+1 yılMaçı genel olarak daha iyi oynayan taraf olan Galatasaray kazandı.
Ha sıkıntılı hakem kararları vardı elbette ama bunlara takılmanın manası yok artık.
Ben Sergen hocayı cidden çok tebrik ediyorum yani adamın yedek kulübesinde oyuna alacağı 1 tane düzgün oyuncu yok ve hala lider ki muhtemelen şampiyon olacak diye düşünüyorum.
Eğer şampiyon olursa seneye kuracağı iyi kadro ile çok daha rahat bir sezon geçirebilir.
Eğer dün Beşiktaş takımında suçlanacak birisi varsa o da Ahmet Nur Çebinin kendisidir çünkü takımın 2. forveti dahi yokken Hulk'u almak yerine 500 bin euro için sürekli sakatlanan Cenk'i aldı ve sonuç ortada (bakın 3. veya 4. forvet demiyorum 2. diyorum)
Ben Beşiktaş'ın oyuncularını da suçlamam yani adamlar 37 haftadır neredeyse aralıksız rotasyonsuz oynuyorlar ki dün Galatasaray'ın daha dinç Beşiktaş takımının da yorgun olduğu gözüküyordu.
Galatasaray takımının yedeklerinden 1 takım daha çıkar resmen ve o da ligde ileri sıralara oynar.
Ha şunu da söyleyim genel anlamda Türkiyenin en başarılı futbol kulübü Galatasaraydır bunu Beşiktaşlı olarak söylüyorum.
Ama bazı Fenerbahçelilerin çıkıp Türkiyede 2 büyük kulüp var demesi de cidden komik yani birisi bana söylesin Fenerbahçenin son 10 yılda ne başarısı var mesela?
Beşiktaş bu yıl ligle ziraatı alırsa Fenerbahçe ile futboldaki kupa sayıları eşitlenecek ve Beşiktaş son 10 yılda Avrupa bazlı puan tablosunda da en üst sırada yer alıyor o da ayrı bir olay tabi.
Yani şu büyük kulüp küçük kulüp meselelerinden vazgeçmek lazım bence hani bunu söyleyen takımlar kupaya ambargo koyan takımlar olsa bir nebze anlaşılırda son yıllarda hiçbir başarısı olmayıp maziyle övünenler olunca komik oluyor gerçekten.04 Yorumla- +1 yıl
@ErRyan0 yok hayır 2 tane alırsa eşitlenecek.
Yani alsa da almasa da bunca şampiyonluğu olan, başarıları olan bir kulübe küçük kulüp demek abes bir durum.
Ben şahsen Fenerbahçe futbol kulübüne küçük demem çünkü değil yani bu ligde şampiyonlukları olmuş ve zirveye oynayan kulüplerden bir tanesi.
Beşiktaş da aynı şekilde keza. - +1 yıl
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇekilen şaibeli ofsayt çizgisi
1. Gol
Olmayan penaltı
2. Gol
En az 20 santim çıkmayan topa kalkan bayrağın akabinde
3. Gol
Hakemi her maç yenemezsin.!
Bazılarınız hâlâ ne oynadık diyecek bu kadar eksik kadroyla bu kadar oynuyoruz yinede hakemle yenebiliyorlar.
Ve yinede Karagümrük Ve Göztepe maçlarından alınacak 4 puan şampiyon yapıyor dik durmak gerek.. Dik Dur Beşiktaş'lı !
20 Yorumla
+1 yılBöyle bir maçta da nasıl Cüneyt Çakır a laf atıyorlar anlamadım.
Ya Galatasaray taraftarı dese anlarım.
Hatta ilk penaltı adam kendini yere attı gelmiş penaltı diyor.
Futbolcularımıza sert fauller yapıldı.
Kart bile çıkmadı. Bazen avantaja verdi ben şaşırdım.
O değil en son Mustafa yı sedyeyle aldılar...67 Yorumla- +1 yıl
@Milennay Bildiğin balon bu takım, fenerden farkı yok. Galatasaray da kendi kalesine gol atan olmaz.
Çünkü onlar Galatasaray ı satın alamazla Galatasaray onları satın alır. 😎 - +1 yıl
@Milennay eyw aslan 😂😂
- +1 yıl
@Cimbicmemakinesi aynen öyle birde şerefimizle kazanıyoruz demeleri yok mu 😂
- +1 yıl
Cüneyt tam bir şerefsiz o penaltıyı Avrupa’da verse agzına s...
- +1 yıl
@ᴡiɴcнᴇѕтᴇʀ aynen aynen 😂
Kankaciim sen yeneriz demiştin😂
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
171Cevap
- Spor konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılSelam,
Galatasaray SK nü kutluyorum...
Ama Karagümrük ve Göztepe maçlarından birini Beşiktaş Jimnastik Kulübü müz kazansa Spor ve futbol klubunüz Galatasaray şampiyon olamayacakken bu kadar şampiyon gibi lanse edilmesi hayretler içinde kalarak takip ettim 🙄
Varsa bir gıdım Fenerbahçe Spor Kulübü nün şansı var hepsi bu...
Biz Jimnastik Kulübü yüz ya yazıklar olsun 21 takıma ve 59 yılından beri bize futbol kulübü olmadan şampiyonluk kaptıran tüm takımlara... Nasıl bir futbol kulübüsünüz arkadaşım yahu?🙄00 Yorumla Hala Galatasaray’ın Beşiktaş’ı yendiğini düşünen zavallılar var. Maçı izlemeyen yorum yapmasın. Öyle ya da böyle şampiyon Beşiktaş 🦅 siz ancak Cüneyt Çakır’ın itelemesiyle üste çıkarsınız.
20 YorumlaFenerin 90+7 de attığı gol nedeniyle, Beşiktaşı boşuna yenmiş olduk. Dolayısıyla Fenevbahcenin ekmeğine yağ sürdük. yazık oldu. Bir Galatasaraylı olarak, Umarım bundan sonra Beşiktaş puan kaybetmez. Biz nasıl olsa şampiyonn olamayıcağız. Bari Beşiktaş olsun
10 Yorumla
+1 yılBeşiktaşlıyım. Haklı bir galibiyet almış GS. Zaten Beşiktaş'ın oyunu abartılıyor. Savunmadaki başarısızlığa bir türlü çözüm bulamadı Sergen. Bulmasını da beklemiyorum çünkü çalıştırdığı tüm takımlarda bu beceriksizliği göstermiştir. Halbuki teknik adam becerisi takımına iyi savunma yaptırabilmesiyle ölçülür çünkü hücum aksiyonlarını oyuncular doğaçlama yaparlar. Beşiktaş bu oyunuyla Avrupa kupalarına katılsa başarılı olamaz. Bu gidişle şampiyon da olamayacak.
00 Yorumla
+1 yılGalatasarayın kazanacağını söylemiştim 💛❤️
Ancak şampiyonluk umudum çok az.
Keşke fener berabere kalsaydı 😐50 Yorumla
+1 yılBeşiktaşlıların yüzünü görmeyi çok isterdim 😂😂
41 Yorumla- +1 yıl
Hahaha..
Gizli Üye(36-45)+1 yılAllah aa mübarek Kadir Gecesi bütün Febe'lilerin Galatasarayı desteklediğini de gösterdi. Allah'a şükür, Galatasaray'ımıza teşekkür. Bize Kadir Gecesi hediyesi veren Fatih Terim ve öğrencilerine minnettarız. 11e 11 derbi kaybetmeyen aslanlarımıza alkışlar... 👏👏👏💛❤
00 Yorumla
bukadarını bende beklemiyordum çok rahat kazandık 💛❤️
31 Yorumla- +1 yıl
Sahadan sildik lan sahadannnn
5-1 bitecek bir maçtı, ama olsundu. Ezici bir galibiyet.🦁💌❣️
42 Yorumla
+1 yılBir tarafın maçın genelinde üstünlük kuramadığı kurmadığı (çoğunu izledım ) bjk ın iyi görünmediği, GS ın daha istekli mücadelesi iyi olduğu. Etkili olduğu macdı. Güzel mac oldu.
Fb alınca fazla sevinemedım00 Yorumla
+1 yılBeşiktaşk derim ötesi boş yenilsin bir şey olmaz 🤍🖤
50 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGalatasaray fazlasıyla hakketti maçı, eğer cüneyt ve varda mete olmasaydı korkunç farklı bir skor olabilirdi Galatasaray lehine.
Bana göre maçın şu an ki sonucunu şöyle değerlendirmek gerekir
Galatasaray 3 cüneyt&mete 130 Yorumla- Spor konusunda 473 cevap paylaştı.
+1 yılSana bişey söyliyim mi FENERBAHÇE Şampiyon olacak. Nedenide söyleyim fener son maçlarda 3 şampiyonluk hediye etmişti rakiplerine aynısı bu sefer rüzgar Fener'e döndü olacak görürsün demedin demeyin
10 Yorumla
+1 yılBeşiktaş sahada değildi hahhaa sildik çünkü ;
https://m.youtube.com/watch?v=vIRpO5g2gjc10 Yorumla
+1 yılPeheheheh ben hala inanmıyorum ya hala maçın etkisindeyim sjjssm ulan o nasıl yenilgiydi öyle BJK bizi utandırdın
13 Yorumla- +1 yıl
hehehe ben oyum🥺🥺yalnız osmanlı beyefendinin profili baya güzel durmuş sjsjjs
+1 yılFenerbahçeliler bunu sevdi💛💙
https://www.youtube.com/embed/pW_zatwQt_w
Şarkı Tüm Fenerbahçelilere Gelsin20 Yorumla
+1 yılZaten sonuç belliydi, ben demiştim gs alacak diye 😀 Beşiktaşlı kardeşlerime 3-1 kere geçmiş olsun 😀
20 Yorumla
+1 yılMaç olduğunda twiter'ı erkeklere yasaklasınlar. Yorumum bu.
22 Yorumla- +1 yıl
Futbol Erkeklere özgü değildir :)
Çok daha fazlasını atmamız lazımdı adamlar şişirilmiş balondan ibaret hakemler her daim bjkyi tuttu bu maçta beleşe penaltı şaka gibi..
20 Yorumlaİçim yanar; içim kanar da
İsyan
Yaaa maçın son 10 dakkasını izleyemedim :( bak yine ağlicam. tam BJK şampiyon havalarına giriyodum. Maçtan önce arkadaşlarla konuşurken Beşiktaş şampiyon zaten bunu da kazanıcaz diyoduk maç bitince nasıl yaaa diye ağlıyoduk. Ananem de GS li nasıl kazandık ama diyo ya. Gene de bu yıl şampiyon BJK olcak benim güvenim tam.00 YorumlaGalatasaray Beşiktaş'ın kolektif oyununu ve pas trafiğini bozguna uğrattı ve Beşiktaş top yapamayınca siniri bozuldu. Cimbom hakkıyla kazandı. Bir Beşiktaşlı olarak Galatasaray'ı tebrik ederim.
00 Yorumla
+1 yılcuneyt ve yardımcıları mhk hatta arkadan kuyu kazan bjk futbolcuları ve diğer takın yoneticilerine rağmen hakiki bjk li futbolcularla gecte olsa 2 hafta sonra şampiyon olucaz
00 Yorumlaİyi oldu. Şimdi futbola bakma zamanı. Malum pandemi döneminde bir çok şeyden olduğu gibi futboldan da uzak kaldı. Yahu takımlar kimi aldı kimi sattı hiç bilmiyoruz
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılHak eden mi kazandi? Guldurmeyin yaa hahaha, disarda olmayan topu iki yuz metre oteden hem hakem hem yan hakem "disarda" oldugunu gorup 1dk sonra gol atmak mi "hak ederek kazanmak"?
30 YorumlaŞampiyon Beşiktaş salı günü herkes kartalı yüksekte uçarken görücek.
30 Yorumla
+1 yılŞaşırmadım böyle bir galibiyet bekliyordum zaten her zamanki gibi, canım galatasarayyyy 💛❤️
30 YorumlaAnlamadığım Fenerbahçe 3 puan aldığı maçta sanki şampiyon olmuşlar gibi sevindi. Fenerin erken sevincine anlam veren oldu mu? :D
10 YorumlaHakem difference
10 YorumlaŞu kayıp olan maçlarda "ahh Sergen gitse keşke" diyen arkadaşlar tuzu biberi işin. İzledim maçı ama keyif alamadım. Daha fazla detaya inmeden, Beşiktaş hâlâ şampiyon diyebiliriz.
00 Yorumla
+1 yılHeves kaçırdık mıı hahahaha Haklı galibiyetle yola umutlu şekilde devam❤️💛
10 Yorumla
+1 yılMaçı böyle izledim tebrikler cimbom
10 Yorumla
+1 yılBir Fenerbahçeli olarak ilk kez galatasarayi destekledim😂😂
20 Yorumla
+1 yılHak eden mi kazandı? Xkkdnxmxhfjjfjf. Biz iyi oynamadık kabul ediyorum ama gsde iyi oynamadı
21 Yorumla- +1 yıl
İyi oynamadı mı içinden geçti hahaha
+1 yılBu skor beni de şaşırttı, takımımı tebrik ediyorum..
20 Yorumla
+1 yılSonuç belliydi zaten hak eden kazandı 😏 Yasama yürütme GALATASARAY. bazıları hakem diye ağlamış :D maçın sonucu Galatasaray 3-1 Hakem :))
00 Yorumla
+1 yılYendi ama ben artık futbol izlediğimde hiçbişey anlamıyorum insanları herşeyden soğutmayı başardılar..
00 YorumlaGalatasaray iyi oynadı kazandı. Beşiktaş zaten çok eksikti ve bence bu büyük ders oldu. Salı günü Karagümrük maçında şampiyon oluruz bence.
00 Yorumla
+1 yılBu maçı kazanmak bir ihtimal yıllarca şampiyonluk görmeyen fb’ye kupayı ellerimizle teslim etmek gibi bir şeye dönüşebilir
00 Yorumla
+1 yılNe farkeder bjk şampiyon yinede ha olur ki bjk 2 maçın birini kaybeder bu sefer gs fbyi şampiyon yapar 😂 yy. ın olayı olur buda
00 Yorumla81-79-78 acayip kızıştı ortalık yaw 😂... tebrikler Galatasaray.. Fenerbahçe şampiyon olduğunda sizi unutmayacağız 👍😄
00 YorumlaKansertaş yemin ediyorum ya jsjs gerçekten şampiyonluğu verirsek deliricem 😭😭
01 YorumlaBugün ne ocaklar söndü bi bilseniz keşke Ah beşiktaş vah beşiktaş bunu bize nasıl yaptın ah sergen keske gitsen artık
00 Yorumla
+1 yılİki takımlada alakam yok hiç bilmem evdekiler sorunca galatasaray alıcak hissediyorum demiştim dediğim çıktı vay be
00 Yorumla
+1 yılBelliydi ki zaten, yani Beşiktaş’ın Fener ve Cimbom’u yenmesi için FB ve GS’nin cidden kötü olmaları gerekiyor aksi takdirde çok zor
00 Yorumla- 00 Yorumla
+1 yılFB'nin 90+6'da gol atması bu maçı daha anlamlı hale getirdi...
10 YorumlaSpor konusunda 753 cevap paylaştı. Beşiktaş"in bir hayli eksiği vardı sanki. Normalde galip gelebilirdi Bjk sanki bilemedim
10 YorumlaBen gs lıyım ama maçı izlemedim kızıma sözüm vardı film izledik
Sonucu buradan öğrenmim10 YorumlaMac oncesi burda yorumda yapmistim kazanacaz diye ve kazandik ama sanirim sampiyon besiktas olacak.
10 Yorumla
+1 yılGalatasaray hak etti kazandı, Fenerbahçe' yi de inş şampiyon yaptı.😂
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHer yıl ligin sonunda Gs ile ölüm kalım maçına çıkıp, ölüyoruz. Galatasaray'ın iyi oynadığı söylenemez zaten ama bu sezonun en kötü Beşiktaş oyunlarından birini izledik.
10 Yorumlaİyi oldu Sergen'e. Çok şımarmıştı. Siz bakmayın aslında GS şampiyonluğu kendi eliyle verdi bu sene.
10 YorumlaBir beşiktaşlı olarak beğenmedim. 😀
Tebrikler. 😀10 YorumlaDemiştim GS alacak diye ve öyle oldu günün en iyi haberi ❤💛
10 YorumlaGalatasaraylıyim ama takımım zorlanır diye dusunuyordum tersi oldu
10 Yorumla
+1 yılSiz dua edin ayağımız kaydı da düştük, sezon sonu görüşürüz.
75 Yorumla- +1 yıl
Gülme
- +1 yıl
Bi sen gül
Besiktas rezalet ötesi rezalet oynadi... gitti sampiyonluk gittiiii
00 YorumlaGalatasaraylı olarak böyle bir beşiktaş beklemiyordum iyi maç oldu sayılır
00 Yorumlabesiktas hic bisey yapmadi sıkıcı bi mac di bekledigim performans yoktu acikcasi
00 Yorumla
+1 yılFenerliler bunu sevdi. süper ligde beşiktaş öndeydi umut ediyorum geçeriz gibi. d
00 Yorumla- Devamını Gör (188)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne