Göbeğin yok sanki. Belin biraz kalın gibi ama güzel bacakların var. Bir de giydiğin crop ve şort çok uyumsuz. Dar uzun bir pantolonla denesen ya da tayt daha iyi durur bence. Göğsünü de daha düzgün gösterecek sütyen takarsan. burada erkeklerin ne dediğini takma boş konuşuyor kötü konuşan. Bu arada belin kalın dedim diye de kötüsün sanma. Sadece her beden tipi farklı gördüğüm kadarını yorumladım.
Kızlar sadece diğerlerinin duygusu incilmesin diye böyle konuşuyor. kız yardım istemiş ned2n gerçekleri söylemiyorsunuz. Bizim bu kıza ne çekememezlipimiz varda erkekler bilerek kötü konuşsun. Kıza anası babası gibi konuşursak nasıl güzel olabilecek
@Kadirbfh gerçek bu anlamadığıniz için boş yorum yapıyorsunuz. Biri memelerin bile yağlı demiş. Kadın vücudunun en yağlı organı meme zaten. Ayrıca memesi yağlı durmuyor sivri durıyor sütyenden ötürü sütten de memenin ölçüsünü 80 90 sanan erkekler ni zahmet gelip yoruma karışmasın. Bir halt bildiğiniz yok işte.
Kötü değilsin öncelikle ama bende diyete gircem gel beraber girek anacım :D
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
ben balık etli kızlarda böyle göbek severim ama sen balık etli değilsin, bi 10 kilo fazlan var gibi... yine de kilolu diyemem sana. bu tshirtleri öküz gibi zayıf kızlar giyiyor genelde
inceltmelisin kardiyo filan yap sana tavsiyem ben sporcuyum böyle ayy çok güzel mükemmel diyenleri aldırma şunu düşün başkası olsam ben kendimi beğenirmiydim ama daha güzel olabilirsin dediğim gibi kardiyo yap reis
knk o kadar kötü durmuyorsun tabi göbeğini biraz zayıflatırsan mükemel olursun ama genel olarak iyiysin şu an. Okadar kötü durmuyor bence, ne göbekler gördüm bi bilsen
22 yaşındayım ve de sen beğenmiyor olabilirsin umurumda değil insanları tarzına saç rengine göre yargılayan biri burada ergenlik nidaları çekmesin şayet bunu diyen birisi olgun olamaz. Bu alınmak da değil, sadece kendinizle çelişmeyin insanların tarzına saygı duymayı öğrenin.