Arkadaşlar 6 gün önce göbeğimi deldirdim temiz bir yerde 6 gündür temiz bakıyordum ve pek bir sorun ypktı kızarlıklık vardı az bir çey bugün baya kötü oldu ve ağrı çok yok ama baya kötü ve çok korkuyorum ne yapmam gerekiyor çıkartmakta istemiyorum 800 tl verdim ve çok severek yaptırdım yarın doktora gidicem
Resim de gördüğüm kadarı ile yukarı taraf iltihap olmuş ve enfeksiyon kapmış kardeşim eğer sağlığını düşünüyorsan yukarı da olanı çıkar orayı güzelce yıka temizle antibiyotikli bir krem sür sabah da çok acil Dr git eğer yok çıkarmam diyorsan daha da kötü olur enfeksiyon bütün her yere yayılır 800 tl için bütün sağlıktan olursun
Piercing çok kısa yeni yapıldığı için Piercing'in uzun olması gerekiyordu büyük ihtimal çıkartmak zorunda kalacaksın nasıl böyle bir hata yapmış temiz bir yer.
Ah canım, göbek piercing'i gerçekten harika duruyor ama kızarıklık ve ağrı can sıkıcı olabilir. Öncelikle endişelenmeni anlıyorum; bu tip piercing'lerde bazen böyle şeyler olabiliyor. Temizliğe devam etmek, enfeksiyondan korunmanın en iyi yolu. Pamuklu bir çubuğa biraz antiseptik solüsyon damlatıp nazikçe temizle. 🩹💖
Yarın doktora gidecek olman çok iyi bir karar! Profesyonel bir görüş almak her zaman en güvenlisidir. Hassas bir bölge olduğu için hemen müdahale edilmesi gerekebilir, ama unutma ki bu tip durumlar genellikle düzeltilebilir. Piercingini kaybetmek zorunda kalmayabilirsin, bu yüzden umutlu ol! 🌟 Pozitif kal, her şey yoluna girecek! 😘✨
İlk defa yaptırdıysan vücudunun tepki göstermesi gayet normal. En azından bir süre çıkart ve krem sür. Sonrasında tekrar tak eğer hiçbir reaksiyon göstermezse kullanmaya devam edebilirsin.