Merhaba arkadaşlar
Ben sandalye yogası yapan biriyim 44-50 dakikalık videolar. İçerisinde plank ve çeşitleri tek ayak squat lunge twist barındıran sandalye destekli bir seri 6 videodan oluşuyor. Bu benim bahsettiğim 2. Videosu ilerleyen aşamalarda dış rotasyon iç rotasyon çalıştıran kalça iç ve dış kısmını çalıştıran iç bacak olsun karın olsun çeşitli bölgeleri çalıştıran aynı zmanda esnetme 1 saati geçkin videolarda var.
Ben buna ek bilek ağırlığı 1 kg lik aldım. 2. Video nün ben çok etkisini agirliksiz 3 hafta da çok gördüm ve hergun yaptım sonra etkisi 0 landı vücudum bloke oldu nende bıraktım yapmayı. Şimdi bilek ağırlığı ile baslicam ama haftanın 2 günü yapacagim
Sadece tek video mu yapıyım yoksa her hafta video değiştiririm mi? İlk hafta 2. Videoyu 2 gün yapıp 2. Hafta 3. Videoyu mu yapayım? Ağırlığa ne kadar sürede vücudum alışacak hemen alismasin beni zorlasin etkisini göreyim istiyorum
Ben sandalye yogası yapan biriyim 44-50 dakikalık videolar. İçerisinde plank ve çeşitleri tek ayak squat lunge twist barındıran sandalye destekli bir seri 6 videodan oluşuyor. Bu benim bahsettiğim 2. Videosu ilerleyen aşamalarda dış rotasyon iç rotasyon çalıştıran kalça iç ve dış kısmını çalıştıran iç bacak olsun karın olsun çeşitli bölgeleri çalıştıran aynı zmanda esnetme 1 saati geçkin videolarda var.
Ben buna ek bilek ağırlığı 1 kg lik aldım. 2. Video nün ben çok etkisini agirliksiz 3 hafta da çok gördüm ve hergun yaptım sonra etkisi 0 landı vücudum bloke oldu nende bıraktım yapmayı. Şimdi bilek ağırlığı ile baslicam ama haftanın 2 günü yapacagim
Sadece tek video mu yapıyım yoksa her hafta video değiştiririm mi? İlk hafta 2. Videoyu 2 gün yapıp 2. Hafta 3. Videoyu mu yapayım? Ağırlığa ne kadar sürede vücudum alışacak hemen alismasin beni zorlasin etkisini göreyim istiyorum
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
alıştıktan sonra daha kötü olacak kuzum yapma öyle şeyler.
İnsanın vücut yapısına göre çok fark eder ben çok geç açılıyorum mesela
Bende şu an beni bu ağırlığın belli bir süre devam ettirmesini istiyorum ya ağırlık arttırmak gerekirse param yok xunku
Ne kadar oldu başlayalı
Bugün ağırlıkla yeni baslayacagim egzersize. Agrliksiz tam birkaç ay ara vermiştim egzersiz yapmaya. Şimdi yeniden baslicam ama ek olarak bilek ağırlığıyla
İlk bi kaç gün yüklenme