Mümkün 👍🏿
Mümkün değil 👎🏿
Fikrim yok 🤷♀️
Kişiye göre değişir 😪
Başka bir şey yazıcam ✍🏿
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Bu kiminle yattığına bağlıi mesela seks performansı üst seviyede atletik sporcu bir erkekse baya kalori yakar ter atarak vücuttan üst seviyede hem yağ hemde su atmış çıkarmış olursun fakat seks partnerin ezik 10 kilo ağırlık kaldıramayan belim ağrıyo yok ayakta duramıyorum başım dönüyor diyen sönük bir tip ise o zaman sıçtın demektir bütün iş sana düşer ve kilolu olduğun için fazla esnek olamayacaksın ne seksten zevk alacaksın nede zayıflama hayallerin gerçek olacak ama illa ki kararlıysan adam akıllı evinde diyet ve spor yaparak zayıflayada bilirsin birileri ile yatmana gerk yok... Konuyu umarım yanlış anlamışımdır. ay em sori
Yağ yakan hormon olarak adlandırılan 'ghrelin' hormonunun en iyi salgılandığı saat gece 00.00 ile 02.00 arasıdır. Eğer bu saatleri ayakta geçirirseniz bu hormonun salgılanma seviyesi ciddi azalır. Yapılan bir çalışmada düzenli uyuyan ve çok geç saatlerde uyumayan bireylerin ortalama yüzde 6 civarında daha fazla kilo verdikleri gözlemlenmiştir
Mümkün.. şınav çek mekik yap iyi olur msjsjs
😂😂Yatakta spor şart
Yemeden içmeden kesilirsek evet mümkün 😂😂
Cevap
22Cevap
Arkadaşını ara hemen tarifini al sonra güzel bir bence ile bu sırrı bizimle paylaş lütfen 😂😂
Ya kız yemek de yemiyordu 😂 ne bileyim ama sporsuz olmaz derim ben 😃
Kilo vermenin en basit formülü: günlük aldığın kaloriden fazla hareket edip enerji yakmaktır. Yatarak enerji verilmez ama yatarken yemek yenemeyeceği için boğaz tutulmuş olur🤭
Karpuz bile yatarak büyüyor , bu nasıl bir düşünce anlamadım? Arkadaşın çok az yemek yiyor Yatarken sauna eşofman takımı giyiyorsa ya da yağ yakıcı ilaçlar kullanıyorsa olabilir. Egzersiz sart
7 saatlik uyku yaklaşık 300 kalori verdiriyor diye duymuştum ayrıca uyuduğu için yemek de yemiyor mantıklı ama ne kadae sağlıklı tartışılır tabi
Keske yatarak kilo verilebilse 😊 fakat zannetmiyorum hareket etmeyip öylece yatarak daha da kilo alınabilir..
ben 1 haftaligina hastalanmistim, yemek yemeye istahim yoktu günde 1 corba, biraz ekmek yiyordum, limonlu sular. 1,5 kilo vermistim
Evet... çünkü uyuyor mide uzun süre boş kalıyor.. uyumasa gidip bir seyler tüketecek ağzı boş durmayacak ve kilo alıcak. uyuyarak bunu önlüyor..
yatarken ne yaptığına bağlı. hareketsiz yatarsan fil gibi olursun. ama yatakta devamlı hareket edersen bişiycik olmaz.
Yemek yemiyorsa belki ondandır ya da gizli gizli spor yapmıştır diyet yapmıştır. 😂
Bu bana uyuyor doğrusu ne zaman çok uyusam kilo veriyorum
uyumak bencede kilo verir ya çünkü uyudummu vücut dinlenir ve dert sıkıntı varsa uyku atar resmen.
Mümkün olsaydı obezite diye bir hastalık olmazdı :d
Uyuyarak verilmez beslenmesine dikkat edip spor falanda yapmalı
Her insan kalori harcar. Yatarken bile. En az 1200 en fazla 2000 kalori yatarak harcayabilirsiniz hem yatarken çok acikmazsiniz boyle az bisey yersiniz 1000 kalorinin altinda verirsiniz kilolari. Vermek mumkun ama saglikli degil çok, kastan fazla verirsinuz çunku. Spor yaparak daha guzel durur kilo verince vucudunuz. Yatarak verirseniz skinnyfat olma olasiliginiz artar
Dediğine göre ona sağlam bir aga lazım terletecek ve onu doyuracak o şekil zayıflarsa zayıflar diğer türlü sadece o götü göbeği büyütür
Nerde hareket orda bereket demişler.
D0ru
Yatarak olmaz oturman lazım kanka
😂😂😂
Evet rüyada verilebilir
😂😂😂
Yok daha neler bir deri bir kemik kalmam lazım o zaman benim 😂
Yatarak karpuz bile büyürken arkadaşının kilo vermesi...
Düşük kalori alımıyla mümkün spordan vericeğin kaloriyi yemeyerek vericeksin
Gördüğü rüyalara bağlı
😂😂😂
Yok öyle bedavadan yatarak kilo vermek.
Yemeden yatarsan verirsin
Keşke mümkün olsa 🤭🤭🤭
Metabolizma hızlıysa verir
valla aç uyursan neden olmasin
Valla büyük başarı. Takdir etmek lazım
Aç ise mümkün ama zararlı.
Hiç bişey yemezsen mümkün bence
değil tabikide