Güçleniyorum ama kasım çok büyümüyor. Hem kas, hem de güç nasıl yapılır?

Arkadaşlar spora 16 yaşında başlamıştım 67 kilo 1.73 boy ve 33 cm kolum vardı hiç çalışmadığım zamanlarda. İlk antrenmanda hoca gücümü deniyordu dumbell curl yaptırdı ilk. 5 zorlamadı 7 zorlamadı falan 10 kilo ile yaptım 15 tekrar falan sonra 4x12 yapmıştı programına ilk zamanlar 70 kilo ile bench press yapıyordum ilk başladığım zamanlarda. Aylar geçtikte kaldırdığım kilolar arttı 18 20 kilo dumbell press yapıyorum şu an maximum daha çıkmıyor gücüm deli gibi arttı 100 kilo bench falan yaptım 5 6 tekrarlı benchim biraz kötü 2 3 senede gücüm baya arttı hiç küre falan da girmedim ama kaslarım hemen hemen aynı kolum 33 dü 36 oldu öyle definasyonlu parçalı da değil dümdüz 36 cm damarlar az belli oluyor falan. Beslenmemi iyi ayarladım antremanı iyi yaptım uyku düzeni falan herşey mükemmel fakat kasım büyümüyor kas geliştirme programı yaptığım halde 5x5 yapmadığım halde gücüm artıyor sadece kas gelişimi geriden geliyor. Küre falan girmedim günde 5 öğün yiyorum 4 yumurta tavuk pilav bazen tavuk sote olmadığında da yeşil mercimek baklagiller falan. Sebebi nedir arkadaşlar güçlenip kas gelişiminin geriden gelmesinin? Yardımcı olursanız sevinirim
Güçleniyorum ama kasım çok büyümüyor. Hem kas, hem de güç nasıl yapılır?