Canını sıkma önemli olan bir konu degil. Milletin sacma yorumlarinada takilma. Ayrica bir daha bu tip bir soru ve resimde paylasma. Seven biri icin hic bir onemi yok.
fazla takıntı yapmışsn. biraz küçük gibi duruyor ama benim idealim zayıf kızlar 😊 balık etli veya büyük göğüs hoşuma gitmiyor 😀 diğer erkekleri bilemem 😊😊
Evet yanlış anlamislar.. kıyafet üzerinden ufak tefek gorunur, üzerini bir çıkarır, öyle iridir ki insan şaşırır.. Açıklaması bu.. illa dolgun çatal ya da dışa doğru şişkin olmasi şart değil iri göğsün.. Hiç belli olmaz.. Bu, eksileyen kızlara gelsin.. anlaşılan o ki kadın vücudunu bazı kadınlardan daha iyi tanıyorum.. çok komik :)-
Ki muhtemelen bu kızın göğüsleri hacimli yanı irice.. ssrkikliga gelince , uçları karşıya ya da yukarı baktığı surece şarkılık sozkonusu değildir .. İtici olan şey, uçların aşağı doğru bakmasıdır.. göğüs dediğin asıl iki tane dimdik top gibiyse daha bir iticidir bence.. doğal gözükmez
yaşın küçüktür bekarsındr büyük ihtimal. göğüsüm sarkık mı diye ancak dopum yapan bir kadı sorabilir. hem senin göğüsler belli bile olmuyor kıyafetinin üstünden
Göğüs yokki sarkık olsun çocuk memesi gibi yeni çıkan kız memesi bizim 11-12 yaşındayken böyleydi göğüslerimiz ilk çıkmaya başladığı zaman böyleydi işte
@Kuskuun kin falan değil memeleri küçük geldi uçları var sadece başkada bisey yok benim ilk çıkmaya başladığı sene öyleydi şimdi 80 beden ve hala küçük olduğunu düşünüyorum
En İyi Cevaplar