorun var. Turk kulturunde azim, cok calismak, akilli calismak, bolca practice yapmak bu gibi kavramlar cok geride. Varsa yoksa yetenege takmislar cok emek harcamadan bi is cikarayim ve herkese bak hic calismadim ama yendim yetenekliyim desin. Turk furboluyla ilgili bi roportaj okumustum. Cok ünlü latin bi oyuncu Turk takimina geliyordu ve artik eski basarisi Yoktu. Sebebini sorduklarinda idmanlarin cok verimli olmadigini ve eglencenin agir bastigini soylemisti. Bu ulkede cok az insan disinda herkes birbirini kandirmaya calisiyor. Bir gol bile atamadilarsa bu tamamen tembellik baska bi sey degil. Disipline girip isini daha ciddiye alip kendini adayabilirler.
00 Yorumla
+1 yılAdamlar resmen biz bu maçı kazanamayız düşüncesiyle çıkmış maça hallerinden belli değil mi
Keşke 5 dk da olsa mücadele ettiklerini görseydik
İtalya oynadı bizimkiler izledi
Birşeyler deneyerek yenilseler bu kadar koymaz
Ama maçı zaten kaybedeceklerine bizden önce inanmışlar ki o şekil oynadılar10 YorumlaTürk erkeğinin bir sözü vardır onu paylaşmak istiyorum
Kalkan popon düşüşü ağır olur.13 Yorumla- +1 yıl
Halkı bir söz çünkü ne zaman yere göğe sığdıramadık o zaman kötü olmaya başladılar.
- +1 yıl
Evet çok samimiyetsizlikler var
Türkiye kazansa zaten sasaedim pehhh nerde kazancak
11 Yorumla- +1 yıl
Keşke
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence kalemizin önünde çok vakit kaybettik ve onlar gibi sert oynamadık biraz kapalı oynadık diye kaybettiğimizi düşünüyorum ama yinede canları sağ olsun emek verdiler her zaman şampiyon Türkiyem🧡
15 Yorumla- +1 yıl
Onun için üzgünüz bu kadar kötü oynanılmaz
Cevap sahibi+1 yılevet ya
- +1 yıl
neyse berabere kaldılar allahtan
Cevap sahibi+1 yılBerabere mi biz yenilmedik mi
- +1 yıl
Rakipler
Spor konusunda 390 cevap paylaştı. Türkiye futbolu futbol değil ki.. İtalya dan bahsediyoruz :: Avrupa futbolunun en iyilerinden birisi.. ben zaten en baştan biliyordum yenileceğimizi.. biz top çevirmeyi bile bilmiyoruz.. adamlar tık tı diye döndürüyorlar topu..
10 YorumlaYapamadık. Rakibimiz de maşallah ileri maçlarda toparlarız kendimizi inşallah.
14 Yorumla- +1 yıl
Böyle oynarsa zor
- +1 yıl
Bu kadar saçma taktikle çıkılmazdı delirdik
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe bekliyordunuz ki karşıdaki italya bizimkiler anca para almayı bilir futbolda hiç bir başarı olmayıp bu kadar futbolu düşünen bir millet yoktur galler bile 2016 da grup lideriydi
11 Yorumla- +1 yıl
Bu kadar kötü oynamamalıydı yenilmesine kimse bir şey demez
Beklenen sonuçtu zaten. İtalya oynadı biz seyrettik. Kaleye şutumuz bile yok. Tel tel dökülen bir takım. Hak eden kazandı yani yapacak bir şey yok.
30 YorumlaHata bile yapmadık kanka hiç bir şey yapmadık😑
Maçın başında topu getiren araba bile topa bizden fazla sahip oldu.30 Yorumla
+1 yılOzan bi boka yaramadi adini bile duymadik oynuyormu belli degildi ama yinede ilk yari cok guzel korudular nolduysa ikinci yarida oldu ya
Bu takim buralar kolay gelmedi kolayda pes etmez Allahin izniyle gruptanda cikacagiz10 Yorumlaöğrenci gibi girdik aslında dua ile girip küfür ile çıktık gece yaklaşık 6-7 kez bağırdım 80. dakikadan sonra izlemeyi kestim yoksa mental çöküntü olucaktı italyanlar sürekli bizim tarafta oynadı
10 Yorumla
+1 yılBence ayakları yere basmıyordu bizimkilerin korkak ve vasat bir futbol vardı adeta ilk 11 zaten tamamiyle yanlış seçim önümüzdeki maçları inşallah alırız
10 Yorumla
+1 yılTakımı buraya getiren oyuncular, prim yapan Şenol Güneş. Bu yenilgide yanlış kadro ile %70 payı olan yine Şenol Güneş, %30 oyuncuların mental yorgunluğu…
10 Yorumla
+1 yılBaşlar başlamaz savunma yaptık ee bizim Türk milleti de üşengeçtir zaten beraberliğe yatacağız dediler sanırım yürümediler bile sonuç olarak deli olduk 🤬
10 YorumlaAllahım yaa belki yeniliriz diyordum ama Bu kadar da değildi admlar çaktı bize. suc bizde iyi oynayamadılar bir kere topu geri gönderecek adam yoktu kalenin önünde. zaten ilk gol sinir kriziydi kendi kalesine gol atmak nedir yaaa hata da olsa geri dönüşü yok.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSinir krizi geçirdim izlerken. İtalya’ya o penaltı verilmeliydi, ikinci yarı adamlar x100 kat hırslanarak geldiler.
15 Yorumla- +1 yıl
Adamlar top oynatmadı çünkü defansı arkaya itecek kanat bile yok Kenan’a top mu geldi salak salak oynadı kerem olsa Cengiz olsa ileri topu taşırdı chelini forvet solbek forvet oynattı resmen ya
Cevap sahibi+1 yılHaklısın, bu arada hakem cidden çok iyi yönetti bence penaltı haricinde, orada net el vardı
- +1 yıl
Bizim pozisyon mu
Cevap sahibi+1 yılEvet
- +1 yıl
Hayır değildi değişti şartları koşarken kasıtsız çarpınca verilmiyor
- Spor konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılAslın da on tane yerdik de Fath hocaya ayıp olur diye maçı bitirmişler 😂 hem ne haddimize koskoca İtalyayı yenmek kolay sanki adamlar ders verdi cambaz gibi dalga bile geçtiler oynarken bizimkiler bu kadroyla devam ederse elenirler gerçekler acıdır 😂
00 Yorumla
+1 yılşenol güneş yüzünden..
savunma yapamayan hakan ve yusufla 11 e başlamak hataydı..
onu geçtim italya nın sadece bir maçını bile izleyen biri, o takıma hücum pres yapılamayacağını / yapılmayacağını bilir..
2. golde 5 kişiyle hücum pres yapmaya çalıştık..00 Yorumla
+1 yılCok geriye yaslandik italyadan cok cekindik 0.0a kitleriz maci dediler tabi o iş oyle kolay degil saglik olsun 2 macimiz var hersey olabilir
20 Yorumla
+1 yılhavaya giriyorlar hemen italya bizden korkuyo diyr oyuncular bu nası bi zihniyet
30 YorumlaBence ilk maç heyecan da oldu tabi ama biz yinede Türkiyemizin yanındayız 🇹🇷.
O kadar yendiğimiz kazandığımız maçlarımız oldu.10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılMaçı izlemedim ama kısmet değilmiş diyelim moral bozmaya gerek yok
12 Yorumla- +1 yıl
Gerek var
Cevap sahibi+1 yılPeki
Bence biz kötü oynamadık italya son 27 maçtır kaybetmeyen ve çok hırslı bir takım kadorsu da birbirine bizimkiler kadar yabancı değil.
10 Yorumla
+1 yılRezalet ötesi bir oyun vardı. İtalya resmen antrenman yaptı bizimle. 1 tanemi adam akıllı atağımız olmaz.
10 YorumlaSpor konusunda 501 cevap paylaştı. Çok vasat bir milli takım vardı oyuncu değişiklikleri yanlış karardı kerem orkun kökçü girebilirdi kaleye şutumuz dahi yok çok net pozisyonumuzu hatırlamıyorum maks 2 tane olsun kornerimiz bile 1 tane bırak şutu
10 Yorumla- Spor konusunda 315 cevap paylaştı.
+1 yılhazır değiiler ruhsuz adamlar kendılerıne gelmelerı lazım
11 Yorumla- +1 yıl
Ne zaman abartsak milli takımı adamlar salıyor
- Spor konusunda 839 cevap paylaştı.
+1 yılRakip harbiden sağlam takım ama biz aşırı korkak ve pasif başladık italyanın baya baya iyi orta sahasına karşı ozan Okay ve Yusuf hiçbirşey yapamadı sonradan oyuna giren kaan irfan da yine birşey yapamadı Şenol Güneş bence ilk yarı istediği gibi gitti ama ikinci yarıda takımın direncine kırıldı artık
00 Yorumla Hiç oynamadılar ki çok haklı nir yenilgiydi tüm maç italyanlar topla takıldı bizimkiler izledi
20 YorumlaKendi kalemize attığımız gol adeta kendi ayağımıza sıktık bu psikolojiyi aşamadılar korkuluk gibi kaldılar pozisyon bile yakalayamadık kaleye yaklaştık belki gol olacak heyecanı bile yoktu ya
02 Yorumla- +1 yıl
Zaten korkarak oynadığı kadrodan belliydi
+1 yılÖrnek olarak okay yerine Taylan'ı alsa şu top çıkaramama rezilliğini yaşamazdık.
Birde maç başlamadan önce tribünde fenerbahçe formaları birini görmüştüm 😢04 Yorumla- +1 yıl
@Sivridilli1 Farkındaysan örnek olarak dedim. Taylan oynasa yerlerdi diyor gelmiş. Taylan defansı toplar genelde.
Bu kadar Galatasaray düşmanı olmayın... - +1 yıl
Kanatlarda iş yok ortasahada da Taylan olsa bile iş yapamazdı çünkü takım kötüydü kanatlar çalışmıyordu
- +1 yıl
@Sivridilli1 Ya ben anlatamıyorum ya da sen anlamıyorsun.
Milli maçlarda gs, fb, bjk önemi olmaz.
Galatasaray düşmanlığını unut mesela...
Yazık. - +1 yıl
Aynen öyle.
Sanırım üst üste galibiyetler alınca bizimkiler biraz küçümsedi
+1 yılLütfen laf etmeyin gençlere. Daha yeni birlikte oynuyorlar. Oyun bizim açımızdan bireysel döndü. Bence gayet iyi top oynadılar. Bu kadrodan ben çok şey bekliyorum. Gommeyin futbolcuları. Hata yapıyorsunuz.
00 Yorumla- Devamını Gör (167)
Devamını Gör(212)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem