selamlars. benim kilolu olduğumu söylüyorlar hep ve kilo vermem gerektiğini de ama bana pek öyle gelmiyor. 2 tane fotoğrafımı koyacağım. sizce kaç kilo fazlam var gibi duruyor, kilom fazla mı? (1.62 boyundayım, yaş 25)
Kaç kilo fazlam var gibi gözüküyor, sporla nasıl kilo verebilirim?
Bu kilo kalıplarını kim çıkartıyor ortaya anlamıyorum ki hayatından memnun olan insna bile karisiyorlsr napalim yani kilo verip zombi gibi ortalıkta mi dolaşalım üstelik kendini birilerine zayıf göstermenin anlamı nedir mantığı nedir (not: tombul kişinin haklı isyanı 😁😅)
@birr-kız onu genelde ilkokulda ya da lise çağında oluyor maalesef ama bir iki kişiye sert çıkışınca ya da laf s. okunca diğerleri de yapamıyor 😀🤪 aslında motivasyon için iyi birşey eğer kilo verme niyetin varsa benim demek istediğim başkaları için kilo verme çünkü onlar zaten seni eleştirmek için birşeyler bulucaklar kendin için kilo ver taş gibi ol orası ayrı konu 😀 ama baksana gorseldeki ablamizin abartı kilosu var mı?
Kilolu degilsin ama biraz verirsen çok daha fit olabilirsin takribi olarak sekiz kilo vermek iyi olabilir. Spor ile yediklerine dikkat edebilirsin. Kirbes dakikanin beş dakika hafif tempo koşu sonrası on dakika yürüyüş olabilir. Yediklerine dikkat edersen şeker, hamur işi uzak durursan arzu edilen kiloya gelebilirsiniz. İyi şanslar.
Açıkçası... Yüksek ihtimalle çok güzel bir hanımsınız, bu yüzden vücudunuz çok belli etmiyor, fazlası varsa bile... Ancak, diğerleri gibi saçma cümleler kuramayacağım. Ortalama 6-7, bilemedin 8 kilo verirseniz daha ideal olacağınıza eminim. Ancak kilolu durmuyorsunuz, bilesiniz.
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Çok teşekkür ederim ya <3 Ne güzel yorum.. Hiçbir rahatsızlık vermeden..
Kimin ne dediğine göre hareket etme 👍 Sen kendini nasıl hissediyorsun? Nasıl mutlusun? Sağlıklı hissediyor musun? Fazla kilon olduğunu düşünüyor musun? Başkalarına bakarsan işin içinden çıkamazsın..
1
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
sağlıklı hissetmek için kilo vermek istiyorum aslında çünkü hissediyorum kilolu olduğumu
Evet fazla gözüküyor. Kilonu söyleseydin daha iyi bir şey söyleyebilirdik. Boyun 1.62 65 kilodan fazlası fazla durmaya başlayabilir. Ama herkesin ideali başka. İyi hissediyorsan ve sağlıklıysan gerisini kendin bilirsin.
Bir 10 kilo gitse vücut ağırlık indeksi normale döner. Düzenli spor istediğiniz kiloya kısa sürede gelmenize yardımcı olur. Sadece hafta da en az üç kez 10.000 tembolu adım bile bunu başarmaniza yeterli. Sağlıklı günler dilerim
Aynen öyle bak mesela ben üni okuyorum baktığın zaman resimdeki kişiden biraz fazlam var herkes bana çok kilolusun versen çok daha iyi olursun dio ama ben tüm odak noktamı derslerimde biriktirdim kendimi seviorum hayatıma alacağım adamda beni böyle sevecek
Spor yaparak kilo verilmez spor dinç tutar ve vucut yapını geliştirir buda senin beslenmenle alakalıdır spor yaparak harcadığın kaloriden fazla yersen eğer spor yaptığın halde bu sefer daha hızlı kilo alırsın çünkü spor diğer yandan iştah açar vucut yorulur ve beslenme ister sen dengeli bir şekilde sporunu yapıp yemene içmene dikkat etmelisin fazla spor az yemek ile kilo vermek mümkün aynı yemeye devam edip spor yaparsan değişen birşey olmaz
Kimseyi ilgilendirmez asla bubsenim hayatın senin bedenin ideal kılan vücut kitle indeksin ile belirlenir ama en çok senin kendini nasıl iyi hissetiğinle alakalı bir durum
Herkes çıbık kraker gibi olacak değil bence kilon kötü durmuyor. Zaten zayıflarsın kemik torbası derler, kilo alırsın öküz gibi olmuşsun derler boşverrrrr takmaa
Lan 1.62 çık söyle küçücük şirin bir kız hdhdhdhdh kilolu falan değilsin ya hatta bence gayet iyi kilon tatlı gösteriyo seni tabi boyun da etkisi var 1.96 olunca biraz kisa olmak istiyosun kapiya çarptım geçen
Kilo fazlası olarak düşünmen yanlış olur benc, vücuduna biraz orantı verirsen sorun çözülür , karın kismini duzlestirecek spor diyet yapman yararlı olur bence
Cogunluk iyisin gerek yok der diye beklemistim ama kilo ver diyen de varmis baya. Biraz balik etli hep sevilir, bence de vermesen olur ama vericeksen de cok degil biraz ver yeter.
hayvana benzemiyorsun guzel bir kadinsin. kilo hayvanlarda gecerli. ikinci durum ben senin gibi kadinlari seviyorum. kilon cok iyi alma yeter ciddiyim. lan var ya yakinda kuru tahtayi sevecegiz. ne kadinlar var ya.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Oncelikle o guzelim bacaklarini sakin bozma sutun gibi harikalar. Ust kisim bol giydigin icin tam bisey diyemicem. Biraz genis gorunuyor gibi.
Merhaba ben normalde zayıf ve orta kilolu kadınları beğenirim ama senin vücudunu da beğendim. Belki 5-6 kilo fazlan vardır. Biraz sporla çok daha sıkı bir vücuda kavuşabilirsin bence. Özellikle üstteki fotoğrafın şok hoşuma gitti :)