Spor Spor yapmama rağmen gece yemek yemeden duramıyorum. Spor yaparken nasıl beslenmek gerekir? papatya_bahçesii Takip Et Xper 4 Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor İstediğim vücut ölçülerine sahip olabilmek için spor yapmaya başladım ama hala geceleri acıkıyorum ve yemek yiyorum. Spor yapan biri nasıl beslenmeli? Spor yapmama rağmen gece yemek yemeden duramıyorum. Spor yaparken nasıl beslenmek gerekir? Cevapla Vücut Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
YağızDemirören Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 88% +1 yıl Tam 4 yıl olmuş dün,Gece yemek yemeden gözüne uyku girmiyor değil mi ekmek arası peynir domates iyi gider diyorsun 0 0 Yorumla
Shjdendjdjs Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Spor yaptığın için daha fazla kaloriye ihtiyacın oluyor, vücudun da buna reaksiyon veriyor acıkarak. Bunu bilip kendini tutmandan geçer :) 0 0 Yorumla
denizseyyahı Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 93% +1 yıl Kahvaltı çok önemli lif ve protein agırlıklı et yumurta süt ürünleri meyve sebze 😉🙂 0 0 Yorumla
esra8907 Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl Spor yapıyorsun diye geceleri yemek yemiyeceksin diye birşey yok ye ama fast food yeme ağır yemekler yeme geriyede birşey kalmıyor yemesen daha iyi😁 0 0 Yorumla
Korkuluk19 Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl Acikinca ciyi brokoli veya kefir ic bir bardak. Tok tutar 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Tam 4 yıl olmuş dün,
Gece yemek yemeden gözüne uyku girmiyor değil mi ekmek arası peynir domates iyi gider diyorsun
Spor yaptığın için daha fazla kaloriye ihtiyacın oluyor, vücudun da buna reaksiyon veriyor acıkarak. Bunu bilip kendini tutmandan geçer :)
Kahvaltı çok önemli lif ve protein agırlıklı et yumurta süt ürünleri meyve sebze 😉🙂
Spor yapıyorsun diye geceleri yemek yemiyeceksin diye birşey yok ye ama fast food yeme ağır yemekler yeme geriyede birşey kalmıyor yemesen daha iyi😁
Acikinca ciyi brokoli veya kefir ic bir bardak. Tok tutar
spor yapıyorsan bol bol yemelisin
Aralıklı oruç tarzi beslenmeli
bizene
Bende ya napcaz