Bacak, göbik özellikle 😕 52 falan eyyi oluyodu da ölü gibim oluyodum yav 57 ylen bir şeyler yapmak gerek.
Kilo vermeden sıkılaşabilir miyim?

Kadınların vücutlarını şekillendirmesi için mekik ve şınava ihtiyaçları yoktur. Diyete ise vücut tipine göre ihtiyaç duyulur. Kilo vermeden de sıkılaşabilirsin, ancak bunu yapabilmen için kas kütlesi edinmen ve yağlarını eritmen gerekiyor. Bu da sıkı egzersiz demek. Senin ihtiyacın olan iki şey var. Birisi kettlebell, diğeri ise tüm vücudu çalıştıracak kettlebell egzersizlerini takip etmen. Çok basit ve çok pratik bir ağırlık unsurudur. Hareketleri kolaydır ve tüm vücudunu aynı anda çalıştırabilirsin. Bu sayede sıkı bir diyete ya da ağır koşullarda spor yapmaya gerek kalmadan, düzenli egzersizle sıkılaşabilirsin. Bol su tüketmeyi, C vitamini almayı ve protein ağırlıklı beslenmeyi de unutma.
Hm yüzmek ve bazı besinlerle bunu halledebilirisn mesela sanırım sirke vücudun sıkılaşmasını sağlıyor ve dışardan vücuduna gelen deniz suyu gibi tuzlu sular vücdunu sıkılaştırabilir hafifde jimnastik yaparsan bir şey kalmaz
Şu anda deneyeli bir hafta oldu olacak, bacaklar ve popo için ağırlık tutarak squat deniyorum karın bölgesi içinde mekik çekiyorum, basenlerden hiç umutlu değilim ama karın bölgesi işe yarıyor gibi. İstersen iki üç hafta sonra gelişmeleri yorum olarak atarım işe yarayıp yaramadığı hakkında.
Cevap
36Cevap
Kilo vermeden sıkılaşmak bir yere kadar mümkün, özellikle yağ kütlesi az ise mümkün ama yağdan kilo verilmesi gerekiyorsa o zaman kilo vermeden sıkılaşmanın pek imkanı yok.
Kilo vermek istemiyorsan fazladan kalori açığı oluşturmazsın. Sadece normal yemekleri sağlıklı versiyonlarıyla değiştirerek, porsiyonlarını küçültmene gerek kalmadan tüketmen yeterli olur. Spor olarak da cardio çalışmana gerek yok ama yine de 1 saat yürüyüş veya yarım saat dans gibi şeyleri eklemek yararına olur. Ama kaslarını esnetecek hareketleri araştırıp uygulaman ve kesinlikle ağırlık çalışman gerekli.
Gnün içinde por yaparken harcadığın kalori kadar yemek yersen kilo vermeden sıkılaşabilirsin. Bu konuda pilates çok faydalı. Bölgesel sıkılaşma ve incelme sağlıyor. Gün içinde bol bol su iç. Yeterli vitamin ve mineraller al. Protein alımına dikkat et. Bunlar kilo vermeden sıkılaşmanı sağlar.
Bol bol mekik yap karın ve diyagram kasların çalışıp sıkılaşsın. Vücut sıkılaştırmak ayrı kilo vermek ayrı. Kilo vermek vücuttan fazladan oluşan yağ, toksin ve ödemlerin atılması demektir. Ama sen kendin vücudunda hangisinden fazla var bilemezsin. Sen iyisimi iyi bir diyetisyenle görüş o sana iyi bir yol haritası belirler. Kendi kafana göre diyet yapma sonra çok kötü sağlığından olursun.
Kilo vermeden sıkılaşamayabilirsin çünkü denge önemi var. Zamanında bende öyle yapmıştım zayıflayıp kollarım vs. sarkmıştı, IXERYL diye bir ürün var onu kullanmaya başladım 1 kilo verdim daha başlar başlamaz hemde sıkılaşarak sağlıklı zayıflamana yardımcı oluyor
Balık etli ol boş ver dünyaya bir kere gelmişiz yiyelim gari
Sohbete ne dersin
Allahım yarabbim
Sapik falan mi sandin yoksa
Sanarım ona da gelir konu
Ama yanlis bir dusunce on yargili olma
Ön yargılıyım ben teşekkürler
Onu sporla küçük küçük egzersiz ile pilates ile yapılabilir
Spor ile ve daha düzgün beslenme ayrıca uykuyuda eklersen oldu bitti
Acil acil
Evet. Egzersiz hareketli çalışın. Mekik ve hafif tempolu koşu da iyi gelir, sıkılaştırır.
Yazım hatası hepimiz yapıyoruz ama bu nedir soruyu anlamadım
Uzman bir diyetisyen ve spor hocası en iyi çözümdür başka birseye basvurmayin. Gökçe hanım anlatmış zaten
alman gereken kalorinin 200 fazlasını al protein agırlıklı beslen plates tarzı sıkılasma sporu yap.
Cloe thing diye Bi kadının videosunu yaptım 28 günlük. Kilom aynıydı ama her yerden cm olarak küçülmüştüm
Fiziksel olarak Yoğun aktiviteli işler yapman gerekiyor.
Peki aynı zamanda yemekte çok yiyormusun
İşte üşenmiycen hem hedefine varmak istiyorsan hem yiyeceksin hemde çok sağlam spor yapıcaksın
Umarım durumun iyidir bu spor dalı çok para istiyor
Kilo vermedennsıkilasma zor ama az kilo ile fazl sıkilasma elde edebilirisin
E vitamini takviyesi alırsan cildindeki sarkıklar azalacaktır.
Vücudundan önceden olan sarkma ve gevşemeler yoksa sporla halledebilirsin.
Eğer bir şeylere inanıyor isen bilinç altın subliminal ile zayıflama ihtimalin var
Sıkılaşma*
Merhaba tabikide yaz ayıda kapıda her fırsatta havuzda yüzün lütfen
Milyonda bir olur😉
Tabii eğer fazla kilon yoksa zaten en ideali odur. Sadece vücudunun yağ kas oranı tabii değişmiş oluyor. Bu yüzden farklı gözüküyorsun kilon aynı kalsa bile
Tabikide güzel idman yaparak bu mümkün ama uzun sürede kısa vadede hemen herşey olmaz, güzel ağırlık idmanlarıyla güzel şekillenebilirsin
Bütün bunların yanı sıra;
Sevgiler :)
Teşekkürler