Her iki takımı da tebrik ederim.
Galatasaray-Beşiktaş maçı 2-1 bitti! Maçı nasıl buldunuz?
Her iki takımı da tebrik ederim.
Galatasaray'ın kazanacağı belliydi..
Beşiktaş'a yeni hoca geldi, her şey değişti.
Galatasaray uzun zamandır iyi oynuyor ancak bitiriş sorunu vardı oda yavaş yavaş düzelir.

beşiktaş için kötü oldu tabi. kazanması gerekirdi. ama sahada gs daha iyidi. orta sahası beşiktaşın düştü ilerleyen zamanda. forwetleri boş bırakıldı savunmacılar tarafından ve weghorst öyle skorer bi isim değil maalesef. kaleciler konusunda da muslera rakibinden iyi bir kaleci.
ingiliz ligi gibi hard antrenman kamp iyidir oyuncu kaslanır güclenir kondisyonlanır mantıgı gördüğüm kadarıyla da işlemiyor. medyanın bunu pohpohladıgıını görmüştük bu sene. aslında her sene bu takdire sayan gösteriliyor. ama görüyoruz beşiktaş düşüyor ki yeni td var. gözüne girmek isteyenler var bu artı.
gs takımını tebrik ediyorum bence hakettiler. beşiktaş da bence weghorstu sonradan maca sokmayı düşünmeli. savunması üzerine birşeyler denemeli. tayyipde tecrübesizlik var biraz. savunmaya ön libero desteği eksik. josefin bence kesilmesi lazım tekliyor bu aralar. salih de yeterince parlayamıyor güzel bi fırsatı olmasına ragmen. dele ali bu takıma bence tekrar girebilir. biraz zaman lazım ama. ve kevin ile de işlerin olmayacağını ona bel baglanmayacagını gördük. mertinde ritim tutması lazım su anda silik performans gösteriyor bence. nathonun da yani artık işe yaraması lazım benim umudum vardı ondan ama tırt cıktı. diaby vardı zamanında onu hatırladım. cenkte ısrar etmeli son olarak onu diyim.
Gs çirkefliğini bir kez daha gösterdi. Sırf maç 2-2 olmasın diye kendini ceza sahası içerisinde yere atmalar, top toplayıcının topu Beşiktaşlıya vermemesi, Cenk Tosun'un golünden sonra sahaya yabancı maddeler atılması.. Tamam belki maçı yine kazanacaklardı ama böyle şeylere hiç gerek yoktu yazıklar olaun gerçekten. Bu korku onlara yeter. Bunun Vodafone Park'ı da var orada son sözü biz söyleriz inşallah 🙏🦅🤍🖤
Beşiktaş güzel oynamadı. Orta açan adam yok. Şut çeken adam yok. Kaleye baskı yapamadık. Orta açmak önemli. Uzun boylu forvet var ama besleyecek adam yok. Hocanın yeni olmasının etkisi de var tabii ki. Oyuncular kendi adamları değil sistemi oturtmak uzun sürecek muhtemelen.
Maçı izlerken kalpten gidiyordum xjdnjxnxnxbx, icardi sayesinde maçı kazandık çok mutluyum
Ben son dakikalarda kapattım heyecandan bayılacaktım sjskdj
1-1 kalsaydık bilgisayarı kırardım 😂
İcardi abim döndü sonunda
Olmadı 😂
Cevap
52Cevap
Bazı futbol cahili bjk "taraftarı" bu maçı nasıl Beşiktaşın alabileceğini düşünebilir ki zaten bu maç rahat Galatasaray'ın olacaktı ki öyle de oldu. 😂💛❤️
Güzel maçtı galatasaray kazanmasına sevindim
İlk defa hakeme sövmedim. İlk defa rakip takıma da sövmedim. Çok güzel maç oldu lütfen sağda solda rakip takım taraftarı ve bizim taraftarımız zırlamasınlar şu bu diye. Bana göre çok güzel maç oldu zaten yeneceğiz hatta icardi gol atacak diye arkadaşlarımla iddiaya girmiştim. Şu an viski parasını onlar ödüyorlar hahah
Başlamışlar ağlamaya. :d
Geçen hafta 5 atınca bize de atarlar sandı heralde bunlar. 😂
Ligin sonuncusuna 5 atmak basit tabi
Babaları icardi 😂🤝🏻
Hahah kesinlikle
@milkchocolate birde kalede ersin olsa rahat 5 atardık en az..
Evet evet
Galatasaray derbiye çok iyi hazırlanmış teke tekte adam geçme kanatları aktif kullanma tempolu oyun güzel forvetler hakkıyla aldılar
Beliktaşta rosierin sakatlanması tecrübesiz tayfurun oyuna girmesi weghorstun hiç bir katkısı olmadan forvette durması nkodunun ilk yarı oyundan alınması gerekirken uzun tutması faullü oyun düşük tempo bir beşiktaşlı olarak yenilmeyi hakettik
Şenol Güneş yeni geldi zaten sistemi hemen oturmaz yavaş yavaş. Cenk az daha tek başına taşıyacaktı takımı
Okan hocanın sistemi oturuyor gibi.
iki tarafıda tebrik ederim güzel oynadılar beşiktaşlıyım zaten yeneceğimize gram ihtimal vermedim halil umutun yonetrigi son 3 sezonda hicbir maci kazanamadik zaten ali samiyende gs yenemezdik abdununde cezasinin teke indirilmesiyle beraberlik umutlarimda bitmisti zaten senol hoca yeni geldi sistemini oturtması zaman alacaktır ghezzalim yokluğu hissediliyor çokça üstelik redmondun beşiktaşın kalitesinin çok altında kaldiginida bu mactada gorduk oyunu 3 bolgeye istedimiz gibi yıkamadık icardidende bir derbi canavari cikmadi degil sonuc olarak okan buruk ve ogrencilerini tebrik ederim
Güzel pozisyonlar vardı ama maç beklenilen zevki veremedi yine. Premier lige alışmışım çok yavan geliyor süper lig. Son 10 dakika hele herkes yerde. Bugün tüm maçı 10 kişi oynayan City bile bu kadar yatmadı be 😂 GS’ye tebrikler.
Derbi olunca birde işler değişiyor. 😄
Bende Manchester United maçlarını izliyorum ama onlarda kötü gidiyor..
Galatasaray'ın kazanacağı zaten belliydi. Güzel bir maçtı Galatasaray'ın kazanmasına çok sevindim. Beşiktaş'ı da tebrik ediyorum iyi mücadele verdiler.
Takımıma her maçta güveniyordum bu maçta da güvendim. Kadrodan belliydi ve ayrıca Icardi'nin 18. dakikada gol atmasında da bu çok belliydi. Bu maçı gerçekten
hakkederek kazandığımızı düşünüyorum.
bjk nin kadro kalitesi ve oyun üretkenliği çok zayıf, bjk nin kadrosu iyi diyen futboldan anlamıyordur. Geçen hafta güneş doğru diye manset attırılıp gezenler bugün kafalarını kapıdan gösteremiyorlar.
gs ninde oyunu iç acıcı bulmadım işin açıkcası
Galatasaray varken beşiktaşın zaten şansı yoktu.
Tebrik ediyorum takımımı. 💛❤️
@вуηαяcσѕ Asma suratını...🙄😄
@вуηαяcσѕ Beşiktaş taraftarını üzmesin bence, kendini geliştirsin. 🙄
Galatasaray yine yenilmez ve üzmez tabi orası ayrı. 😎
@вуηαяcσѕ Görüşelim. 😎😄
Beşiktaş olarak hiç tepki veremiyoruz maç bitse diye bekledim artık tarihi fark yemekten kurtulduk
Galatasaray’ın kazanması sevindirici tabi direklerden dönen toplar neyse 3 puan Allah bereket versin.
İyi ki Galatasaraylıyım ozaman 🤍😂😂
İyi ki Galatasaray'lıyızz 😂🥳
Yuppiiii🤣🤣🤣
Galatasaraylısınızda ne oluyor. Top toplayıcı topu vermez en ufak bir temasta tüm oyuncularınız yerlerde sürünür. Serbest vuruş kullanilmasin diye kendini yere atanı da gördük. Sonra sevinin yendik falan diye.
Ne kadar fenasınız ya, iki sevindirmediniz 😒kınıyorum sizi 😂😂😂
@Ahmet-1992 Ah ne yazık! Top toplayıcı çocuğu, bir çocuğu ittirdi futbolcunuz. Ne yapsaydık? Önce karakter lazım.
GS'ı tebrik ediyorum. Ama ne goller kaçtı öyle ya 😑
Arkadaş haticeye deyil neticeye bakın Aldımı maçı aldıııı bitti iyi oynayan kazandı bu Beşiktaş’ta olabilirdi olmadı saldırmaya gerek yok, ağzınolan konuşuyor zaten boş boş Aslanım ben, Aslanım benim
Türk futbolunu izlemeyi ve taraftar olmayı seneler önce bıraktım ben. Umurum da değil açıkçası hiç birtakım.
Josef, Salih, Nkodou.. Birdaha futbol oynamayin lutfen
Josef geçen sezon çok iyiydi, formu düşmüş toparlayabilir, salih her maç iyi oynuyordu Şenol'dan sonra formu düşer diye düşünüyorum
Joseften hayir gelmez. Zaten gecen seneden beri bitikti.
Bocalama anları kötü. Golden sonra dağıldık sanki. 55. dk dan sonra cimbom kendine geldi. Maç iyidi iyi.
Futbol ve oyun anlamında iki takimida beğenmedim. İki takımda tempo yapamıyor. Pres yapamıyor, maçın hakkı bana göre beraberlikti.
Bu maçın skoru en az 4-1 4-2 olmalıydı ama çok güzel maçtı güneş battı sanki
Mert kötü oynadı, kötü oynadı bize karşı coştu.
Tüm kaleciler bize karşı böyle nedense
Direktler de bizi sevmedi
4 kişiyle iddiasına girmiştik 8 k kazandım o parayı nası giceğimi düşünüyorum bende sjjsksjsjsn
Ne güzel işte 😂
Direkten dönen şutlardan sonra dedim ki umarım maçı vermeyiz. Bi ara aşırı gerildim izlerken. Çünkü böyle hep net pozisyonlara girip gol kaçırdığımız maçlarda puan kaybediyorduk.
Beğenmedim Okan gereksiz fantezi arıyor.. bjknin gölü nasıl sayıldı halen anlam veremiyorum
Bir Beşiktaş taraftarı olarak söylüyorum tebrik ediyorum hak ettiler
Maç öncesi kuş sesleri huzur veriyordur göç ettiler sanırım sesleri çıkmıyor
Maç seven bir adam nasip olur inşallah en kısa zamanda. Amin 😍
Yenildikten sonra sizinle bile konuşmaz.😂
Olsun beklerim😅
Direkler izin vermedi yoksa maç en az 4-1 di ya iyi maçtı 💛 ♥️
Galatasaray bu maçı kazanarak herşeyin daha yeni başladığını gösteriyor şimdiden şampiyonluk havasına girenlerin havasını söndürecek MAYİSLAR BİZİMDİR İYKİ GALATASARLİYİM 💛♥️
@memo5344324332432432 Fenerbahçe'nin 28 şampiyonluğu veya 5 yıldızı bulunmamaktadır.
Eğer 5 yıldızlı forma yaparsanız onunla sahaya çıkamazsınız, TFF buna izin vermez.
Hatta bu tarz sorulara gerekeni yaparız dediler.
Bunun nedeni ise UEFA'nın bunu kabul etmediği. Kabul etti diyeceksin orasını açıklayayım.
UEFA bunu amatör lig olarak kabul etti, yani boş bir şey hiçbir şeye etkisi bulunmamaktadır.
bende seni anlıyorum kanka hayal kurmak güzeldir :))
bazen hayaller gerçekleşmez :)
çünkü boş hayaller
tamam ortadan kaybolma :)
tamam :))
Tebrikler gs
💛❤️
Superrr bir mactiiiii!!! Tek ask Galatasarayyyyy
Bana ne ya ama bizim için avantajlı sonuç tabi.
Erkek arkadaşım Beşiktaşlı ben Galatasaray keşke kazanana nude iddiasına girseydik sksks
Ayb
Cidden 2 takımda boş oynuyor, bide Galatasarayın her galibiyet sonrası şampiyon olmuşcasına sevinçleri var. Fenerbahçe maçlarını izleyip hiç mi düşünmüyorlar biz Fenerbahçeyi nasıl yenicez diye?
Beşiktaş-Fenerbahçe maçı 0-0 bitti.🤔
Galatasaray'ın kadro yeni yeni tam oturmaya başlıyor.
Büyük maçların futbolcuları mevcut.
Raşitsa emre emin bayramla mı hahahaha hiç güleceğim yoktu, cidden Galatasaray taraftarı kadrosunun çöp olduğunun farkında değil. Bi icardi mertens oliveira arada da kerem ortaya çıkıyor. Sacha boey gibi yıldız çöpünüzde var. Raşitsa önce bomboş kaçan icardiye ara pası atmayı öğrensin
Ha pardon düzgün tartıştığını sanıyordum, anlamıyormuşsun bile.
Maçın en iyilerinden birisi Rashica.
Fener yüzünden kör olmuşsunuz.
Tamam fener şampiyon.
"her galibiyet sonrası şampiyon olmuşcasına sevinçleri var."
E bu bahsettiğini Fenerbahçe her yıl yapmaktadır ya ne alaka fenerin yaptığını diğer takımların yaptığını iddia ediyorsun. 😂 Fenerliler derbi kazanmakla şampiyon olmuşcasına sevinir GS ve BJK, özellikle GS taraftarı şampiyon olunca sevinir. Fener taraftarı çok basittir. Bir derbiyi kazansa yeterli ama bizimkiler öyle değil.
Adam daha konuşmayı bilmiyor
Hangi samimiyet? Bilmeden eleştiriyorsun söylediğin doğru olsa neyse de sırf rakip diye yoktan yere eleştirmek de boş yapmaktan başka bir şey değildir. Her bir transferi kaliteli ve akıl dolu mükemmel bir transfer anlayışı ile harika birtakım kuruldu. Takım tam anlamıyla uyumu yakalayınca ki şu an sezon başındaki halinden daha iyi durumda. O zaman kimse bu takımı durduramayacak şampiyon olmasına.
Yedek kulübesine bakalım.
Bugün Rashica, Mertens ve barış oynadı.
Bunların yedekleri Yunus, Mata, Yusuf ve Kerem'di. :D
Yunus Akgün yükselen değer, adana da iyiydi burada da yeterince iyi. Matanın kariyeri der susarım oynayınca kalitesini gösteriyor. Yusuf wonderkid zaten Şenol güneşin bu çocuktan olmaz dediği Yusuf demiri Barcelona akademisi farketmişti ve Keremi de anlatmaya gerek yok zaten 😃
En çok atak yapan takım Galatasaray?
En çok şut çeken takım Galatasaray?
En çok isabetli şut çeken takım Galatasaray?
Gol beklentisi en yüksek olan takım Galatasaray?
Tamam kardeşim sen haklısın
En büyük Galatasaray. İcardi kocan Beşiktaş.
Seyir zevki güzel maçtı. Tebrikler!
jesus dedem notları aldı içinden geçer galatasarayın
Son zamanların en iyi Galatasaray’ını izledim güzelde para aldım He 😁
Beyim sinirli yanildiler sanırım 😂
Fazla karşısına çıkma bi süre 😂
Odaya kitledi kendini lfncjfur
Bkj 2 atar 1 yer dedim de tutmadı
2 yer 1 atar işte 😄
hakemleri nasıl bulduk diye sorman lazım
Evet kötüydü, özellikle cenk Mertens'in tendonunu ezdi bir şey yapmadı, sarı kart vermesi gerekir o pozisyonda.
Nelsson dirsek yedi bir şey çıkmadı
Sen nasıl buldun benim için önemli olan o. 🤣😂
Uzun yıllar sonra ilk defa bu kadar heyecanlandım
Çok ilgilenmiyorum ki maçlarla
Beşiktaşlıyım ama galatasay çok iyi oynadı
Gayet güzel bir maçtı.
Gs ye yenilmek te ne biliyim..
Fenerliyim GS alır dedim
Güzel maçtıı.
❤️💛
Karakartalımı sahadan sildik
Irz düşmanı Icardi kasımı boş geçmedi 🦁