Ülkemizin içinden geçtiği bu zor günlerde duygu ve düşüncelerinizi paylaşmak ister misiniz?Avrupa Şampiyonası'nda Türkiye, İtalya ile karşılaşacak. Seyircili oynanacak maç Roma Olimpiyat stadında oynanacak.
Türkiye İtalya maçı hangi kanalda diye soruyorsanız, mücadeleyi Trt 1 ücretsiz ve naklen yayınlayacak.
Bu maç ayrıca Avrupa Şampiyonası olan Euro 2020 'nin açılış maçı olacak.
69.831 seyirci kapasiteli Roma Olimpiyat Stadında oynanacak İtalya- Türkiye arasındaki mücadelede toplam 17 bin seyirci alınacak. Taraftarların aralarında 3 koltuk boş bırakacak şekilde oturarak maç izleyebilecekleri ifade edildi.
Türkiye'nin yer aldığı gruptaki 1- İtalya 2- İsviçre 3- Galler rakiplerimiz olacak.
Milli Takımımızın muhtemel 11 ise : Uğurcan, Zeki, Çağlar, Ozan, Umut Meraş, Okay, Ozan, Hakan, Yusuf, Kenan, Burak Yılmaz
Insallah kazanacagız. Bu gucumuz de var. Ben bizimkilerin maci gercekten ciddiye aldiklari taktirde yenecegimizi dusunuyorum. Tek korkum öne gectigimiz taktirde' lakayitsiz oynayarak gol yeme ihtimalimiz. Cunku avrupalilar 90 dk sonuna kadar o golu kovaliyorlar. Biz ise gol veya gollerden sonra rahatlama yasiyoruz.
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Milli takımımız grubun en zor maçına çıkacak. Bu maçtan alinacak 1 puan bile degerli olur. 27 mactir yenilmeuen Italyayı yenmek çok zor ihtimal ama milli takımımız daha önce cok kez zoru başardı.
Futboldan anlamayan ve sadece italyan erkekleri için izleyeceğim diyen abaza kızlar da ahlak seviyesini gösteriyor.
Futbol, milyonları arkasından sürükleyen bir spor... Oradaki başarılarda bir o kadar ses getiriyor... İyi bir çıkış yakaladığımızı düşünüyorum... Akşamı ki maçı da kazanırız diye de ümit ediyorum...