Genetik olarak zaten küçüktü ama bir de sporla uğraştığım için yağ oranı düştükçe biraz daha küçüldü haliyle. Bu görüntü kötü mü? Göğsü kucuk kizlar icin ne düşünürsünuz? Biraz takıntı yaptığım bir konu oldu son zamanlarda. Utanarak paylaştim çok. Seviyeli yorumlarınızı bekliyorum.
Oğlum üzmeyin lan kızı. Ne kadar Güzel ve samimi bir soru sormuş. Göğüs işte nesi kötü olabilir ki? Avuç kadar olacak şekilde var. Yani o kadar küçük değil, ki yani fit bir kadın olarak C-D cup takacak halin yok ya. Bence ideal, fiziğinin muhteşem olduğuna da eminim bu arada hafif bel ayrıntın gözüküyor incecik gibi... Kendine bak şimdi aynadan ve çok güzelsin de, ben diyorum bunu sen değil. O yüzden kendine gel ve kendini sev. Kimsenin seni üzmesine izin verme. Utanma, utanılacak bir şey yok çünkü güzelsin. Göğüsün küçük diye kadınsılığından bir eksilme olmadı inan bana :)
Küçük göğüsten hoşlanan bir erkek için sorun olmaz ama misal ben büyük göğüsden hoşlanan bir insanım ve benim için sıkıntı misal. Birde, spor yapınca göğüs küçülür mü ya. Aksine şişmesi lazım değil mi. Konu hakkında bir fikrim yok ama ilk kez duydum.
Evet küçük göğüslüsün ama avantaja çevirmek kolay. Grunge veya vintage stillerde oldukça çekici görünüyor küçük göğüsler. Hatta o tatlı dantelli braletler resmen küçük göğüsler için yaratılmış. Hangisi tarzına yakınsa ona yönelebilirsin mesela.
3
6 Yorumla
Soran
+1 yıl
ya usunmeden bunları bulup koymuşsun buraya. ne iyisin. sağ ol canim :)
Sen sadece o gösterdiğin misin? Yok mu aklın fikrin gelecek planların hayallerin? Ben 36 yaşındayım 15 yaşımdan beri üst satırda yazdıklarımı aradım ama karşılık bulamadım. Onkoloji hastanesine git meme cerrahisi bölümüne orada memesi alınmak zorunda kalınmış abla teyze ve kardeşlerini gör konuş ve anla
Neden kafana takıyorsun Başkaları tarafından beyenilme arzusu seni özgüveni düşük biri yapar. Spor yaptığına göre bir branşın da vardır. Vücudunu daha çekici hale getirmek için spor yapıyorsan bu da seni özgüveni düşük biri yapar. Sağlıklı beden görünümün bu şekilde demek ki senin ideal ve en güzel halin de bu şekilde olması
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Göğüs hangi tarafta diye aradım. Ben burdakiler gibi seni yalanlarla avutmak istemem açık konuşuyorum ki burada yazan herkes özellikle erkekler hepsi yalan. Sende hiç göğüs yok, erkekten farksızsin hatta bir erkek, kadın profili ile bu soruyu sorduğunu bile düşündüm önce. Niyetim seni üzmek değil ama zaten sende farkında olduğun için üzgünsün ve bu soruyu sordun. Hic milletin seni kandırmasina aldanma bu yorumların hepsi yalan, sadece seni avutma
Çok tatlı gerçekten çekici ve gerçekten çok Seksi keşke küçük memelerin bu harikalıgını daha çok insan farkedebilse. Bu arada lütfen görsel paylaşım yapma , yazı ile tarif et , fikir beyan etmek isteyen söyler zaten , fikir beyanı değilde farklı istek içinde olanlarda ya fotoğraf görmek ister ya da özele çağırır üçüncü cümlede fotoğraf ister. Kısaca ikiside aynı onlarada gostermezsin olur biter.
Çok sıkı antraman yapmış bir kadın görüyorum fotoğrafta. Baya profesyonel çalışmış. Böyle kadınlar pek çıkıp göğsüm küçük mü diye sormaz. Garip geldi..
2
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
gerçekten sormuş bulundum sormak istedim :) biraz modum düştü bugün spor sonrası. hiç bu kadar takmıyordum goguslerimi daha önce
Oha bence çok hoş fit ve sportifsin 😱kolların falan çok havalı, boyun ve kilon kaç? ve hiç kafana takma göğsün kötü durmuyo aksine çok avantajlı bi vücudun var
Sapık dicen ama bu benim iç güdüm kusura bakma laikin yumruk gibi göğüslere sahipsin masallah erik gibisin kütür kütür ben bayılıyorum böyle göğüslere =)
dolgulu sütyen hele de yazın kullanacaksan t-shirt altına böyle cok kabarık duruyor gereksiz şekilde karşıdan bakınca anlaşılıyor içinin boş oldugu buda komik görünüyor
hiç takmaman daha iyi ucları cok belirgin degilse en iyisi o aslında ya da dantel braletler var hafif zaten bu sporcu atleti gibi degil en azından o biraz toparlıyor ama sütyen gibi degil
Ya sen nasıl mutluysan öyle olsun. Erkeklerin istekleri bitmez şekerim. Büyük meme yuvarlar kalça ince bel... Liste uzun. Çok dert ediyorsan slikon taktırırsn artık herşey çok kolay
Dış görünüşünün güzel olmasına gerek yok. Belirlenen kalıba kendini sokmana gerek yok. Bu senin fiziksel özelliğin, sana kattığı artılar ve eksiler vardır. Kötü gözükmüyor güzel olmasına da gerek yok.
yok ben denemedim denesek de işe yaramaz çünkü göğüs ergenlikte tomurcuklanma aşamasında kalmış oluyor ve ne yaparsan yap büyümez yani silikon hariç, doğal yöntemler işe yaramaz. bizim göğüslerimiz ergenlikte gelişimini tamamlamadan büyümesi durdu ne yaparsak yapalım büyütemeyiz büyümesi için ergenlikteki koşulları tekrar sağlamamız gerek o da imkansız zaten :( kendimizi böyle kabullenip buna alışmaktan başka çaremiz yok :(
ne yalan söyliyim kötü duruyor ama düzelir mi düzelebilir
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Çok ama çok kötü hangi tarafın sırtın hangi tarafın önün diye 5 kez baktım neredeyse buradakiler seni avutuyor ama aşırı kötü sana tavsiyem vücudunun geri kalanını bayaa iyi hale getir yoksa beğenilmezsin
Amacım asla size yüklenmek değil yanlış anlamayın beni ama bence bunu degistirin silikon vs çözüm bulun yani ha ama diyorsan ki benim boyum iyi göğüslerim haric vücuduma güveniyorum o zaman bisey diyemem
Nasılsa ikitane var. ikisinide kullanırsan çocuk için yeterli süt üreteceklerdir. Normalde çift meme olması aynı anda iki çocuk emzirebilmek için. Tek çocuk olduğu zaman yeterli beslersin bence
Yaa çok fazla kötü görünmüyor üzme canını illa ki büyür ama 🙃senin gibi göğüsleri olan kız arkadaşım vardi gayette memnunduk güzel de oluyor bazı anlarda 😊