Erkekler bu tür göbekleri kötü görmüyor.. Ki sizden tavsiyem bi tip sorularınızı hem cinslerinize sormayın, yakın arkadaşınız da olsa kıskançlıktan ötürü dürüst cevaplar alamayabilirsiniz.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Şık ve sade olmuş. Hafiften ayva göbek olmuş sadece. O da çok kötü bir olay değil ki. Herkeste olabilecek bir durum. Elbisen güzel olmuş nikah nişan bir şey var sanırım. Mutluluklar
3
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Evet Nisan . Kotu yorumlar gelmis yasina gore elbise degil gibi vs. Ama ben ozellikle boyle bir elbise sectim. Sadelikten yanayim birde ailemle olucagim icin cok acik birsey giymek istemedim
Yok neden yaşına göre olmasın? Aile arasında ve böyle uygun gördüysen kimse bir şey diyemez. Elbisenin kumaşı kaynaklı bu kadar durduğuna eminim. Onun dışında, cidden güzel olmuş. Kötü yorumları takma sen beğenmişsin ve çok da yakışmış. Mutlu olun
Kıyafet çok yakismis, kadınlarda rahimden dolayı dümdüz göbek pek sağlıklı değil diye duymuştum zaten. Vücudunuz 'mükemmel' olmak zorunda değil. Ben çok beğendim 🧚🏻
Ben ayva göbekli kızları çok beğenmiyorum fizik açısından, Bir de uzun etek de hiç beğenmiyorum. Etek ya kısa olmalı ya da Tayt ya da pantolon olmalı Kıyafeti. Ama çok aşırı bir ayva göbeğin yok. Sadece birtık daha az olsa daha güzel olurdu
Rus kızlarımı Türk kızlarımı, tabiki Türk kızları ama biraz düşünürse rus kızı olsun bizim olsun, erkeklerr siz önce attığınız kaçak katları bir yıkın genelinizde ortada bir çekme kat var, sizin Türk kası dediğiniz durum Bacım sende gayet iyisin
Alt karin benim de sorun erimiyor da bence elbisenin altina saglam bi korse giy her korse de alt karni kapatamaz. ve elbiseyi giyecegin gun mumkunse ac kal
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Gercekten böyle guzel kızların bu sıtede dolasacagını dusunuyor musunuz? resım ekran göruntusu alınmıs bır resım zaten altta ustte sıyah kırpmalar var. brıının ınstahramından alımıs. ıyı yorum yapmalar. D
0
6 Yorumla
Soran
+1 yıl
Benim fotom bu. Guzel oldugumu nerden biliyorsun? Fotoda yuzumu bile gormuyorsun. Ayrica cok kotu yorum gelmis
rahatsız edici değil ama sen rahatsız oluyor ya da karşında ki kişinin rahatsız olacagını düşünüyorsan korse daha iyi olur
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Bir butun olarak o kadar asil o kadar zarifsin ki, yuzunun de guzel oldugu belli. Karninda hic goze batmiyor ayrica teninde cok guzel, bacaklarinda cok guzel duruyor. Muhtesemsin.
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Cok tesekkurederim ama bacaklarim ve ayak bileklerim cok kalin. Bundan dolayi kendimi ozguvensiz hissediyorum
Ben bu kadinlari hic anlamiyorum. Bilegin gayet normal incecik mi olmaliydi? Ve bacaklarin yine incecik albenisi olmaz dolgun ve duzgun olmasi onemli. Inan muhtesem gorunuyosun. Sende aslinda biliyosun ama kusur ariyosun kendinde
Baya baya iyisin. Bi erkek gözüyle söylüyorum. Moralini bozmaya çalışanlara aldanma. Yalnızca içine daha hoş bir çamaşır giymelisin. Sanırım yurtdışında yaşıyorsun değil mi?
Bilmem öyle hissettim nedense. Emin ol bir çoğu troll için yazıyor o yorumları. Ciddi manada bir çok erkeğin istediği bir kadınsın ancak erkek gözüyle söylüyorum ki çamaşır noktasına dikkat etmelisin.
Arkadaşlar bu yazdığımı yanlış anlamayın ama kendinize bir yorum başlatsanız geyiginize orada devam etseniz olur mu? Bu kadar bildirim gelince biri öldü sandım. Anlayısınız icin teşekkür ederim.
şu an hoş bile görünebilir erkeklere ama alt karın yağlı ve yaşın küçük. 40 yaş ideal kadın vücudu bu. Yani bu daha da yağlanacaksın ve erken yaşlanacaksın manasına gelir. Bence diyet ve spor diyorum.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
11 ay
bu kumaş türünde buna şükretmen lazım harika görünüyorsun, elbise üzerindeyken çok su içme su şişkinliğini çok belli eder bu elbise
Milletin düşüncelerini boşverin siz seviyorsanız kime ne ki bende göbekliyim gayet de mutluyum he fit olmak isterdim ama bu uzulecegim bi neden değil insanız sonuçta kimisi kaslı kimisi obez kimisi göbekli olur çok takmayın bence
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
kızma ama kıyafete 3 aylık hamile gibi görünüyorsun ama rengi hoşmuş elbisenin
Göbek ayrı bi görüntü bacakların ayrı bir görüntü vermiş çok kalın bacaklara sahipsin kg almaya çok meyilli bir vücudun var böyle dar elbiseler yerine hafif bol giyinmek daha mantıklı bence sana
Gönül rahatlığı giymelisin o kadar da dikkat çekecek kötü bir görüntü yok yani sonuçta tatliş bir görüntüsü var bacaklar kalın olduğu için göze geliyor yoksa göze glicek bir göbek yok
Elbise çok güzel ve bence ayva göbek kadınları daha kadınsı yapıyor. Benim hoşuma gidiyor ve bende de var. Yorumlarda hemcinsimimde söylediği gibi sağlıklısı bu.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Gayet güzel görünüyorsun. o kadarcık göbekden ne olucak
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
on numara duruyor gayet sıkısın ve kendini salmamışsın göbek sırıtmıyor şu anki fiziğinde
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Gayet güzel görünüyor aşko Kötü yorum yapanları salla