Bacak, göbik özellikle 😕 52 falan eyyi oluyodu da ölü gibim oluyodum yav 57 ylen bir şeyler yapmak gerek.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Kadınların vücutlarını şekillendirmesi için mekik ve şınava ihtiyaçları yoktur. Diyete ise vücut tipine göre ihtiyaç duyulur. Kilo vermeden de sıkılaşabilirsin, ancak bunu yapabilmen için kas kütlesi edinmen ve yağlarını eritmen gerekiyor. Bu da sıkı egzersiz demek. Senin ihtiyacın olan iki şey var. Birisi kettlebell, diğeri ise tüm vücudu çalıştıracak kettlebell egzersizlerini takip etmen. Çok basit ve çok pratik bir ağırlık unsurudur. Hareketleri kolaydır ve tüm vücudunu aynı anda çalıştırabilirsin. Bu sayede sıkı bir diyete ya da ağır koşullarda spor yapmaya gerek kalmadan, düzenli egzersizle sıkılaşabilirsin. Bol su tüketmeyi, C vitamini almayı ve protein ağırlıklı beslenmeyi de unutma.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- +1 yıl
Hm yüzmek ve bazı besinlerle bunu halledebilirisn mesela sanırım sirke vücudun sıkılaşmasını sağlıyor ve dışardan vücuduna gelen deniz suyu gibi tuzlu sular vücdunu sıkılaştırabilir hafifde jimnastik yaparsan bir şey kalmaz
01 Yorumla
- +1 yıl
Şu anda deneyeli bir hafta oldu olacak, bacaklar ve popo için ağırlık tutarak squat deniyorum karın bölgesi içinde mekik çekiyorum, basenlerden hiç umutlu değilim ama karın bölgesi işe yarıyor gibi. İstersen iki üç hafta sonra gelişmeleri yorum olarak atarım işe yarayıp yaramadığı hakkında.
01 Yorumla
AI Persona’ya Sor

Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.

Şef Orço
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.

Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.

Temizlik Perisi
Sık sık temizlik perilerin gelir mi? Temizliğe dair önerilerimle yanındayım!

Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.

Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.

Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.

KSCansu 💜
Bugün ne sormak istiyorsun? Sorunu sor, seni yapay zeka arkadaşınla buluşturayım.

Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.

Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.

Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım

Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.

Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.

Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...

O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!

Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.

Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.

Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.

Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!

Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.

Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.

Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.

İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.

Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?

Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!

Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
30
Cevap
37Cevap
- +1 yıl
Kilo vermeden sıkılaşmak bir yere kadar mümkün, özellikle yağ kütlesi az ise mümkün ama yağdan kilo verilmesi gerekiyorsa o zaman kilo vermeden sıkılaşmanın pek imkanı yok.
00 Yorumla Kilo vermek istemiyorsan fazladan kalori açığı oluşturmazsın. Sadece normal yemekleri sağlıklı versiyonlarıyla değiştirerek, porsiyonlarını küçültmene gerek kalmadan tüketmen yeterli olur. Spor olarak da cardio çalışmana gerek yok ama yine de 1 saat yürüyüş veya yarım saat dans gibi şeyleri eklemek yararına olur. Ama kaslarını esnetecek hareketleri araştırıp uygulaman ve kesinlikle ağırlık çalışman gerekli.
00 Yorumla- +1 yıl
Gnün içinde por yaparken harcadığın kalori kadar yemek yersen kilo vermeden sıkılaşabilirsin. Bu konuda pilates çok faydalı. Bölgesel sıkılaşma ve incelme sağlıyor. Gün içinde bol bol su iç. Yeterli vitamin ve mineraller al. Protein alımına dikkat et. Bunlar kilo vermeden sıkılaşmanı sağlar.
00 Yorumla - +1 yıl
Bol bol mekik yap karın ve diyagram kasların çalışıp sıkılaşsın. Vücut sıkılaştırmak ayrı kilo vermek ayrı. Kilo vermek vücuttan fazladan oluşan yağ, toksin ve ödemlerin atılması demektir. Ama sen kendin vücudunda hangisinden fazla var bilemezsin. Sen iyisimi iyi bir diyetisyenle görüş o sana iyi bir yol haritası belirler. Kendi kafana göre diyet yapma sonra çok kötü sağlığından olursun.
00 Yorumla - +1 yıl
Kilo vermeden sıkılaşamayabilirsin çünkü denge önemi var. Zamanında bende öyle yapmıştım zayıflayıp kollarım vs. sarkmıştı, IXERYL diye bir ürün var onu kullanmaya başladım 1 kilo verdim daha başlar başlamaz hemde sıkılaşarak sağlıklı zayıflamana yardımcı oluyor
00 Yorumla - +1 yıl
Balık etli ol boş ver dünyaya bir kere gelmişiz yiyelim gari
19 Yorumla- +1 yıl
Sohbete ne dersin
- +1 yıl
Allahım yarabbim
- +1 yıl
Sapik falan mi sandin yoksa
- +1 yıl
Sanarım ona da gelir konu
- +1 yıl
Ama yanlis bir dusunce on yargili olma
- +1 yıl
Ön yargılıyım ben teşekkürler
- +1 yıl
Onu sporla küçük küçük egzersiz ile pilates ile yapılabilir
- +1 yıl
Spor ile ve daha düzgün beslenme ayrıca uykuyuda eklersen oldu bitti
13 Yorumla- +1 yıl
Acil acil
- +1 yıl
Evet. Egzersiz hareketli çalışın. Mekik ve hafif tempolu koşu da iyi gelir, sıkılaştırır.
11 Yorumla Yazım hatası hepimiz yapıyoruz ama bu nedir soruyu anlamadım
11 Yorumla- +1 yıl
Uzman bir diyetisyen ve spor hocası en iyi çözümdür başka birseye basvurmayin. Gökçe hanım anlatmış zaten
00 Yorumla - +1 yıl
alman gereken kalorinin 200 fazlasını al protein agırlıklı beslen plates tarzı sıkılasma sporu yap.
00 Yorumla Cloe thing diye Bi kadının videosunu yaptım 28 günlük. Kilom aynıydı ama her yerden cm olarak küçülmüştüm
00 Yorumla- +1 yıl
Fiziksel olarak Yoğun aktiviteli işler yapman gerekiyor.
08 Yorumla- +1 yıl
Peki aynı zamanda yemekte çok yiyormusun
- +1 yıl
İşte üşenmiycen hem hedefine varmak istiyorsan hem yiyeceksin hemde çok sağlam spor yapıcaksın
- +1 yıl
Umarım durumun iyidir bu spor dalı çok para istiyor
Kilo vermedennsıkilasma zor ama az kilo ile fazl sıkilasma elde edebilirisin
03 Yorumla- +1 yıl
E vitamini takviyesi alırsan cildindeki sarkıklar azalacaktır.
01 Yorumla Spor konusunda 1,7b cevap paylaştı. Vücudundan önceden olan sarkma ve gevşemeler yoksa sporla halledebilirsin.
012 Yorumla- +1 yıl
Eğer bir şeylere inanıyor isen bilinç altın subliminal ile zayıflama ihtimalin var
01 Yorumla- +1 yıl
Sıkılaşma*
- +1 yıl
Merhaba tabikide yaz ayıda kapıda her fırsatta havuzda yüzün lütfen
22 Yorumla- 1 yıl
Milyonda bir olur😉
Tabii eğer fazla kilon yoksa zaten en ideali odur. Sadece vücudunun yağ kas oranı tabii değişmiş oluyor. Bu yüzden farklı gözüküyorsun kilon aynı kalsa bile
00 YorumlaTabikide güzel idman yaparak bu mümkün ama uzun sürede kısa vadede hemen herşey olmaz, güzel ağırlık idmanlarıyla güzel şekillenebilirsin
01 Yorumlachloe ting 2 hafta challenge ve ıxeryl diye bi takviye gıda kullanarak 2 haftada gözle görülür farklar elde etmiştim ikisini de incelemeni öneririm
10 Yorumla- +1 yıl
Spor yaparak kilo vermeden sıkılaşırsın fakat çok yağlı bir vucudun varsa yine de yağlı görünür biraz kilo verme ile destrkkeyebilirsin
00 Yorumla - +1 yıl
Spor yapın ama yaptığınız spordaki ağırlıkları biraz yükseltin kas ağırlıkları fazlalaşır, kütlesi büyür ve sıkı hale gelir.
00 Yorumla Genelde sıkılaşırken kilo alınır ya da mevcut kilo korunarak sıkılaşma sağlanır... Spor yaparken düzenli beslenmek lazım
00 YorumlaKanka mengeneye sıkıştır🤣🤣🤣 şaka şaka deri gerdirme ameliyatı ol
01 Yorumla- +1 yıl
Düzenli şekilde beslenirsen spor yaparak kilo vermeden olur bu iş 😉
00 Yorumla - +1 yıl
Aynı kilo da kalıp mükemmel fiziğe sahip olabilirsin bu yol tabi ki spor yapmak :)
00 Yorumla - +1 yıl
Balik etli kizlar candir
11 Yorumla - +1 yıl
çok zor
21 Yorumla- +1 yıl
Ben evde yapiyorum ve faydasini goruyorum
Kilon iyi niye dert ediyorsun ki
026 Yorumla- +1 yıl
Kanka kafanda problem mi var kadın değilim ne demek boş beyin
- +1 yıl
Kadın kız diye ayırt eden cahiller... Yazık kafanıza yazık
- +1 yıl
Sen de haklısın be kardeşim boş kadın boş insan çok piyasada
- +1 yıl
Neyine gülüyon kendi s. laklığına mı¿
- +1 yıl
Aferin aşko bir soru sormuştum senin gibi akıllılar için sayfama gir ve görüşlere bak:)
- +1 yıl
@kübra11111 abla giremiyom link at bulamam simdik ben 😕
- +1 yıl
Aşko abla demene gerek yok ben de 19 yaşındayım . d
- +1 yıl
@kübra11111 höm iyi o halde
sıkı çalışırsan süper olursun bence
03 Yorumla- +1 yıl
Plank hareketi ve squat
00 Yorumla - +1 yıl
Evet sporla bu mümkün
11 Yorumla Plates 🤔😁
12 Yorumlanoooo
01 Yorumla- +1 yıl
abla sen ne konuşuyorsun a0 t0rkçe yemin ederim
01 Yorumla - +1 yıl
Evet ben diyetisyenim istersen yardımcı olurum
01 Yorumla - +1 yıl
Tabiki
10 Yorumla - +1 yıl
Evet kas yaparak mümkün
00 Yorumla Kas hacmi yaratmalisin
00 Yorumlareformer bunun için çok etkili
00 Yorumlaboş ver ye ya bidaha mı gelcen dünyaya.
00 Yorumla- +1 yıl
Nası etlencem butlancam bana da ysrdm edin
00 Yorumla Zor ama imkansiz degil
00 Yorumla- +1 yıl
Mutlaka spor yap
00 Yorumla - +1 yıl
Spor yapıp kas yapman lazım
00 Yorumla sanmıyorum
00 YorumlaSpor yaparak başarabilirsin
00 Yorumla- +1 yıl
Tabi ki mümkün
00 Yorumla - +1 yıl