Kız naptın öyle kocaman olmuşsun :) azdan az, çoktan çok gider. 1 ayda dengeli beslenme ve sporla 8-10 kilo verebilirsin
0
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ben baya zayıflamıştım diyete başlamadan öncede bukadardım yaklaşık 70kilolara düştüm sonra bukadar oldum ama 113kiloda birine göre daha zayıf duruyorum kilom fazla ama okadar gösterimiyorum en fazla 95
O zaman sana balık etli de diyebiliriz. dert edecek bir durum yok daha önce verdiysen yine verirsin önemli olan kilo verdikten sonra o kiloyu koruyabilmek. yani beslenme alışkanlığı kazanmalısın
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Kız naptın öyle kocaman olmuşsun :) azdan az, çoktan çok gider. 1 ayda dengeli beslenme ve sporla 8-10 kilo verebilirsin
Ben baya zayıflamıştım diyete başlamadan öncede bukadardım yaklaşık 70kilolara düştüm sonra bukadar oldum ama 113kiloda birine göre daha zayıf duruyorum kilom fazla ama okadar gösterimiyorum en fazla 95
O zaman sana balık etli de diyebiliriz. dert edecek bir durum yok daha önce verdiysen yine verirsin önemli olan kilo verdikten sonra o kiloyu koruyabilmek. yani beslenme alışkanlığı kazanmalısın
Evet detoks yapıcam ilk arınmak için sonra sağlıklı beslenmeye geçicem
Çok iyi olur. Bence halledersin bir şekilde. Ama kalıcı bir şekilde kilo vermek istiyorsan hızlı değil, yavaş yavaş zamana yayarak kilo vermelisin
6-7 kilo verdiren diyetler var doktora gidip yardım alman gerek..
Ben ilk önce detoks yapıcam sonra saglıklı beslenme
O kadarını bilmiyorum ama kesin verirsin hatta 80 85 e bile düşebilirsin
1ayda mı
Hangi diyet peki
Ben kafama göre yapıcam çok az yiyicem
İşte onu sana doktorun söyliycek
Benden 41 kilo fazlasın her gün düzenli olarak 15 km bisiklet sür 2 ayda 20 kilo verirsin
Diyetisyene danışacaksan olabilir
Detoksla başlıycam sonra sağlıklı beslenme
Sana bir sayfa önersem bakar mısın?
Tabii🙂
sehri_nan diye bir sayfa hızlı kilo verdiriyor bi incele kafana yatabilir
İnstagramda
Teşekkür ederim 😊
Rica ederim
Verirsin baya
Gerçekten mi yaa😬😍
Evet
96olsam yeter